QUOTE(pupa999 @ 2007 08 18, 13:19)
Sudominai
Kokio karstumo orkaite turi buti ( tiksliai, laipsniais prasyciau) ?
KOki buljona pili ?
Kiek laiko kepa ?
Niu as dabar einu pirmus balandziu savo gyvenime gaminti, bandysiu ant steamerio deti. Taip pat tinginys dar planuose (jau nuo praeito savaitgalio suasainiai uzpirkti

)
Puiki_mamyte gal guliaso receptuka galetum parasyti ? Svarbiausia kokia mesa reikia ? Aciu
Guliasui tikram, naudojama jautiena arba versiena, bet as kaip jos nemegstu tai naudoju kiauliena

.Supjaustai mesa gabaliukais, apkepini, isimi mesa, sudedi i ta puoda ar keptuvesupjaustyta pusinem riekutem svoguna ir morkas, apkepini, isimi is puodo. Ipili apie stikline pamodoru padazo sudedi prieskonius raudonu saldziu pipiru(be odeles) ,kmynu ,kalendros ,karciu pipiru ,muskato , lauro lapeli,cinamono ,gvazdikėli. uzverdi ta padaza. Sudedi mesa ir apkepintas darzoves i padaza ir troskini ant silpnos ugnies. Jie reikia ipilk turputi vandens, pires pabaiga, kas naudoja miltus as naudoju krakmola. Apie 1/3 stiklines sultinio ipili apie sauksta krakmolo ismaisai ir pili letai i guliasa. Tada guliaso padazas sutirsteja. Dar patroskini apie 10 minuciu ir viskas. Su bulviu kose skanu.
The beauty of Grace is that it makes life not fair!