Įkraunama...
Įkraunama...

Egzorcizmas

Oho! Na, kiek išmanau homeopatiją, tai žmogus ten jokios energijos nelieja, tiesiog gydomoji medžiaga yra skiedžiama ir suplakama tiek kartų, kad jos žirniukuose fiziškai nebelieka - tik informacija (arba energija, bet tikrai ne žmogaus). O tai kuo tuomet gydytis? Chemija? O tada gi irgi pasitiki ne Dievu, o paracetamoliu smile.gifsmile.gifsmile.gif Brrr... Nu psio, lekiu pas egzorcistą smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žiogelis: 13 lapkričio 2009 - 00:28
QUOTE(Jurgulė @ 2009 11 13, 00:20)
nu rimtai rimtai, bet ir juokas mane ima, tai ką dabar man daryt. Bet egzorcistai labai griežti šiuo klausimu. Tipo ten kai gamina tuos homeopatinius žirneliu kur Kaune atrodo pardavinėja Rotušės aikštėje, tai tai tuos žirnelius gamina žmogus į liedamas savo tipo kokią tai energiją ir va neaišku kas tai per energija ar gerosios Dvasios veikimas Ar piktosios. Na egzorcistai tvirtina, kad tai piktosios. Nes Žmogus nepasitiki Dievu, bet pasitiki žmogaus energetikos veikimu.
Jei ką čia supratai iš mano rašliavybos tai gerai. Bandžiau perteikti tą požiūrį iš egzorcisto taško.

nu tada tikrai, tai odos ligu tepalus irgi rankom gamina, tai dabar ligoniams gydytis negalima?
O svencioniu vaistazoliu fabrike tai is viso-bobulytes anksciau is pievus surinktas zoleles sunesdavo,? Uzdrauuuuuuuuuust. Jadvygos zoles-uuuuuuuuuuuzdraust. Kas ten dar Lietuvoj rankom gaminama?
Nagi piena rankom melzia namie-irgi uzdraust!KOjiniiu turgely is moteriskes irgi nepirkt! Nugi viskas su dvasiom g.gif
beje, egzorcizma turi teise atlikti tik kunigas,bet kazkaip kiek ju pazistu, nei vienas homeopatiniu vaistu nedraudzia vartoti blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chouchou: 13 lapkričio 2009 - 00:31
QUOTE(Chouchou @ 2009 11 13, 01:28)
nu tada tikrai, tai odos ligu tepalus irgi rankom gamina, tai dabar ligoniams gydytis negalima.
O svencioniu vaistazoliu fabrike tai is viso-bobulytes anksciau is pievus surinktas zoleles sunesdavo,Uzdrauuuuuuuuuust. Jadvygos zoles-uuuuuuuuuuuzdraust. Kas ten dar Lietuvoj rankom gaminama?
Nagi piena rankom melzia namie-irgi uzdraust. KOjiniiu turgely is moteriskes irgi nepirkt. Nugi viskas su dvasiom g.gif
beje, egzorcizma turi teise atlikti tik kunigas,bet kazkaip kiek ju pazistu, nei vienas homeopatiniu vaistu nedraudzia vartoti blink.gif

Draudžia draudžia. Bet žolytes gerti tai leidžia o va su homeopatija kabakšt. Nuodėmė.
Papildyta:
QUOTE(Žiogelis @ 2009 11 13, 01:27)
Oho! Na, kiek išmanau homeopatiją, tai žmogus ten jokios energijos nelieja, tiesiog gydomoji medžiaga yra skiedžiama ir suplakama tiek kartų, kad jos žirniukuose fiziškai nebelieka - tik informacija (arba energija, bet tikrai ne žmogaus). O tai kuo tuomet gydytis? Chemija? O tada gi irgi pasitiki ne Dievu, o paracetamoliu smile.gifsmile.gifsmile.gif Brrr... Nu psio, lekiu pas egzorcistą smile.gifsmile.gifsmile.gif

tai va biggrin.gif lėk lėk ir pabandyk ką nors geriau išsiaiškinti, o tai man kaip varnai niekaip irgi "nedaeina" kodėl blogai tuos vaistus vartoti?
Atsakyti
medicina mums deste labai rimtas destytojas, veliau isejes i kunigus. Homeopatijos priesu jis niekaip nebuvo. KUNIGAI kaip ir gydytojai visa gyvenima privalo mokytis. Nu cia panasu, kad zmogus ir TV ziuret uzdraus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chouchou @ 2009 11 13, 01:34)
medicina mums deste labai rimtas destytojas, veliau isejes i kunigus. Homeopatijos priesu jis niekaip nebuvo. KUNIGAI kaip ir gydytojai visa gyvenima privalo mokytis. Nu cia panasu, kad zmogus ir TV ziuret uzdraus. 4u.gif

Gal Kun. Narbekovas?
Atsakyti
QUOTE(Jurgulė @ 2009 11 13, 00:32)
Draudžia draudžia. Bet žolytes gerti tai leidžia o va su homeopatija kabakšt. Nuodėmė.

