QUOTE(Maverick @ 2007 08 16, 11:35)
As darau toki troskini..
1 didelis baklazanas arba kokie 4-5 mazi jei buna
4 bulves, didesnes
1 raudona arba geltona arba morkini (tik ne zalia) pipira
3pomidorus
1 dideli svoguna
ir apie 1 lb vistienos
darzoves nulupu, supjaustau kubeliasi, tokiais 2x2 cm. Puoda imu didesni, nes darzoviu daug. Imu sviesto ta veina kvadratuka is poko kur buna keturi. Tiksliai nepamenu kiek ten tu saukstu yra ir tingiu i apacia eiti paziuret, bet tikiuosi zinai apie ka kalbu. Supjaustau sviesta ir iskloju puodo dugna. Po to dedu sluoksniais. baklazana, bulves, pomidora, pipira, svoguna ir pajustyta visteina. Vistiena as dazniausiai naudoju slauneliu mesa, nes krutinele per sausa. Padruskinu, papipirinu uzdengiu puda dangciu ir troskinu. Is pradziu ant dideles ugnies pastatau, gal kokiom 3-5 minutem, paskui sumazinu ugni ir troskinasi apie 30 min. Vandens nereikia, aliejaus nereikia, darzoves turi savu sulciu, be to sviestas ant dugno guli, taip, kad sulciu uztenka, kartasi pritraukia truputi baklazana, bet jei per ilgai kaitinu puoda is pradziu. Jei nuspresi nedaryti ant aukstos ugnies is pradziu tai timeri pasistatyk apie 45 min. Pakui mes valgom su grietine, mano vyras kartasi ir kitokiu dalyku prisideda. Man labai skanu

: ir su grietine. Ir be to nedaug darbo. Ir Maksius mano megsta

. Isimineju as daznaiusiai su samciu tokiu ala didelis saukstas. kad pasisemtu visko ir mesytes ir darzoviu po lygiai
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 08 16, 11:37)
Na apie 350 gr. Cia as apie virtas jau ir sutrintas bulves kalbu jei ka. Tai imk tas dideles amerikoniskas gaal kokias 3-4 bulves. Na jei jos vidutiniskos tai gal 4-5
The beauty of Grace is that it makes life not fair!