o is kur tos vielutes gauti? as tai niekur nerandu

QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2008 06 05, 22:52)
Saulytea,
ziuriu, nieks tau nepataria. Na as irgi nelabai koks konsultantas, bet manau, kad tokie dalykai ant valo arba ant troselio veriami. Floristines vielutes taip neislankstysi graziai. As asmeniskai verciau ant valo. Nors teisybe pasakius, ant troselio net nebandziau. Galvoju, gal tu per laisvai veri, kad nesigauna?

Sveikos, mergaitės
Matau, maloniai čia diekutuojate, norėčiau ir aš prisijungti...
Rodau savo dabelius...
Apyrankė iš turkio(hovlito):

Apyrankė iš kalnų krištolo ir stiklinių perlų....

Apyrankė iš sardonikso...

Matau, maloniai čia diekutuojate, norėčiau ir aš prisijungti...

Rodau savo dabelius...

Apyrankė iš turkio(hovlito):

Apyrankė iš kalnų krištolo ir stiklinių perlų....

Apyrankė iš sardonikso...

Sveikute, rytorasa,
labai grazus ir tvarkingi tavo darbeliai
labai grazus ir tvarkingi tavo darbeliai

QUOTE(Lauružė @ 2008 06 06, 17:27)
Sveikutė,
tikrai stengiuosi daryti tvarkingus darbelius...

O tookių darbelių tenka pamatyti, kad net akis bado...

rytorasa, dailūs darbeliai, neperkrauti, skoningi

QUOTE(Melita. @ 2008 06 06, 20:26)
ačiū... , malonu girdėti....

Taves girti mano manymu tirkai nereikia. Darbai sneka patys uz save - saunuole.
Lauruze - as ant troselio veriu, labai patogu, ir graziai atrodo, o svarbiasia, kad kokybiska (viena karta sesers drauge peprase, kad paskolinciau papuosalus, darbu mokytojai parodyti, nu, as ne "skupa" negaila man, tai visi darbeliai kurie buvo ant valo gryzo pas mane nutraukti, nesuprantu kaip taip buvo imanoma, liko vienas sveikas pats graziausias verinys, ir apyranke, jie abudu buvo ant troselio, bet apyrankes uzsegimas po poros dienu suluzo per puse. O buvo toks apyrankinis, na zinote skrituliukas ir pagaliukas, tai tas skrituliukas tik cakst...)
Lauruze - as ant troselio veriu, labai patogu, ir graziai atrodo, o svarbiasia, kad kokybiska (viena karta sesers drauge peprase, kad paskolinciau papuosalus, darbu mokytojai parodyti, nu, as ne "skupa" negaila man, tai visi darbeliai kurie buvo ant valo gryzo pas mane nutraukti, nesuprantu kaip taip buvo imanoma, liko vienas sveikas pats graziausias verinys, ir apyranke, jie abudu buvo ant troselio, bet apyrankes uzsegimas po poros dienu suluzo per puse. O buvo toks apyrankinis, na zinote skrituliukas ir pagaliukas, tai tas skrituliukas tik cakst...)
QUOTE(L.o.v.e @ 2008 06 07, 09:29)
Taves girti mano manymu tirkai nereikia. Darbai sneka patys uz save - saunuole.

O tai ir burbuliukus geriau verti ant troselio?

O velnias, jus cia apie tas gelytes.... As apie ayrankes... Saulytea - pas tau jau kazkurioje temoje esu atsakiusi