Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas Užsienyje

QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 08 17, 17:18)
Maya  dabar jau ir as girsiu tusokoteletukus tikrai be galo skanus gavosi  rolleyes.gif  4u.gif Aciu uz toki gera recepta, as beja kaip sakiau padariau grybu padaza su cukinijomis nu zinok tiko nerealiai, visi apsivalgem  4u.gif  thumbup.gif
Aisku ir tinginy pasidariau net dvi desras  doh.gif  biggrin.gif nu kaip be deserto siokio tokio po ketletuku, laukiu kol sustings  wub.gif

jau su tuo tinginiu kaip uzzarazinai doh.gif gerai, kad visus reikiamus produktus turejau rolleyes.gif kitaip nezinau, turbut pesciom nuejus iki artimiausio CVS buciau blink.gif kokias 2 mylias...... ale nesu as saldumynu megeja schmoll.gif nu bet shiandien , tai nors rek butu buve doh.gif (ar cia man, kazkodel veluojancios MM veikia, ar jau ryt testa reikes pirkt) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 08 17, 15:18)
Maya  dabar jau ir as girsiu tusokoteletukus tikrai be galo skanus gavosi  rolleyes.gif  4u.gif Aciu uz toki gera recepta, as beja kaip sakiau padariau grybu padaza su cukinijomis nu zinok tiko nerealiai, visi apsivalgem  4u.gif  thumbup.gif
Aisku ir tinginy pasidariau net dvi desras  doh.gif  biggrin.gif nu kaip be deserto siokio tokio po ketletuku, laukiu kol sustings  wub.gif

mirksiukas.gif nera uz ka

QUOTE(Raskyte @ 2007 08 17, 19:26)
jau su tuo tinginiu kaip uzzarazinai  doh.gif  gerai, kad visus reikiamus produktus turejau  rolleyes.gif  kitaip nezinau, turbut pesciom nuejus iki artimiausio CVS buciau  blink.gif  kokias 2 mylias...... ale nesu as saldumynu megeja  schmoll.gif  nu bet shiandien , tai nors rek butu buve  doh.gif (ar cia man, kazkodel veluojancios MM veikia, ar jau ryt testa reikes pirkt)  g.gif

lotuliukas.gif eik dabar tas 2 mylias testo pirkti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 08 18, 11:40)
mirksiukas.gif  nera uz ka
lotuliukas.gif eik dabar tas 2 mylias testo pirkti  lotuliukas.gif

nuvaziavau ish pacio ankstaus ryto kol sheimyna miegojo biggrin.gif nieko man panashaus nerodo.... kai MB pasakiau, kad man atrodo, kad panashu lyg ir nestuke.gif , tai jis paklause "nuo ko" doh.gif nuo SV. Petro lotuliukas.gif oh tie vyrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2007 08 18, 09:50)
nuvaziavau ish pacio ankstaus ryto kol sheimyna miegojo  biggrin.gif  nieko man panashaus nerodo.... kai MB pasakiau, kad man atrodo, kad panashu lyg ir  nestuke.gif , tai jis paklause "nuo ko"  doh.gif  nuo SV. Petro  lotuliukas.gif  oh tie vyrai  doh.gif

Maniskis ta pati sake lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2007 08 13, 08:12)
Balandelius myliu wub.gif  Bet maniskiai ne per daugiausia. verysad.gif 
Darau juos taip, kaip jau ne viena rase. Apkepintu balandeliu lapai man zymiai skanesni(ypac kai tie kopustai "naujoviski" ir lapai kieti). Bet jau paskutinius 10 metu darau balandelius orkaiteje.

Sudominai bigsmile.gif

Kokio karstumo orkaite turi buti ( tiksliai, laipsniais prasyciau) ?
KOki buljona pili ?
Kiek laiko kepa ?

Niu as dabar einu pirmus balandziu savo gyvenime gaminti, bandysiu ant steamerio deti. Taip pat tinginys dar planuose (jau nuo praeito savaitgalio suasainiai uzpirkti ax.gif )

Puiki_mamyte gal guliaso receptuka galetum parasyti ? Svarbiausia kokia mesa reikia ? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2007 08 18, 13:19)
Sudominai  bigsmile.gif

Kokio karstumo orkaite turi buti  ( tiksliai, laipsniais prasyciau) ?
KOki buljona pili ?
Kiek laiko kepa ?

