is savo patirties manau kad svarstykles su svarstyklem labai puikiai tureti sutarti !
Svarstykles labai diplomatiskos, nemegsta pyktis, nepakelia itampos. Lengvai prisiderina prie zmoniu, ivairiu kolektyvu. Vienintelis minusas, mano akimis - dvejojimas ir negalejimas apsisprest ( nemegsta rizikos). Bent jau kiek svarstykliu pazystu, tai jos tokios. O del vyru - na, jie siek tiek....melagiai
megsta pafantazuot ir patys patiket tuo, ka sako
Esu istekejusi 6 metus uz vyro svarstykles, daug kur poziuriai vienodi, bet yra ir dideliu skirtumu
Mes abu svarstykles. Horoskopais ir panasiais dalykais nesidomiu. Viskas priklauso nuo zmogaus budo,charakterio. Ka cia paskaiciau apie svarstykles,tai del pirkiniu taip,sutinku. Ieskojau auskaru vienai progai,is dveju niekaip neissirinkau,pirkau abejus
Jei pykstames,tai pykstames tyliai ramiai.
O aš kiek pažįstu Svarstyklių-vyrų, visi nerealūs melagiai
Ir meluoja iki begalybės, net sugauti meluojant prisigalvos nerealių istorijų, bet niekada nepripažins, kad meluoja. vat šito taip niekaip negaliu suprasti
QUOTE(skrebutis @ 2012 12 19, 15:23)
O aš kiek pažįstu Svarstyklių-vyrų, visi nerealūs melagiai
Ir meluoja iki begalybės, net sugauti meluojant prisigalvos nerealių istorijų, bet niekada nepripažins, kad meluoja. vat šito taip niekaip negaliu suprasti 
As svarstykles ir turejau vaikina svarstykles,na ka galiu pasakyt..50/50 tikrai..gali ir seima kurti bet gali ir gerkles perkast
kad melagiai tai taip apskritai svarstykles megsta tiesa bet jei reikia meluoti jos meluos taip kad net pacios patikes savo melu
vyrai svarstykles labiau linke meluot nei moterys
svarstyklems svarbi seima ir vaikai tai del to nemanau kad gali buti bedu