Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

Saunuoles panos- labai grazu thumbup.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnietė @ 2009 02 06, 20:59)
Ačiū R.A. aciuks.gif

Kažkada gvildenot temą apie žalius biserio karoliukus, kad sunku gauti. O aš pasigirsiu, mano anyta užėjo į "Silvercity" (sakyčiau "Banginy" kur yra) ir gavo ten.  pirko keturis maišiukus po puse kilogramo, tai jai dar ir kainą gerą padarė, berods po 11 Lt už maišelį.  Tai dabar žalių karoliukų ilgam turėsim smile.gif....... Kad tik nepraeitų noras dirbti ..............

Ka tik gryzau is Lt ir noriu pasigirti,kad taip pat uzejus i Silvecity nudziugau,nes labai dideles nuolaidos,o biseris po 10 Lt puse kilogramo maisiukas thumbup.gif
Atsakyti
Mano darbelis mociutei
user posted image
Atsakyti
niu jau Agnietes medeliai... thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
BabyGrite, labai grazu ir labai sudetinga atrodo.. 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Jetau kiek grožybių thumbup.gif Pavydžiu, kad turit tiek kantrybės ir kruopštumo blush2.gif Jūs auksarankės. Nelabai rasčiau laiko tokiems darbeliams, nors pabandyt ką nors padaryti norėčiau blush2.gif
Atsakyti
BabyGrite man jau seniai tas klausimelis kirba.Kur tu dedi visus savo darbelius? turbut namu nebeuztenka kiek jau ei pridariusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*juodaplauke* @ 2009 02 13, 11:27)
BabyGrite man jau seniai tas klausimelis kirba.Kur tu dedi visus savo darbelius? turbut namu nebeuztenka kiek jau ei pridariusi smile.gif

Kad nelabai as ju daug namie beturiu,labai daug isdovanojau,keleta pardaviau,o dabar jau bandysiu rimciau prekiauti ax.gif
Atsakyti
Žiūrėjau, žiūrėjau į jūsų darbus ir pabandžiau ir aš sau medelį susikrapštinėti:

user posted image
Atsakyti
Labai mielas ir gražus medelis smile.gif galvoju ir aš kokį pasigaminti biggrin.gif
Atsakyti
zinau kasd jau nekarta buvo detos schemos...bet nei vienos ju nesupratau...galit gal ideti kas nors is cia pasirodziusiu gelyciu schemas pagal kurias daret?domintu konkreciai roziu,bet tinka ir kitos
Atsakyti
Idedu orchidejos schemute ir pora roziu ziedeliu,o paskui jau gali daryti kaip tavo fantazija leidzia smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sakykit, o kur dar galima rasti floristinės juostos. Shetelig šiuo metu žalios neturi, o daugiau Vilniuje aš nežinau kur ieškoti
Atsakyti