jau radau internete , bet tai juk Vilniuje iki pajūrio tokie dalykai neatkeliauja... o gal kas žinote Klaipėdoje vietelę, kur įrankių būtų? Ar man tiesiai į Senukus važiuot?
jau radau internete , bet tai juk Vilniuje iki pajūrio tokie dalykai neatkeliauja... o gal kas žinote Klaipėdoje vietelę, kur įrankių būtų? Ar man tiesiai į Senukus važiuot?
Pagal mane apsimoka pirktis jau profesionalius, veriniams specialiai gamint, jei ruošies pardavinėt. Atsipirktų greitai
Man kol kas užtenka ir iš Senukų už ~ 6 Lt
Man taip uztenka is senuku po 6 litus turiu ir suspausti ir apvaliom galvutem daryti, bet kai pradesiu rimciau uzsiimti, teks ir brangesnes nusipirkti, pardavus darbeli norisi, kad viskas butu kokybiskai padaryta.
Ačiū už informaciją visoms kol kas su "senukinėmis" praktikuojuosi, o ryt sesuo iš "Jūratės akmenėlių" parveš vienas, na bet kaina tai ohoho... - turiu galvoje už vienetą.
sumasciau ir as pradeti ka nors is karoliuku susiverti idomesnio, kadangi labai jau graziai viskas atrodo, bet kazkaip per sudetinga man viskas pasirode... nei as tas replytes turiu, nei zinau ko viskam reika o taip noretusi ismokti sio amato... gal kokia mamyte galetu ir noretu man kada parodyti ar issamiau paaiskinti kaip ka reikia daryti?