Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

Na, neatrašėt kur ta Danesa, bet vistiek radau.
Neseniai iš jos grižau.
Kainos, švelniai tariant KEISTOS blink.gif
Visokios juostelės su prisiūtu bisieriu tikrai pabrangintos. Viena tai iš vis kainuojanti 3Lt ten kainuoja 13Lt!!! Na, sunku kanors buvo rast nedidelės kainos, bet visgi rast įmanoma. O yra ir prekių, kurių kainos mažesnės negu kitur... Pasirinkimas didelis, jei ne didžiausias, bet vistiek, ne visko yra...
Bet didelis įvairiausių prekių pasirinkimas - privalumas smile.gif

PS ieškodama šios parduotuvės už ERGO - buvau šokiruota.
Ogi užėjau už to ERGO ir ten blink.gif blink.gif blink.gif didelė duobė! Jug ten stato nauj1 AKROPOLĮ!! Tikrai maniau, jog ir tą Danesą panaikino verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koshka21: 23 sausio 2008 - 18:22
QUOTE(Koshka21 @ 2008 01 23, 01:40)
Gal kas žino, ar dar 'Mandarine' yra siūvimo reikmenų filialas (ir ar ten visdar parduoda bisierį)?

nebera ''Mandarine'' tos parduotuves
Atsakyti
QUOTE(Milve @ 2008 01 22, 23:50)
O ar kas nors siuntetės iš šito puslapio? Radau neblogu akmenų ir sidabras lyg pigesnis  g.gif . Bet bijau siustis, nes jau kelis kart siunčiaus iš kitų vietų ir vis kažkas ne į temą, tai aptrinti kažkokie akmenys, tai ne tas dydis, o viena kart išvis ne tie karoliukai buvo sudėti.
Auksarankėse lygtais bandė kažkas apie tai rašyt, bet nespėjau įsiskaityt, o viska ištrynė, tai taip ir nesupratau g.gif

Siuntesi mano kelios koleges - ideda dovanu, o ir prekes labai geros,akmenys super, pati ten einu ir perku - o siustis tikrai verta, nes kainos net mazesnes nei siunciantis is Lenkijos. Tikrai neaptrinti akmenys, sidabras thumbup.gif ir tik 3 lt gramas.
Atsakyti
Yra ir brangesnio sidabro, bet siaip jau viskas ciki:)
nuosirdzios rekomendacijos. Kitas dalykas, kas man patinka, kad jei ten keramikininis "turkis" iš dulkiu ir molio, tai taip parasyta, jei tikras - tai tikras, ner kazkokiu tokiu nesamoniu ir isdurinejimu:)
Geras lygis.

QUOTE(Mela's ART @ 2008 01 25, 02:01)
Siuntesi mano kelios koleges - ideda dovanu, o ir prekes labai geros,akmenys super, pati ten einu ir perku - o siustis tikrai verta, nes kainos net mazesnes nei siunciantis is Lenkijos. Tikrai neaptrinti akmenys, sidabras  thumbup.gif  ir tik 3 lt gramas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dekolte: 25 sausio 2008 - 10:48
Aplankiau ir Kalvarijų turgaus parduotuvę.
Kainos ne pačios mažiausios, biserio tikri lobiau, niekur netgi panašaus nemačiau, bet kaina irgi ne mažiausia. Visko yra gan pakankamai o sagų kolekcija - stulbinanti!! Netgi aš, prieš tai nenaudojusi sagų nusipirkau sau kelias.
Beje, yra kruvytė sagų po 5ct, origanalių joje pasitaiko. Ir dar labai apsidžiaugiau jog ten saga, kuri visur kainuoja nuo 3.5Lt, ten jos kaina 1Lt wub.gif
Atsakyti
Gal kas galetu padeti 4u.gif
Kur Klaipedoje ieskoti uzsegimu ivairiu blush2.gif auskaru kabliuku ir tokiu apvaliu tusceviduriu spaustuku kurie dedami ant galiuku uztvirtinimui rolleyes.gif prasau padekit bigsmile.gif
Atsakyti
Klaipedoje nera SilverCity?

http://stikle.lt/kontaktai/ Stikle, o siaip dar gali uzsisakyti internetu
Atsakyti
QUOTE(L.o.v.e @ 2008 01 25, 21:54)
Klaipedoje nera SilverCity?

http://stikle.lt/kontaktai/ Stikle, o siaip dar gali uzsisakyti internetu

aciu labai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(myletoja @ 2008 01 25, 21:59)
aciu labai  blush2.gif

Bet ten kainos tai wow doh.gif
Atsakyti
Bent jau man pasirode, tai kad silverCity mazesnes... Palauk, pasiziuresiu ar yra daugiau
Papildyta:

"Siuvimo reikmenys" - prie "Vaikų pasaulio"

PC "Arena" - prie centrinio įėjimo

PC "Grandus" - antrame aukšte (vielutė)

"Vėjo verpstė" prie seno turgaus, Galinio Pylimo g.;

Parduotuvė, viskas siuvimui, prie kaubojaus sapno, tik einant šalutine gatvele.;

Parduotuvė, siuvimo reikmenų, žardėj, prie girmenos.

"Tik tau" prie žemaitijos kino teatro, H. Manto g. 43.

"Madeiva"- stambesniu karoliuku pasirinkimas (prie Avitelos)

"Pajūrys" audinių parduotuvėlė

Auksarankese buvo
Atsakyti
Klaipėdos silver city'je kainos kosminės, geriau jau į stiklę eit g.gif SC vien kabliukai sidabriniai netoli 20 lt doh.gif pvz, lava berods 10 mm 2 lt blink.gif nieko gero ten
Atsakyti
Mergaites, Vilniaus Stikleje tai kainos labai "kandziojasi", bet kokia smulkmenele, kuri atsisiuntus is Anglijos internetines parduotuveles 100 vnt savikaina 0,45 cnt, ten kainuoja pp 1,99. Karta paziurejau diesesniuju svarowskiu, tai nepagejau patiket kainom - dideles... kaip kvaile kazkada pirkau ten dauzto kristolo/kvarco karoliukus, tai ojojoj... kazkaip nepatyrus buvau.DAirytis reik, dairytis, vienur tas pigiau, kitur tas, taip kad paskui kazkiap surandi, tik kad kai sakiciuoji darbeluio savaikaina, pamirsti israsyti ten visokiausius pasivazinejimus ir pasivaiskciojimus medziagu ieskoti...
Atsakyti
Kaune "Ciklantoj" 50vnt 4mm svarovskiai kainuoja 8,50lt- svarovskiai pigus ir didelis pasirinkimas spalvu ir formu. t.p ir sidabriniu detaliu ten nemazai,brangaiu nei pilies 23Vilniuj, bet tikrai pigiau nei silver city
Atsakyti