Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

QUOTE(Daiko @ 2008 09 01, 16:08)
Pas mane pirmas darbelis jau kelias savaites nulakuotas stovi tai phu phu dar neskilineja  smile.gif O siaiptai man neatsokineja isdziuna graziausiai smile.gif

Kiek klausinėjau kitų tame tarpe ir dekupažininkių, tai visos prieš nagų laką buvo smile.gif Na gal 1-2 sav ir nieko nesimatys, bet su laiku, metais nebebus toks gražus darbelis rolleyes.gif Man siūlė su akrilo laku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2008 09 01, 16:17)
Kiek klausinėjau kitų tame tarpe ir dekupažininkių, tai visos prieš nagų laką buvo smile.gif Na gal 1-2 sav ir nieko nesimatys, bet su laiku, metais nebebus toks gražus darbelis  rolleyes.gif Man siūlė su akrilo laku smile.gif

Tikra tiesa- juk nagų lakas skirtas trumpalaikiam efektui. Turiu analogiškos patirties ir aš- kažkada lakavau kriaukles.
Atsakyti
ax.gif mano medeliukas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Koks fainutis,o cia ant siulu ar tokia zalia zilkute???
Atsakyti
Cia su vielute zalia smile.gif naudojausi nerimo lele ax.gif
Atsakyti
Labai įdomiai atrodo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elika @ 2008 09 03, 22:26)

Aha, įdomiai. Man patinka netradiciniai, nestandartiški darbeliai thumbup.gif

! 
Necituot su nuotraukomis!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ambrozija: 04 rugsėjo 2008 - 12:13
Akyse raibsta nuo grožių. Net užsinorėjau pas save priglausti kokį medelį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shangri La @ 2008 09 03, 23:25)
Akyse raibsta nuo grožių. Net užsinorėjau pas save priglausti kokį medelį  smile.gif

O tu pabandyk pati pasigamint, šioje temoje yrakelios pamokėlės kaip wink.gif Jei kas neaišku - klausk, visos padėsim cool.gif
Atsakyti
Na jau tikrai pabandysiu (kai susidorosiu su visais planais) blush-anim-cl.gif Rankdarbiais sergu seniai, bet nieko panašaus nedariau, bus smagu.
Atsakyti
Ar merginoms reikia pamokėlių?

Draugė atsiuntė nuorodą, rado internete smile.gif Ten rusų kalba, galėčiau išverst wink.gif
Atsakyti
QUOTE(R.A. @ 2008 09 04, 12:00)
Ar merginoms reikia pamokėlių?

Draugė atsiuntė nuorodą, rado internete smile.gif Ten rusų kalba, galėčiau išverst wink.gif

Būtų šaunu (asmeniškai man geriau be vertimo rolleyes.gif )
Atsakyti