Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės ir svarstyklės

Labas visoms cia besilankancioms mirksiukas.gif
taiva,o kaip jus bendraujat su svarstykliu vyrais,jei ir pati esat gimusi po svarstykliu zenklu? koks svarstykliu vyras seimoje? kaip sprendziat konfliktus? kokia nuotaiku kaita? koks jo poziuris i vaikus? kaip ji suzaveti? ir kt.gyvenimiskos situacijos.
Aciu uz jusu pasakojimus is anksto. 4u.gif
Atsakyti
aš svarstyklės, mano brolis svarstyklės, svarstyklės nenori pyktis, nebent garsiai išsako savo nuomonę, o kas liečia kaip suvilioti, tai sunkus klausimas, nes jei jie myli, tai labai sunkiai pasiduoda pagundom, šiaip yra labai romantiški, mėgsta grožį ir jį kurti. mėgsta laisę, ir erdvę, pakantųs,ir stiprios valios, žinoma dar priklauso kokiais metais ir priklauso gal būt nuo auklėjimo, bet svarstyklės gero charakterio.
Atsakyti
Labutis as esu svarstykles ir mano vyras svarstykles gyvenam susituoke jau 13 metu,labai romantiski,svelnus,retai pykstames,demesingi,isklausantys viena kita,dukras auklejam vienodai isklausom tada abu nusprendziam leisti ka ar neleisti,na o sunkiausia buna kai reikia ka pirkti tada svarstom tikrai gan ilgai ar reikia to daikto ar nereikia,o gal palaukiam.....tada jau buna sunku
Atsakyti
QUOTE(Asta1 @ 2007 08 19, 11:39)
Labutis as esu svarstykles ir mano vyras svarstykles gyvenam susituoke jau 13 metu,labai romantiski,svelnus,retai pykstames,demesingi,isklausantys viena kita,dukras auklejam vienodai isklausom tada abu nusprendziam leisti ka ar neleisti,na o sunkiausia buna kai reikia ka pirkti tada svarstom tikrai gan ilgai ar reikia to daikto ar nereikia,o gal palaukiam.....tada jau buna sunku

manau, kad teigiama savybė svarstyt, ar pirkt, ką pirkt, tai nors nusiperki tik tai kas būtina, ir kas reikalinga, o kiti skuba neapgalvoję, o paskiau gailisi. Esu svarstyklė ir nesigailiu, kad ir ilgiau pasvarstau.
Atsakyti
QUOTE(titė @ 2007 08 21, 08:48)
manau, kad teigiama savybė svarstyt, ar pirkt, ką pirkt, tai nors nusiperki tik tai kas būtina, ir kas reikalinga, o kiti skuba neapgalvoję, o paskiau gailisi. Esu svarstyklė ir nesigailiu, kad ir ilgiau pasvarstau.

Pritariu tikrai niekad neperki ko nereikia ir sutaupai tuo paciu ir gailetis nereikia drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi pritariu smile.gif Svarstyklės thumbup.gif
Atsakyti
aš pati svarstyklė bigsmile.gif
papasakokit apie vyrus svarstyklinus biggrin.gif kaip ten su jais elgtis geriau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(CrazySun @ 2007 09 19, 10:51)
aš pati svarstyklė  bigsmile.gif
papasakokit apie vyrus svarstyklinus  biggrin.gif  kaip ten su jais elgtis geriau..  biggrin.gif

nu aš kiek pažįstu svarstyklinų, tai lb gerai su visais sutariu, tiesiog geriausi draugai jie mano thumbup.gif Ir nuomonės ir viskas beveik visada sutampa ax.gif Kai susitinkam negalim atsišnekėt, lb linksma ir gera būna... ir be jokių pykčių mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
Ar nėr iš vis tokių porų? doh.gif
Atsakyti
As svarstykles, vyras taip svarstykles. Gyvenam kartu 6 metus, o esam pazistami 7. Sutariam puikiai, augimam du vaikus. Na aisku buna ir pykciu, bet kurie gi is musu nesipyksta... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Svarstykles patys geriausi zmones smile.gif))))
bet man ir butu idomu suzinoti apie vyrus svarstykles, esu svarstykles pradejau susitikineti su svarstyklinu, tai ir nuomones visasi klausimais sutampa ir gerai sutariam. ir siaip svarstykles su svarsytkles limpa tongue.gif )
Atsakyti
As ir vyras svarstykles, gyvenam 8 metus, pazystami 11 metu. turim du vaikucius, Siaip gerai, kol nereikia ka nors kartu nupirkt :DDDD
Atsakyti