QUOTE(ra2ga @ 2012 01 14, 18:16)
Ačiū! prieskonių tikrai nėra daug, klaidina tas išrikiavimas. Daugiausia ne mišiniai, tai ir pasidaro daug indelių. O pipiriukų visokių naudojam: juodi, balti, žali, kvapieji, kajeno, sičuanio, kažkiek yra stiklainiuose, kiti malunėliuose. Iš įdomesnių prieskonių tai paminėčiau levandų žiedus, raugerškio ir kadagio uogas, kiti tikrai įprasti kiekvienoje virtuvėje. Dienoraštį turi aktyvuoti per kelias dienas, matyt, kad ne darbo dienos, tai ir užtruko...
QUOTE(oplialialia @ 2012 01 14, 19:43)
Dėkavojam

tarp spintelių nudažyta siena keraminio užpildo dažais, kol kas tikrai gerai valosi. Fasadai dažyti matine balta spalva, visur matinės spalvos pas mus. O virtuvė daryta Klaipėdoje pas Arūną

turim tik telefono nr, nes kažkada seniai mamai darė ir kontaktus turėjo. Įmonės net pavadinmo nežinau, dirbtuvės jų prie Klaipėdos universiteto.
QUOTE(ValSve @ 2012 01 15, 15:32)
TAIP, jus turėjau omenyje

ačiū už nuoširdžią pagalbą ir palaikymą

ir ačiū už pagyras
paatvirausiu, kas ir kaip viduje, tai visiems bus aišku, kaip išsidėliojom techniką ir rakandus. Po kriaukle dar tvarkymosi stadija, tik sudėti daikčiukai, kurie ten turi tilpti.