Apie Šiaulių gydytojus galiu atsiliepti vien tik blogai

, kiek teko susidurti su jais nieko gero. MAno vyro sesuo laukesi, nubego vandenys, buvo dideli skausmai, nakti nuvaziavo i gimdimo namus, paziurejo pasake 3 cm. atsidares kaklelis, vaikas nusileides, bet vaziuok namo, siandien dar negimdysi. Žinote kai aš nuvažiavau i gimdimo namus Vilniuje man buvo kaklelis atsidaręs 4 cm. as vaziavau i gimdyklą gimdyt.
Liepiau važiuoti jai i Pasvalį, nes kiek teko girdeti apie šio miestelio gimdymo skyriu tai tik vien gera ir is tiesu, ji ten nuvyko padarė tyrimus, pasirodo niekas neatsidare , niekas nenusileide, tiesiog gimda pasisukus į dešinį šoną, todėl tokie dideli skausmai. Atejus laikui, tai buvo po savaitės ji nuvyko ten gimdyti ir šauniai pagimdė mergytę

. Visą tą periodą iki pačio gimdymo sesutė nesitraukė nuo jos, kol nepagimdė. Priežiūra po gimdymo, taip pat puiki. Kaip jai pasakė šio skyriaus vedėjas jie džiaugiasi kiekviena paciente

Pinigus imti griežtai atsisakė.
Antrą leliuką gimdysiu Pasvaly
Tiesa iki gimdymo lankėsi privačiai pas Valdarezą Balčiūnienę, kuri nesugebėjo padaryti visų reikalingų tyrimų, ką vėliau padarė Pasvalio medikai...
Tokie mano pastebėjimai, be abejo visur yra išimčių, kiekvienas renkasi kas jam geriausia