Įkraunama...
Įkraunama...

Apyrankės

Baffie, labai labai grazi! o kiek mazdaug ant vienos kilputes burbuliuku uzveri?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melita.: 29 kovo 2008 - 20:14
QUOTE(Melita. @ 2008 03 29, 20:14)
Baffie, labai labai grazi! o kiek mazdaug ant vienos kilputes burbuliuku uzveri?

Po du mirksiukas.gif Perliukai pas mane 4 mm, 6 mm, 8 mm. Tai "iš aikies" žiūriu kokio dydžio prikabint mirksiukas.gif
Atsakyti
mhm keista, atrodo po daugiau g.gif
Atsakyti
Tikrai po du, dar ėjau pasitikslint blush2.gif Bandžiau po daugiau dėt, bet labai jau per daug vien oj vietoj, viskas "lipdavo" ant kitos kilputės, sunku sugaudyt būdavo sekančią kilputę cool.gif
Atsakyti
Ai tokia šviežiena biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
zalia... wub.gif pavasaris cool.gif bet gal tu ant kokio kitos spalvos fono fotkink...? unsure.gif nes jau net per daug zalios doh.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš bandžiau ant įvairių, bet šis man labiausiai patiko smile.gif nes lb jau mėgstu žalią spalvą biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
bubula, tai kad nelabai imanoma ka ten iziureti... daug geresnis vaizdas ir aiskesnis butu ne ant tokios intensyvios spalvos fono...
Atsakyti
pasigirsiu ir aš blush2.gif

kuklutis mano darbelis:
user posted image
Atsakyti
Vaida_P miela atrodo tavoji apyrankė smile.gif ir spalvos taip gražiai suderintos thumbup.gif
Atsakyti
Vaida_P, mielas komplektelis. Tik dailiau atrodytu jei kilputes (turiu omeny tas vietoj smeigtuko plokscios galvutes) butu mazesnes. Nes grubokai atrodo... bet aplamai - grazu!
Atsakyti