Įkraunama...
Įkraunama...

Apyrankės

o is kur tos vielutes gauti? as tai niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2008 06 05, 22:52)
o is kur tos vielutes gauti? as tai niekur nerandu doh.gif

Saulytea,
ziuriu, nieks tau nepataria. Na as irgi nelabai koks konsultantas, bet manau, kad tokie dalykai ant valo arba ant troselio veriami. Floristines vielutes taip neislankstysi graziai. As asmeniskai verciau ant valo. Nors teisybe pasakius, ant troselio net nebandziau. Galvoju, gal tu per laisvai veri, kad nesigauna? g.gif
Atsakyti
na mano lb lb lb paprastutė blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Matau, maloniai čia diekutuojate, norėčiau ir aš prisijungti... 4u.gif
Rodau savo dabelius... ax.gif

Apyrankė iš turkio(hovlito):

user posted image

Apyrankė iš kalnų krištolo ir stiklinių perlų....

user posted image

Apyrankė iš sardonikso...

user posted image
Atsakyti
Sveikute, rytorasa,

labai grazus ir tvarkingi tavo darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2008 06 06, 17:27)
Sveikute, rytorasa,

labai grazus ir tvarkingi tavo darbeliai  thumbup.gif

Sveikutė,

tikrai stengiuosi daryti tvarkingus darbelius... ax.gif
O tookių darbelių tenka pamatyti, kad net akis bado... blink.gif , o gamintojos kuo ramiausiai siūlo juos pirkti... doh.gif
Atsakyti
rytorasa, dailūs darbeliai, neperkrauti, skoningi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melita. @ 2008 06 06, 20:26)
rytorasa, dailūs darbeliai, neperkrauti, skoningi  mirksiukas.gif

ačiū... , malonu girdėti.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Taves girti mano manymu tirkai nereikia. Darbai sneka patys uz save - saunuole.

Lauruze - as ant troselio veriu, labai patogu, ir graziai atrodo, o svarbiasia, kad kokybiska (viena karta sesers drauge peprase, kad paskolinciau papuosalus, darbu mokytojai parodyti, nu, as ne "skupa" negaila man, tai visi darbeliai kurie buvo ant valo gryzo pas mane nutraukti, nesuprantu kaip taip buvo imanoma, liko vienas sveikas pats graziausias verinys, ir apyranke, jie abudu buvo ant troselio, bet apyrankes uzsegimas po poros dienu suluzo per puse. O buvo toks apyrankinis, na zinote skrituliukas ir pagaliukas, tai tas skrituliukas tik cakst...)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L.o.v.e: 07 birželio 2008 - 08:33
QUOTE(L.o.v.e @ 2008 06 07, 09:29)
Taves girti mano manymu tirkai nereikia. Darbai sneka patys uz save - saunuole.

Lauruze - as ant troselio veriu, labai patogu, ir graziai atrodo, o svarbiasia, kad kokybiska (viena karta sesers drauge peprase, kad paskolinciau papuosalus, darbu mokytojai parodyti, nu, as ne "skupa" negaila man, tai visi darbeliai kurie buvo ant valo gryzo pas mane nutraukti, nesuprantu kaip taip buvo imanoma, liko vienas sveikas pats graziausias verinys, ir apyranke, jie abudu buvo ant troselio, bet apyrankes uzsegimas po poros dienu suluzo per puse. O buvo toks apyrankinis, na zinote skrituliukas ir pagaliukas, tai tas skrituliukas tik cakst...)

g.gif O man visad buvo neramu, kad jis lyg ir storesnis uz vala, tai galvojau nepralys, kai reikia keliskart prakist per maza biseriuka g.gif
O tai ir burbuliukus geriau verti ant troselio? blink.gif
Atsakyti
O velnias, jus cia apie tas gelytes.... As apie ayrankes... Saulytea - pas tau jau kazkurioje temoje esu atsakiusi
Atsakyti
blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti