QUOTE(geruta @ 2012 02 07, 21:16)
na pabandysiu...
vizualiai atrodo ,kad jei desite visa technika ir kriaukle prie kairiosios sienos tai ji bus absoliuciai apkrauta,bet kad nesugadinti vaizdo is svetaines perstatykita tik saldytuva kiek imanoma desiniau ,gal net uz indaujos,kad indauja butu tos sienos centre
tada kaireje liks daugiau vietos technikai
gal taip

...
QUOTE(rim @ 2012 02 08, 15:05)
Bet nemanau, kad bus patogu, kai šaldytuvas toli nuo darbo zonos ir grožio jis nepriduoda būdamas matomiausioje vietoje, nebent daryti įmontuojamą. Aš gal prie matomos sienos geriau kelčiau kriauklę, jeigu ir bus kažkas įdėta joje, iš svetainės nesimatys, o kažkoks įdomesnis/aukštas/retro stiliaus kranas kaip ir puošmena gali būti. Darbastalis dažniausiai laikui bėgant vis tiek apsikrauna kažkokiais dažniau naudojamais daiktais (pvz. el.virdulys, tosteris, prieskoniai, aliejai ir pan.) ir gali dar labiau gadinti vaizdą. O padarius daugiau darbastalio prie šoninės sienos, visa tai galima ten ir pasidėti.
ačiū už komentarus ir pasiūlymus
dėl šaldytuvo perkėlimo prie kitos sienos: man atrodo, ir patogiau, ir gražiau, kad jis prie kitos sienos - įėjus į virtuvę, pirkinius sudedi iš karto į šaldytuvą, nereikia eiti į kitą kambario galą + dėl grožio - pastačius jį prie indaujos, ir jos grožis, man atrodo, nukentės, nes tokia kaip užkišta už šaldytuvo gautųsi.
dėl kriauklės perkėlimo prie kitos dienos: galvojau apie tai ir pasibraižiau ir tokį planiuką (įkelsiu vakare iš namų pc), bet man norisi išlaikyti eiliškumą
šaldytuvas-kriauklė-viryklė, manau, kad taip patogiausia būtų.
todėl dar pasidėliojau ir variantą, kai viryklė+orkaitė prie kitos sienos. bet kažkaip man labai vienišas tas gartraukis šitam variante atrodo

, tikriausiai reikėtų tokiu atveju ir viršutinių spintelių ant visos tos sienos

na, o tada jau visai tradiciškas virtuvės vaizdas gaunasi, nors tai tikriausiai irgi nėra blogai