
Kuo tiktu idaryti vishta?
( be vaisiu)

QUOTE(6663 @ 2007 11 21, 16:42)
su Doviliushkos ryziais



Gal kam reikia spanguoliu uogienes recepto, as radau cia ir dabar verdu spanguoliu dzemas
QUOTE(Raskyte @ 2007 11 22, 03:59)
Dekui. Dar Indrute dave neblogu ideju, gal kas gausis..Kol kas pamerkiau vishtelka i sojos, cesnaku, medaus marinata..
Tik su nelemtais fazanais keikiuos, nes i juos paziurejus ne valgyti noris, o gailestis kyla..


QUOTE(Raskyte @ 2007 11 20, 22:14)
shivakar per zinias praneshe, kad eilinis amerikonas per Padekos diena priauga apie 7 lb
todel shivakar ir gymas "apkrautas" buvo
visi meta svori iki apsivalgymo dienos







QUOTE(6663 @ 2007 11 22, 14:18)
Dekui. Dar Indrute dave neblogu ideju, gal kas gausis..Kol kas pamerkiau vishtelka i sojos, cesnaku, medaus marinata..
Tik su nelemtais fazanais keikiuos, nes i juos paziurejus ne valgyti noris, o gailestis kyla..
Kulku suvarpyti, vargsheliai tokie
..
Tik su nelemtais fazanais keikiuos, nes i juos paziurejus ne valgyti noris, o gailestis kyla..


net neabejoju kad tau gerai gausis ir skaniai

del fazanu suprantu, mano vyras sake jam rankos nekiltu juos cook'inti

QUOTE(6663 @ 2007 11 22, 13:18)
Tik su nelemtais fazanais keikiuos, nes i juos paziurejus ne valgyti noris, o gailestis kyla..
Kulku suvarpyti, vargsheliai tokie
..


QUOTE(indrute79 @ 2007 11 22, 14:57)
Fazanai skanuuu



As juos supjaustau gabaliukais (i sesias dalis: krutineles atskirai ir slauneles per puse perpjauni), tada druskos, pipiro, rosemary, apvolioju dziuveseliuose, tada ant aliejaus apskrudini ant aukstesnes ugnies, kad graziai paruduotu, i ta pacia keptuve pilu balto vyno, pieno, dedu alyvuoges ir pilu ju skyscio, ir galiausiai grybus pjaustytus, tada prisuki ugni, uzdengi ir troskini apie 30-45 min. Labai skaniai gaunasi

Ko nemegstu tai laukiniu anciu


QUOTE(Guggy @ 2007 11 22, 22:17)
Fazanai skanuuu
Net uzpavydejau
Maniskis dar si sezona medziot nevaziavo
As juos supjaustau gabaliukais (i sesias dalis: krutineles atskirai ir slauneles per puse perpjauni), tada druskos, pipiro, rosemary, apvolioju dziuveseliuose, tada ant aliejaus apskrudini ant aukstesnes ugnies, kad graziai paruduotu, i ta pacia keptuve pilu balto vyno, pieno, dedu alyvuoges ir pilu ju skyscio, ir galiausiai grybus pjaustytus, tada prisuki ugni, uzdengi ir troskini apie 30-45 min. Labai skaniai gaunasi
Ko nemegstu tai laukiniu anciu
Gal kuri zinot recepta kaip jas padaryt kad to prieskonio nesijaustu? 



As juos supjaustau gabaliukais (i sesias dalis: krutineles atskirai ir slauneles per puse perpjauni), tada druskos, pipiro, rosemary, apvolioju dziuveseliuose, tada ant aliejaus apskrudini ant aukstesnes ugnies, kad graziai paruduotu, i ta pacia keptuve pilu balto vyno, pieno, dedu alyvuoges ir pilu ju skyscio, ir galiausiai grybus pjaustytus, tada prisuki ugni, uzdengi ir troskini apie 30-45 min. Labai skaniai gaunasi

Ko nemegstu tai laukiniu anciu


Man atrodo, kad visi laukiniai gyvnunai ir pauksciai turi ta toki "prieskoni" ir jo niekaip neiskrapstysi


QUOTE(maya @ 2007 11 23, 05:02)
Man atrodo, kad visi laukiniai gyvnunai ir pauksciai turi ta toki "prieskoni" ir jo niekaip neiskrapstysi
.Kai prisimenu elnienos skoni, tai net supurto, mano ex medziodavo kas met ir tempdavo ta vargsa elnia namo
. Teko man ji pora kartu valgyti, feeeeeee...


As tai kazkodel tik pries laukines antis nusiteikus ir dar balandziu nevalgau nes man ju gaila




QUOTE(Guggy @ 2007 11 23, 12:29)
As tai kazkodel tik pries laukines antis nusiteikus ir dar balandziu nevalgau nes man ju gaila
Man ir stirniena ir elniena ir serniena skanu
Jauciu daugiausia priklauso nuo paruosimo 




Gali buti, kad nemokejau jos paruosti, bet ir kaimyne karta ja dare, tai mane pykino visa vakariene

Be to ta mesa man taip smirda

O man laukines antys patikdavo mmmm kiek pamenu tai nei smirdejo nei kazkoks ypatingas skonis buvo, tiesiog paukstiena man ir tiek, man kas nepatiko pati esu jas nekarta pesus, tai sitiek darbo o naudos kaip is karvelio, juk laukines antys tokios mazutes bent jau lietuvoje kiek man teko jas ruost, tai kaip iskepi tikras karvelis belieka tai tik pasmaguriaut
o siaip jei kalbet apie zveriena tai ja paruost reikia tikrai moket, man tiek sernas, tiek stirnos, elniai labai skanu buvo... kriksto tevas uzkietejas medziotojas , kitas mamos brolis irgi, dabar jau ir mano brolis, tai tas net bebro uodega rukino marinavo ten, sake super skanu buvo
(deja ragaut neteko, ne sir ta bebra velniskai sunku nusaut prie manes bunant lt nepavyko
)buvau LT ziuriu broliukas tiek ismokes visokiausiu zverienos paruosimo budu, kad budavos kepsnius tarsom kasdien
sakau net desras dare, tik jas aisku jau net namie nepagaminsi taip skaniai, kaip daro fabrike,visgi tai zalia mesa ir zaist nelabai gali, tai nusprende padaryt fabrikini varianta, sakes kaip skanu buvo, net neatskirtum nuo kokios kiaulienos





Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.