QUOTE(maya @ 2007 11 18, 13:35)
Aciu

.
O kmynu, gvazdikeliu, allspice ar dedi? Kmynai gal nelabai, bet va kiti du priekoniai manau labai tiktu. Medaus ir as turiu tikro , is bityno pirkau, nuplese uz litra tai

, kaip uz tevyne.
Zinai kmynu nelabai megstu jei atvirai

tai nededu, bet anciai jauciu ju nedeciau

vistai ta gal

o gvazdikeliai man kazkaip lyg labiau pyragui tinka nei mesai...( cia dar nuo mociute slaiku pamenu kaip darydavo ta ruda pyraga"medutis" taip jis vadinasi gal jau neprisimenu, ji vis to gvazdikelio dedavo, tai asneduok diev ji perkasiu valgydama

kiti i desru gamyba irgi deda, teko valgyt man nelabai) nors cia velgi kas megsta, man tas ju kvapas nilabai

allspice-cia kvapnuji pipira turi omeny jei gerai supratau, tai tikrai ne, dedu paprasta juoda

bet sakau jei tu megsti dek ka megsti kai sako del skonio nesigincijama, vienam gali patikt kitam visai ne

tiesa paziek pa sodes vyra receptuku ten yra antis su vysniom, apelsinais berods irgi super zinok jau isbandzius as
Va ka teko valgyt paskutini syki tai is sernienos gamintas desras, brolis nusove keleta sernu poto veze gamykliniam fabrike daryt desras, gal 100 sliosu padare, nu bet ir skanumas, netikejau kad sernienos desros bus tokios geros, valgiau atzagariu liezuviu is pradziu kazkaip visgi zveriena ir nevirta o rukyta kaip ir zalia mesa, ale taip poto patiko, kad net cionai parsitempiau vyrui paragaut