Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės dydis, įrengimas ir pan.

QUOTE(Mirksniukas @ 2012 02 07, 15:41)
nesulaukiau jokių komentarų, tai dar kartą paklausiu ax.gif

na pabandysiu...
vizualiai atrodo ,kad jei desite visa technika ir kriaukle prie kairiosios sienos tai ji bus absoliuciai apkrauta,bet kad nesugadinti vaizdo is svetaines perstatykita tik saldytuva kiek imanoma desiniau ,gal net uz indaujos,kad indauja butu tos sienos centre
tada kaireje liks daugiau vietos technikai
gal taip g.gif ...
Atsakyti
Sveikos merginos. Kazkada buvau prasius pagalbos projektuojant virtuve, bet buvau idejus labai ne kokia virtuves plano nuotrauka, todel dabar, po keliu menesiu, siek tiek pramokus, bandysiu sukelti kas man pavyko. Zinau, kad gausiu daug kritikos tongue.gif bet tai manau man pagelbes isirengti SAVO virtuve biggrin.gif

Pradziai idedu virtuves plana su pastabomis. Raudonai pazymeta zona- tai spinteles, kurios bus sienoje, tiesiog ten norime (po laiptais) ikisti skalbimo masina ir siaip sandeliavimui skirta spintele.
user posted image
vaizdas is holo i valgomojo puse. Cia langas bus iki apacios, indauja irgi tikriausiai tik per puse su stiklais, uzims visa nisa, taip pat dryzuotai pazymetas kaminas salia indaujos (nemokejau kitaip nubraizyti)
user posted image
zvilgsnis nuo valgomojo link virtuves (labai jau man issitampo vaizdai...)
user posted image
Cia spinteles sienoje, tik saldytuvas nebus sienoje, jis stoves prie gipsines sienutes. Cia planuotume stalvirsi ~20cm- (cia tikriausiai sulauksiu daug pastabu... tongue.gif)
user posted image
Zona prie lango: indaplove+plautuves spintele+kargo krepsys
user posted image
Ir paskutinioji dalis: spintele+virykle+dvi spinteles su stalciais.
user posted image

Ka manote unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2012 02 07, 22:16)
na pabandysiu...
vizualiai atrodo ,kad jei desite visa technika ir kriaukle prie kairiosios sienos tai ji bus absoliuciai apkrauta,bet kad nesugadinti vaizdo is svetaines perstatykita tik saldytuva kiek imanoma desiniau ,gal net uz indaujos,kad indauja butu tos sienos centre
gal taip  g.gif ...

Bet nemanau, kad bus patogu, kai šaldytuvas toli nuo darbo zonos ir grožio jis nepriduoda būdamas matomiausioje vietoje, nebent daryti įmontuojamą. Aš gal prie matomos sienos geriau kelčiau kriauklę, jeigu ir bus kažkas įdėta joje, iš svetainės nesimatys, o kažkoks įdomesnis/aukštas/retro stiliaus kranas kaip ir puošmena gali būti. Darbastalis dažniausiai laikui bėgant vis tiek apsikrauna kažkokiais dažniau naudojamais daiktais (pvz. el.virdulys, tosteris, prieskoniai, aliejai ir pan.) ir gali dar labiau gadinti vaizdą. O padarius daugiau darbastalio prie šoninės sienos, visa tai galima ten ir pasidėti.
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2012 02 07, 21:16)
na pabandysiu...
gal taip  g.gif ...

QUOTE(rim @ 2012 02 08, 15:05)
Bet nemanau, kad bus patogu, kai šaldytuvas toli nuo darbo zonos ir grožio jis nepriduoda būdamas matomiausioje vietoje, nebent daryti įmontuojamą. Aš gal prie matomos sienos geriau kelčiau kriauklę, jeigu ir bus kažkas įdėta joje, iš svetainės nesimatys, o kažkoks įdomesnis/aukštas/retro stiliaus kranas kaip ir puošmena gali būti. Darbastalis dažniausiai laikui bėgant vis tiek apsikrauna kažkokiais dažniau naudojamais daiktais (pvz. el.virdulys, tosteris, prieskoniai, aliejai ir pan.) ir gali dar labiau gadinti vaizdą. O padarius daugiau darbastalio prie šoninės sienos, visa tai galima ten ir pasidėti.

