Įkraunama...
Įkraunama...

Svarstyklės ir svarstyklės

is savo patirties manau kad svarstykles su svarstyklem labai puikiai tureti sutarti !
Atsakyti
Svarstykles labai diplomatiskos, nemegsta pyktis, nepakelia itampos. Lengvai prisiderina prie zmoniu, ivairiu kolektyvu. Vienintelis minusas, mano akimis - dvejojimas ir negalejimas apsisprest ( nemegsta rizikos). Bent jau kiek svarstykliu pazystu, tai jos tokios. O del vyru - na, jie siek tiek....melagiai smile.gif megsta pafantazuot ir patys patiket tuo, ka sako biggrin.gif
Atsakyti
Esu istekejusi 6 metus uz vyro svarstykles, daug kur poziuriai vienodi, bet yra ir dideliu skirtumu g.gif
Atsakyti
Mes abu svarstykles. Horoskopais ir panasiais dalykais nesidomiu. Viskas priklauso nuo zmogaus budo,charakterio. Ka cia paskaiciau apie svarstykles,tai del pirkiniu taip,sutinku. Ieskojau auskaru vienai progai,is dveju niekaip neissirinkau,pirkau abejus biggrin.gif Jei pykstames,tai pykstames tyliai ramiai.
Atsakyti
na mes ir jau 15 metu kartu ir esame svarstykles,seip labai idomus zmones svarstykles nes ilgai masto ir sprendzia bet viskas buna kompromisiskai blush2.gif aisku as dazniausia nusileidziu ir maziau svarstyti ar reikia ar nea ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brigand7: 12 gruodžio 2012 - 11:41
O aš kiek pažįstu Svarstyklių-vyrų, visi nerealūs melagiai verysad.gif Ir meluoja iki begalybės, net sugauti meluojant prisigalvos nerealių istorijų, bet niekada nepripažins, kad meluoja. vat šito taip niekaip negaliu suprasti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(skrebutis @ 2012 12 19, 15:23)
O aš kiek pažįstu Svarstyklių-vyrų, visi nerealūs melagiai  verysad.gif Ir meluoja iki begalybės, net sugauti meluojant prisigalvos nerealių istorijų, bet niekada nepripažins,  kad meluoja. vat šito taip niekaip negaliu suprasti  verysad.gif

drinks_cheers.gif manau ta pati..... doh.gif gal kartais buna ir is geru paskatu meluoja, bet kad daznai meluoja - tai faktas.....teko n kartu isitikint
Atsakyti
Mes su vyru svarstyklės, kartu jau 8 metus. Melagystės nepriimtinos nei man, nei jam. Aš torerantiška, jis - nelabai, bet šeimoje turi būti kažkuris atkaklesnis. Su svarstyklių vyru tikrai nenuobodu, romantiškas vyras
Atsakyti
As svarstykles ir turejau vaikina svarstykles,na ka galiu pasakyt..50/50 tikrai..gali ir seima kurti bet gali ir gerkles perkast lotuliukas.gif kad melagiai tai taip apskritai svarstykles megsta tiesa bet jei reikia meluoti jos meluos taip kad net pacios patikes savo melu lotuliukas.gif vyrai svarstykles labiau linke meluot nei moterys ax.gif svarstyklems svarbi seima ir vaikai tai del to nemanau kad gali buti bedu 4u.gif
Atsakyti