Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(anciuke @ 2008 04 25, 20:15)
man cia pasirode brangoka  g.gif  arba kazko nesuprantu (cia apie auskaru kabliukus)

sutinku kai kurios detales pabrango. bet neperseniausiai brango ir pats sidabras... tai zinai senom kainom gavo issipardave. gavo jau brangesnius negi pardavines pigiau? nea schmoll.gif o juk ir perka tai galima ir pakelti keliais centais. taip sakant suapvalinti kainas.... pirkau auskarams kabliukus po 2.4 dabas 3.2 angliski buvo 4.su centais dabar 5 ax.gif
Atsakyti
gal matete kokioje nors LT internetineje parduotuveje pirkti tokiu panasiu sirdeliu ivairiu spalvu? raudonos ir juodos?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 26 balandžio 2008 - 14:44
QUOTE(Indrutia @ 2008 04 25, 20:21)
brangoka? blink.gif  juk cia SIDABRAS mirksiukas.gif  o man cia labai pigus, ypac akmenukai bigsmile.gif

a, tai jei sidabras, tai gerai bigsmile.gif maniau paprastuciai ax.gif
Atsakyti
laba vakara 4u.gif va sedejau ir galvojau, ka padovanoti mamai motinos dienos proga, ir labai noriu padaryti kanors pati. gal galetumet parasyti kokias zinot karoliuku ir akmenuku parduotuves vilniuje? buciau laaabai dekinga blush2.gif
Atsakyti
Keletas postu i virsu
Atsakyti
visgi pergalvojau, kad noreciau padaryti jai papuosalu dezute. visokiu stikliniu akmenuku turiu, tik va nezinau, kokiu kliju reikia kad gerai prikibtu stiklinis smelis. noreciau ji kaip fona padaryti.. gal kas zino kokie turi buti klijai ir kur ju galima nusipirkti? blush2.gif
Atsakyti
Mano manymu supermomentas tau tikrai padet (patarimas is praktikos - atsargiai su momentu)
Atsakyti
o kaip ji paskirstyt reiketu? nes dezute tokia nemaza, 8x8x8. galvojau su teptuku, bet jei su momentais bandyti, tai kazin ar kas gausis..
Atsakyti
Na, tai su ta maza tutele ir skirstyti. Pasibandyk ant kokio mazo pavirsiaus ir viskas isaiskes
Atsakyti
QUOTE(lekute @ 2008 04 25, 08:50)
Man tai neatsidaro šiandien..... kažin kodėl ??? 
http://picasaweb.google.lt/Amambera/ g.gif  g.gif

mergytes, o cia galima uzsisakyti kaip nors internetu? ax.gif jau baisiai prisireike ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 04 17, 18:14)
ambercenter@yahoo.com  4u.gif

QUOTE(anciuke @ 2008 04 28, 19:17)
mergytes, o cia galima uzsisakyti kaip nors internetu?  ax.gif  jau baisiai prisireike ax.gif

prašom 4u.gif
Atsakyti
jei ne paslaptis..is kokio miesto amber...is Kauno ar Vilniaus? 4u.gif
Atsakyti