ačiū už komentarus ir pasiūlymus 4u.gif
dėl šaldytuvo perkėlimo prie kitos sienos: man atrodo, ir patogiau, ir gražiau, kad jis prie kitos sienos - įėjus į virtuvę, pirkinius sudedi iš karto į šaldytuvą, nereikia eiti į kitą kambario galą + dėl grožio - pastačius jį prie indaujos, ir jos grožis, man atrodo, nukentės, nes tokia kaip užkišta už šaldytuvo gautųsi.
dėl kriauklės perkėlimo prie kitos dienos: galvojau apie tai ir pasibraižiau ir tokį planiuką (įkelsiu vakare iš namų pc), bet man norisi išlaikyti eiliškumą šaldytuvas-kriauklė-viryklė, manau, kad taip patogiausia būtų.
todėl dar pasidėliojau ir variantą, kai viryklė+orkaitė prie kitos sienos. bet kažkaip man labai vienišas tas gartraukis šitam variante atrodo biggrin.gif , tikriausiai reikėtų tokiu atveju ir viršutinių spintelių ant visos tos sienos g.gif na, o tada jau visai tradiciškas virtuvės vaizdas gaunasi, nors tai tikriausiai irgi nėra blogai rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=Mirksniukas,2012 02 08, 16:44]

todėl dar pasidėliojau ir variantą, kai viryklė+orkaitė prie kitos sienos. bet kažkaip man labai vienišas tas gartraukis šitam variante atrodo biggrin.gif , tikriausiai reikėtų tokiu atveju ir viršutinių spintelių ant visos tos sienos g.gif na, o tada jau visai tradiciškas virtuvės vaizdas gaunasi, nors tai tikriausiai irgi nėra blogai rolleyes.gif

Na gartraukių šiais laikais yra ir modernesnių smile.gif , ir neatrodytų jis taip nykiai, kad ir be spintelių. Bet aš vis tik vyryklės nesiūlyčiau dėti prie matomos iš svetainės sienos. Išvirus valgį dažnai ant vyryklės stovi puodas ar netgi du ir tada vaizdelis tikrai nekoks. O ypač jei kokia didesnė šventė, svečiai, tai ir daugiau visko prigaminta būna.
Atsakyti
Kelis puslapius atgal galite pamatyti mano "vienisa" gartrauki. Patikekite, atrodo labai gerai ir be spinteliu. Nenorejau apkrauti sienos, kuri visa matysis is svetaines, todel palikau tik gartrauki. Svarbu parinkti ji prie interjero. Ir dziaugiuosi, kad kaimynistyje nera spinteliu del to, kad nekaups garu virs kaitlentes.

Na jei dar apie puodus ant virikles galvoti, tai geriau siena tarp virtuves ir svetaines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mivida: 08 vasario 2012 - 16:52
QUOTE(rim @ 2012 02 08, 16:30)
Na gartraukių šiais laikais yra ir modernesnių  smile.gif , ir neatrodytų jis taip nykiai, kad ir be spintelių. Bet aš vis tik vyryklės nesiūlyčiau dėti prie matomos iš svetainės sienos. Išvirus valgį dažnai ant vyryklės stovi puodas ar netgi du ir tada vaizdelis tikrai nekoks. O ypač jei kokia didesnė šventė, svečiai, tai ir daugiau visko prigaminta būna.

QUOTE(Mivida @ 2012 02 08, 16:49)
Kelis puslapius atgal galite pamatyti mano "vienisa" gartrauki. Patikekite, atrodo labai gerai ir be spinteliu. Nenorejau apkrauti sienos, kuri visa matysis is svetaines, todel palikau tik gartrauki. Svarbu parinkti ji prie interjero. Ir dziaugiuosi, kad kaimynistyje nera spinteliu del to, kad nekaups garu virs kaitlentes.
Na jei dar apie puodus ant virikles galvoti, tai geriau siena tarp virtuves ir svetaines.

pas mus interjeras bus klasikinis, tiksliau kažkas tarp provanso ir skandinaviško, tai tie modernūs gartraukiai netinka. aš matau kaip ir du variantai - arba daryti gartraukį montuojamą po spintele (bet tada ant atskiros be spintelių sienos jis tikrai laaabai vienišas bus tongue.gif , arba kabinti tą vadinamą "kamino" tipo.
ar gal dar kokių variantų žinot, kad prie klasikinio virtuvinio gražiai žiūrėtųsi? g.gif
jeigu prie matomos sienos visgi dėti kriauklę, tada man virš jos vis tiek reiktų spintelės indams g.gif

Mivida, mačiau jūsų virtuvę, gražu wub.gif ir tas vienišas gartraukis beveik kaip TV ant sienos atrodo tongue.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti