Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

user posted image

Gaminam toliau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maya: 16 rugpjūčio 2007 - 21:34
aciu, Maya 4u.gif . tikejausi, kad kas nors nauja temuke atidarys, nes pati tai tingejau blush2.gif
Atsakyti
Jau koks skanus vaizdelis pirmoj žinutėj wub.gif Ačiū už naują ''virtuvę'' 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2007 08 16, 12:38)
aciu, Maya  4u.gif . tikejausi, kad kas nors nauja temuke atidarys, nes pati tai tingejau  blush2.gif

O as kad rasiau kad rasiau senoje temoje dar veina recepta baklazanu, paspaudziau mygtuka siusti ir man atsake, kad tema uzrakinta mad.gif mad.gif . Tai teko nauja atidaryti, dabar galvoju noriu vel is naujo rasyti ar jau tingiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 08 16, 14:41)
O as kad rasiau kad rasiau senoje temoje dar veina recepta baklazanu, paspaudziau mygtuka siusti ir man atsake, kad tema uzrakinta mad.gif  mad.gif . Tai teko nauja atidaryti, dabar galvoju noriu vel is naujo rasyti ar jau tingiu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

please, Maya, dar viena receptuka, kai netingesi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2007 08 16, 12:45)
please, Maya, dar viena receptuka, kai netingesi  biggrin.gif  4u.gif

Jei laiko liks, nes reikia suruosti daiktus i baseina ir laaaaaabai dideli darba dar atlikti, indus i indaplove sudeti lotuliukas.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 08 16, 14:49)
Jei laiko liks, nes reikia suruosti daiktus i baseina ir laaaaaabai dideli darba dar atlikti, indus i indaplove sudeti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .

lotuliukas.gif
tavo darbas dabar pilva nesioti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maverick @ 2007 08 16, 12:51)
lotuliukas.gif
tavo darbas dabar pilva nesioti  4u.gif

Aga lotuliukas.gif , tu mano vyrui pasakyk sita. Jis sakys tai as sudesiu, tu nepergyvenk, bet tada pas mus bus pilva kriaukle neplautu indu tol kol nesibaigs visi svarus doh.gif . Ir pagal ji tai isvis turbut valgytume is vienkartiniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 08 16, 13:17)

Na apie 350 gr. Cia as apie virtas jau ir sutrintas bulves kalbu jei ka. Tai imk tas dideles amerikoniskas gaal kokias 3-4 bulves. Na jei jos vidutiniskos tai gal 4-5  ax.gif

Supratau, labai jau kazkaip knieti ir man pabandyt tie zuvies kotletai, mamia man skambino baisiai isgyre ta tavo recepta, bandysiu ir as mirksiukas.gif 4u.gif As gi bulvine, o dar cia trintos bulves kurgi man nepatiks, kas bulve tas yra GERAI nesvarbu kad su zuvim doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 08 16, 13:45)
Supratau, labai jau kazkaip knieti ir man pabandyt tie zuvies kotletai, mamia man skambino baisiai isgyre ta tavo recepta, bandysiu ir as  mirksiukas.gif  4u.gif As gi bulvine, o dar cia trintos bulves kurgi man nepatiks, kas bulve tas yra GERAI nesvarbu kad su zuvim  doh.gif  lotuliukas.gif

Taigi tu sushi megeja, o siaip zuvies nemegsti g.gif . Cia tos zuvies taip ir nesijaus labai, nes petruskos ir krapai uzgozia ta jos skoni. ax.gif Bent jau man.

Maveric, as kaupiu jegas antram receptui lotuliukas.gif , kaip mano vyras, antra siena kambario isdazyti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 08 16, 14:49)
Taigi tu sushi megeja, o siaip zuvies nemegsti  g.gif . Cia tos zuvies taip ir nesijaus labai, nes petruskos ir krapai uzgozia ta jos skoni.  ax.gif Bent jau man.

ne ne nesu as megeja zuvies delto ju nedarau niekad, bet kai sako nenukris liezuvis juolab cia maisyta mase su bulvem manau normaliai turetu visai buti, kepu as siaip tilapia file vyras dievina zuvi, vaikas irgi valgo kazkiek ir as uzkandu nu ka darysi nejau atskirai sau kazka darysiu, pasitaikau.... o siaip as susi pirmenybe teikiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 08 16, 15:49)
Maveric, as kaupiu jegas antram receptui  lotuliukas.gif , kaip mano vyras, antra siena kambario isdazyti hihihi.gif

nu as ilendu karts nuo karto i si skyreli paziuret, ar jau prikaupei pakankamai lotuliukas.gif
Atsakyti