QUOTE(mokinukes @ 2008 04 18, 18:40)
O jau kai pasiskaiciau apie personala..

Dievuliau,Dievuliau.. Dirbu as jame.. Tad dabar tiesiogiai akmenu turbut primetysit:))) Mes taip pat gi zmones... su savais vaikais,namais,ligotais tevais,rupesteliais visokiais kaip ir Jus mielosios mamytes.. Tiesa dazniausia ta,kad teveliai kai daktarelius pasisamdo,(uz tikrai didelius pinigelius..)tai jie isivaizduoja kad jiems visas gimdymo namas turi dabar kristi po kojom!.. Dar neretas jusu angelas sargas(daktarelis pasamdytas),pasipeza pries imant kapeikele,kad cia su visais sutarta,cia jis su visais atsiskaite uz jus!.. Naa tai tadaa... teveliai karuna uzsideda.. Vaiksto isdidziai,ziuri i ta personala kaip i verga koki!.. Negeriam mes tu kavuciu taip jau pastoviai.. Nepadirbes,nesuzinot koks tas musu darbelis..Ir nepradesiu aiskintis ka jau taip ten dyrbam..
Suprantama labai gerai,kad po gimdymo,atejus i pasauli,i jusu seima mazyliui,naujai gyvybei,pasikeicia emocine bukle..Stengiames kiek imanydamos tai suprasti.
Zinoma nepatikesit,bet nusikalame kaip arkliukai.. Po paros darbo ziezirbos akyse,kojos kaladem patampa.Jums vaikutis vienintelis,na gal dvyniai:) o mums per para tai ju koks 20! Ai moterytes.. nieko nebenoriu nei sakyti,nors minciu pasisakymu pilna galva! Rupinames mes jumis kiek isgalim,brangiosios!.. Vienai gal daugiau pasisypsom,kita gal ant nepasisypsojimo uzpuole..Bet jei dabar su kiekviena susitikus issiviepti reiketu,tai lektume i kampa zandikauliu susitvarkyt! ai,cia jau per riebiai gal as.. Bet sory.. Mes tikrai ne antzmogiaiDaugiau atvirumo,nuosirdumo,bendradarbiavimo ir viskas bus ok!
mes puikiai suprantame,koks jūsų sunkus darbas..bet nemanykit,kad patį sunkiausią darbą pasaulyje dirbate..

jūs pačios pasirinkote būtent ši darbą dirbti ten..tai ir atlikinėkite tai,ką pasirašėte sutartyje..

mes taip pat dauguma dirbam sunkius darbus,beje atsakingus kai kurios bet dėl to nesiskundžiam ir žmonėms akių nedrąskom kai būna bloga nuotaika..
neadresuoju būtent jums,nes gal ir net nepažystu jūsų..bet..man yra buvęs toks atvejis GN kad kažkokia seselė mane apkaltino,kad aš vaikelį pastoviai lovoje pasiguldžiusi..maža to,kad vos gimusio tai man jo neteko gaut..tai kada gi man atsibūt,taip išeina namuose tik ?..ta pati sesele kitą kart vėl atėjus jos pamainai,pareiškė,kad jei ir toliau taip mano vaikui kris svoris,tex lašines statyt..tipo rūpinkis vaiku,ir lėk mišinukų sutartį pasirašyt..na ką išsigandau ir nulėkiau ..ant savo galvos..išvis dabar kiek sužinojau..nereikia mažiesiems jokių mišinukų..visada naujagimiai praranda to svorio..reikia maitint savo pienu ,taip skatinama jo gamyba..ne veltui man jo ir trukdavo..arba netrūkdavo,o vaikelis,nebenorėdavo žyst ..nes buvo papratęs gaut maistelio iš buteliuko..(išmaitinau net 5mėnesius
GN sutikau tik 3-4 nuostabias seseles..daugiau baisu kas darosi.....
jei vienos sugeba vaiką išrengusios palikt ant sstalo ir abegt kažkur..skaičiau vienoj istorijoj..kad ir dėl to klausos nustatymo..kaip pasako..deja nieko negaliu pasakyt..aparatas rodo kurtuma..vienai pasake deja ,jūsų vaikas kurčias ,dar vienai -kurčias vaikas..visos gryžom su kurčiais vaikais..o kiek nervų dėl to..kiek pergyventa..

pasirodo nei tai vaikai kurti nei ka..