Niu as dabar einu pirmus balandziu savo gyvenime gaminti, bandysiu ant steamerio deti.  Taip pat tinginys dar planuose (jau nuo praeito savaitgalio suasainiai uzpirkti  ax.gif  )

Puiki_mamyte gal guliaso receptuka galetum parasyti ?  Svarbiausia kokia mesa reikia ? Aciu  4u.gif

Guliasui tikram, naudojama jautiena arba versiena, bet as kaip jos nemegstu tai naudoju kiauliena ax.gif .Supjaustai mesa gabaliukais, apkepini, isimi mesa, sudedi i ta puoda ar keptuvesupjaustyta pusinem riekutem svoguna ir morkas, apkepini, isimi is puodo. Ipili apie stikline pamodoru padazo sudedi prieskonius raudonu saldziu pipiru(be odeles) ,kmynu ,kalendros ,karciu pipiru ,muskato , lauro lapeli,cinamono ,gvazdikėli. uzverdi ta padaza. Sudedi mesa ir apkepintas darzoves i padaza ir troskini ant silpnos ugnies. Jie reikia ipilk turputi vandens, pires pabaiga, kas naudoja miltus as naudoju krakmola. Apie 1/3 stiklines sultinio ipili apie sauksta krakmolo ismaisai ir pili letai i guliasa. Tada guliaso padazas sutirsteja. Dar patroskini apie 10 minuciu ir viskas. Su bulviu kose skanu. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2007 08 17, 15:46)
Alkoholinis arbūzas

Degtinė susigers į arbūzo minkštimą, taip gausite alkoholinį arbūzą. Hmm... įdomu, ką su juo darysite.

hihihi.gif kiek yra teke girdet, gana pigus ir veiksmingas budas "prisilakti iki zemes graibymo" hihihi.gif ypac populiarus studentu tarpe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maya @ 2007 08 18, 15:25)
Guliasui tikram, naudojama jautiena arba versiena, bet as kaip jos nemegstu tai naudoju kiauliena ax.gif .Supjaustai mesa gabaliukais, apkepini, isimi mesa, sudedi i ta puoda ar keptuvesupjaustyta pusinem riekutem svoguna ir morkas, apkepini, isimi is puodo. Ipili apie stikline pamodoru padazo sudedi prieskonius raudonu saldziu pipiru(be odeles) ,kmynu ,kalendros ,karciu pipiru ,muskato , lauro lapeli,cinamono ,gvazdikėli. uzverdi ta padaza. Sudedi mesa ir apkepintas darzoves i padaza ir troskini ant silpnos ugnies. Jie reikia ipilk turputi vandens, pires pabaiga, kas naudoja miltus as naudoju krakmola. Apie 1/3 stiklines sultinio ipili apie sauksta krakmolo ismaisai ir pili letai i guliasa. Tada guliaso padazas sutirsteja. Dar patroskini apie 10 minuciu ir viskas. Su bulviu kose skanu.  ax.gif

Viskas labai panasu, net identiska tik as pomidoru padazo nededu tiek daug 4u.gif (na nelabai ji ir megstu po teisybe blush2.gif todel visada ragauju kad nebutu jop per daug, man stiklines butu per daug 100% as tikrai per pus maziau dedu , bet cia kaip sako kaip kas megsta, as visada ragauju normos negaliu pasakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2007 08 18, 10:50)
nuvaziavau ish pacio ankstaus ryto kol sheimyna miegojo  biggrin.gif  nieko man panashaus nerodo.... kai MB pasakiau, kad man atrodo, kad panashu lyg ir  nestuke.gif , tai jis paklause "nuo ko"  doh.gif  nuo SV. Petro  lotuliukas.gif  oh tie vyrai  doh.gif

o tai tau nieko neroto? kiek testu darei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2007 08 19, 09:25)
o tai tau nieko neroto?  kiek testu darei?   g.gif

dariau 2 , rodo negative 4u.gif itariu, kad uzvelavo MM nuo per didelio vitamino C kiekio blush-anim-cl.gif2:
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2007 08 19, 10:36)
dariau 2 , rodo negative  4u.gif  itariu, kad uzvelavo MM nuo per didelio vitamino C kiekio  blush-anim-cl.gif2:

cia aisku ne i tema bet kiek pamenu lyg zadejot planuot apie liepa? unsure.gif o jau rugpjutis ipusejo rolleyes.gif o gal as kazka maisau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2007 08 19, 06:39)
Viskas labai panasu, net identiska tik as pomidoru padazo nededu tiek daug  4u.gif (na nelabai ji ir megstu po teisybe  blush2.gif todel visada ragauju kad nebutu jop per daug, man stiklines butu per daug 100% as tikrai per pus maziau dedu , bet cia kaip sako kaip kas megsta, as visada ragauju normos negaliu pasakyt  4u.gif

Tai as cia ta skarbonke supilu, ten apie stikline to pommidoru padazo yra, o jei turiu tik maza, tai praskiedziu su sultiniu ir taip sueina. Mano vyras labai megsta padazus, tai as galiu sau mesa isgraibyti ir jam padaza atiduoti hihihi.gif
Atsakyti