Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 02 12, 15:45)
pabandziau ir isejo thumbup.gif  bet naudojau paprasta gana minksta viela. o kur gauti sidabrines tvirtos vielos?

pabandyk pasižiūrėti Pietario gatvėje , parduotuvėje viskas juvelyrams mirksiukas.gif
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 02 12, 16:09)
pirkau is rankdarbiai.com pasidabruotu spaustuku 100vnt, man pasirode mazoka tai nusprendziau paskaiciuot cool.gif suskaiciavau 210 hihihi.gif

merginos ten tikrai negaili "ipilti" spaustukų lotuliukas.gif
QUOTE(anafi @ 2008 02 12, 21:17)
merginos, kur jus perkate cloisonne rutuliukus:) ? veiksmas Vln

vėl gi tuose pačiuose rankdarbiai.com mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu Jolanciuk smile.gif

nors, beda, ju kataloge tik stai kas tera

http://www.rankdarbi...words=cloisonne

o man reiktu balto arba juodo fono, mazesnio ir apvalaus... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anafi: 12 vasario 2008 - 21:36
gal kas galit padet 4u.gif dariau katik uzsakyma is rankdarbiai.com ir pamirsau kepureles kiuriu man mirtinai reikia doh.gif nesinori vel is ju uzsakinet, gal kas priglaustu mano kepureles?
Vilnius
Atsakyti
o kažin LT yra pirkti "bambinių " ruošinių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 02 12, 23:31)
gal kas galit padet 4u.gif dariau katik uzsakyma is rankdarbiai.com ir pamirsau kepureles kiuriu man  mirtinai reikia doh.gif nesinori vel is ju uzsakinet, gal kas priglaustu mano kepureles?
Vilnius

Jeigu dar neapmokejai padaryk dar viena užsakymą ir pastabose paprašyk, kad pridėtų prie to pirmojo. Aš taip dariau ax.gif na ne rankdarbiuose.com o karoliai.com, bet manau, kad ir rankdarbiuose galima taip... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 02 13, 15:35)
o kažin LT yra pirkti "bambinių " ruošinių  g.gif

tu kalbi apie ruošinius auskarams į bambą ? g.gif
jei taip - kažkuriame kitame forume skaičiau, kad merginos tokius ruošinius siunčiasi iš internetinių parduotuvių, tik deja - ne lietuviškų mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergytes, o kur man rasti juoda troseli... ? Seniau pirkau CUP 5 aukste, o dabar nerandu.
Atsakyti
Sveiki, sakykit kas užsisakinėjot Ebay.com swarovsky kristaliukus kaip su muitais? Ar reikia muitą mokėt? Kur gaunas pigiau čia pirkt ar ten? Labai dėkoju už atsakymą jei tokį sulauksiu...Noriu pamėgint pažaist karoliukais...Čia tokių grožių prisižiūrėjau...
Atsakyti
hoberos aptarnavimo ir tinklapio kokybe super:) seip ir visos kitps parduotuveles patinka, tik kazkaip labai nusivyliua fixidejos parduotuve...
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2008 02 07, 13:17)
gal galite patarti, kur galima būtų nusipirkti kultivuotų nedurtų perlų?  4u.gif

pakartosiu dar klausimą ax.gif Ar tikrai nematėt niekur tokių? 4u.gif Reikia pakeisti plastmases auskaruose ir pakabuke sad.gif
Atsakyti
dar karta klausiu del cloisonne , buvau 4 parduotuvese, nei vienoje ju neradau..
Atsakyti
Gal ČIA PASIŽIŪRĖK
Atsakyti