Galėtų kunigai uždrausti katalikėms SM sėdėti. hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 11 13, 23:58)
Galėtų kunigai uždrausti katalikėms SM sėdėti.  hihihi.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif ne tik SM , priklausomybė nuo kompiterio ir interneto lyginama, kaip ir alkoholizmas ar narkotikai. Kunigai ir už tai meldžiasi. Ir čia yra nuodėmė. biggrin.gif
Atsakyti
O jei žmogus piktas ant viso pasaulio, viskuo nepatenkintas, pastoviai dejuoja dėl visko, ateitį mato niūrią, tai gal jau toks žmogus gali būti apsėstas? Mano artimas žmogus yra toks, nežinau kaip padėti, nes visos kalbos beprasmės, kaip į sieną...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 13 gegužės 2012 - 07:11
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 05 13, 08:09)
O jei žmogus piktas ant viso pasaulio, viskuo nepatenkintas, pastoviai dejuoja dėl visko, ateitį mato niūrią, tai gal jau toks žmogus gali būti apsėstas? Mano artimas žmogus yra toks, nežinau kaip padėti, nes visos kalbos beprasmės, kaip į sieną...

Na šiaip manau tai gali būti depresijos kokia forma, arba šiaip gal toks charakteris? Na juk būna tokių nuolat bambančių kad viskas blogai.

O jei juokais (o gal ir rimtai g.gif ), tai gal kokį eksperimentą surenkit? Pasiulykit į mišias kartu nueit, galų gale kokio šventinto vandens duokit atsigert (nežinant pačiam), nu visko galima gi prigalvot kad patikrint mirksiukas.gif

O šiaip teko kažkada seniai skaityti straipsnį (ar girdėti per tv), kaip sovietiniais laikais psichiatrai tikrindavo ar apsėstas žmogus, ar liga serga. Kiek teisybės tame nežinau. Bet esmė tokia. pripildavo kokius pvz 9 indus vandens, is kuriu tik vienas budavo paprastas, o visuose kituose sventintas. ir liepdavo rinktis indą. ekperimentas vykdomas keli kartus budavo, sukeičiant vietomis indus ir t.t. Ir jei būdavo apsėstas, niekuomet neišsirinkdavo šventinto vandens. Nes tokių dalykų jie vengia.

O jei dar rimčiau, gal pabandykit tiesiog nueit ir nuoširdžiai su kunigu kokiu pakalbėkit apie kamuojančius įtarimus? Manau kad jis geriausiai galėtų jums patart ką daryt smile.gif
Atsakyti
Tas žmogus yra mano mama. Jaunystėje kiek kitokia buvo, kiek pasakojo tetos - jos seserys, bet po to kažkaip tokia patapo.. Aš kitokios ir nepamenu. Tiek šeimoje, tiek giminėje, tiek darbe problematiškas žmogus...

Ačiū už pasidalintą nuomonę smile.gif Aš irgi mąstau apie pokalbį su kunigu, bet tarsi ir pačiai baugu, kaip pradėti kalbėtis su juo ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 13 gegužės 2012 - 11:34
QUOTE(pasisiutus @ 2012 05 13, 11:28)
gal pabandykit tiesiog nueit ir nuoširdžiai su kunigu kokiu pakalbėkit apie kamuojančius įtarimus?

o man atrodo, kad geriau pas psichologa nueit. Gal tiesiog depresija? Sunkumai visokie buvo, tai ir nemato gyvenime nieko gero.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2012 05 13, 14:11)
o man atrodo, kad geriau pas psichologa nueit. Gal tiesiog depresija? Sunkumai visokie buvo, tai ir nemato gyvenime nieko gero.

Psichologą jau labai senai siūlau, bet labai supyksta... Kaip sakoma nepriversi juk, jėga nenuvesi...
Atsakyti