Įkraunama...
Įkraunama...

Medeliai ir augalai iš karoliukų

Dar nėra šviežių uogyčių, o mano medelis kelias sunokino lotuliukas.gif . Nežinau kas čia man gavosi nei tai šermukšnis, nei tai putinas

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labukas merginos!Gal pasakysit kaip jus tuos medelius pritvirtinat i vazonelius?As idejau truputi oazes bet mano medelis gavosi sunkokas tai vistiek nesilaiko,dar desiu akmenuku,bet abejoju ar jie pades!
Atsakyti
na as tai nezinau tiesiog ikasiau i zeme slapia ir tada ji sudziuvo o medelis tvirtai laikosi ir papuosiau akmeneliais biggrin.gif
Atsakyti
Noriu ir as pasigirti savo pirmuoju darbeliu blush-anim-cl.gif http://public.fotki....i/dscf2871.html
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2008 06 03, 22:12)
Labukas merginos!Gal pasakysit kaip jus tuos medelius pritvirtinat i vazonelius?As idejau truputi oazes bet mano medelis gavosi sunkokas tai vistiek nesilaiko,dar desiu akmenuku,bet abejoju ar jie pades!

Aš medelius pasodinu į tinką. Statybinių prekių parduotuvėj yra tokie milteliai gipsinis tinkas arba galima į paprastą gipsą. Nes jeigu didesnis medelis, tai jam reikia didesnio svorio išlaikyt, o tas tinkas jis gaunasi sunkus. Tik tada jau medelio iš vazonėlio nelabai beiškrapštysi mirksiukas.gif

Beje labai šaunus medelis, matosi kad padirbėta, šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(BabyGrite @ 2008 06 13, 18:34)
Kaip grazu wub.gif    Demokratija isduok paslapti kaip tuos burbulus pasidarai?

Burbuliukai pirkti floristinių prekių parduotuvėje smile.gif Yra įvairių dydžių ir spalvų 4u.gif
Atsakyti
Aš ta burbuliuka namuose dariau. O dariau taip reikėjo siūlo storį patys pasirinkite, tai pat mazo baliono ir pripusti baliona norimos formos tada norimu tankumu jį apvynioti siūlais bet jo tą snapelį pro kurį pučiat palit išorėje tada visa ta gumula aptept su klijais ir geriausiai kur pakabint ir palaukt diena dvi kol sukietes ir pradzius. Tada baliona susprogdint ir ištraukt už snapelio ir vuolia. biggrin.gif Tikriausiai ten profai kaip greičiau daro bet aš tik taip bandžius.
Atsakyti
Sveikutes smile.gif gal ir mane priimsit i savo bureli 4u.gif rodau savo pirmaji darbeli 4u.gif
http://ledaine.myliv...19_P1010041.JPG
Atsakyti
Šie burbuliukai yra susukti iš vytelių 4u.gif
Atsakyti
Yra tos vyteles pirkti ir taip, is jos gaminu karkasus puokstems, bandziau suvyti burbuliuka pati tai sunkoka smile.gif neklauso vytele g.gif bet kam sukti galva kad gali nusipirkti jau susuktu ax.gif
Atsakyti
Mergaites,man kilo ideja,o jei i vazoneli su medeliu ipurksti makroflekso,na to kur naudojamas statybose???
Atsakyti
Siaip tai medeliams itvirtinti naudojamas gipsas smile.gif O kaip su makrofleksu nezinau g.gif
Atsakyti