siandien sulaukiau skambucio is mokyklos, klause ar tikrai ateisime rugsejo 1 ir pasake, kad tikrai mus priima
kita savaite jiems skambtelsiu ir bandysiu issiaiskinti kas priklauso musu mokyklos uniformai
siandien sulaukiau skambucio is mokyklos, klause ar tikrai ateisime rugsejo 1 ir pasake, kad tikrai mus priima
geros naujienos
QUOTE(SATIDE @ 2008 06 06, 08:49)
bet paskui ilgai sius ir vaikas jos netures ...
Dabar jau tikrai jauciuosi kaip blondine
tai ten sius VISA uniforma ar tik megztukus, kurie privalomi?
Dabar jau tikrai jauciuosi kaip blondine
Mano sūnus baigė pirmą klasę amerikiečių mokyklos patalpose. Pilnos uniformos, t.y. kelnių ir megztuko, nereikėjo. Visiems privalomi tik švarkeliai. Be to visi vaikučiai buvo su švarkeliais, o ne taip, kaip viena mamytė minėjo, kad vos tik keli vaikučiai su uniforma.
Ir dar apie mokyklą. Aš pati baigiau šią mokyklą, mano vyras taip pat. Todėl su šia mokykla "draugaujame" jau 25 metus. Dabar sūnų čia vedu ir antrąjį ketinu leisti į šią mokyklą. Be to keli mano klasiokai taip pat savo vaikelius veda į šią mokyklą ir visi esame labai patenkinti.
QUOTE(mymytė @ 2008 07 15, 09:04)
Mano sūnus baigė pirmą klasę amerikiečių mokyklos patalpose. Pilnos uniformos, t.y. kelnių ir megztuko, nereikėjo. Visiems privalomi tik švarkeliai. Be to visi vaikučiai buvo su švarkeliais, o ne taip, kaip viena mamytė minėjo, kad vos tik keli vaikučiai su uniforma.
Ir dar apie mokyklą. Aš pati baigiau šią mokyklą, mano vyras taip pat. Todėl su šia mokykla "draugaujame" jau 25 metus. Dabar sūnų čia vedu ir antrąjį ketinu leisti į šią mokyklą. Be to keli mano klasiokai taip pat savo vaikelius veda į šią mokyklą ir visi esame labai patenkinti.
Aš taip pat antrąjį ketinu leisti į šią mokyklą, bet būkime objektyvios, mokykla ne iš geriausių. Visi geriausi mokytojai išėjo į gimnaziją, anglistai keičiasi porą kartų per mokslo metus, o ir pradinukams sąlygos ne per geriausios, turi kovoti pastoviai dėl patalpų, kad tik geresnes gautum. Mano vyresnysis nuo antros klasės ėjo į antrą pamainą
O anksčiau mokykla tikrai labai gera buvo
Vakar buvau mokykloje, jau yra pirmokų sąrašai
Kas nustebino kad klasėje po 25 vaikus ir daugiau (dalis po brukšneliu parašyta)
kiek atsimenu klasėje negali būti daugiau kaip 22 vaikai
ką jie sau galvoja
nebent tikisi kad dalis neateis
Kas nustebino kad klasėje po 25 vaikus ir daugiau (dalis po brukšneliu parašyta)
QUOTE(Miledi.N @ 2008 07 22, 13:51)
ką jie sau galvoja
Su maniškiu didžiuoju irgi taip buvo, kad klasėje nuo pirmos klasės buvo 26 vaikai, o vėliau dar padaugėjo. Kažkas negero ten darosi,
QUOTE(Miledi.N @ 2008 07 22, 12:51)
ką jie sau galvoja
klasėje negali būti daugiau kaip 24 mokiniai
prieš geras 3 savaites užsisakėme uniforminį megztuką, tai sakė gal iki rugsėjo 1 ir spės pasiūti
Papildyta:
QUOTE(BonaDona @ 2008 07 17, 12:41)
Aš taip pat antrąjį ketinu leisti į šią mokyklą, bet būkime objektyvios, mokykla ne iš geriausių. Visi geriausi mokytojai išėjo į gimnaziją, anglistai keičiasi porą kartų per mokslo metus, o ir pradinukams sąlygos ne per geriausios, turi kovoti pastoviai dėl patalpų, kad tik geresnes gautum. Mano vyresnysis nuo antros klasės ėjo į antrą pamainą
manau, kad tai nenormalu, direktorė pažadais maitino, po naujų, pavasarį ir pan. Šiemet mažasis eis į priešmokyklinę,tai nuo pavasario pradėsiu domėtis, kokia padėtis dabar, labai tikiuos, kad pagerėjo.
šitas dalykas tikrai manau nenormalus
tikiuosi iki to laiko kai mums reikės eiti į mokyklą į antrą pamainą pradės vykdyti reformos dalį, kuri numato antros pamainos panaikinimą
Ne daugiau kaip 24 vaikai turi buti tik pradinese klasese?
Mes siais metais istojom i Vytauto Didziojo gimnazija, tai klasese po 30, 31 vaikas.
Mes siais metais istojom i Vytauto Didziojo gimnazija, tai klasese po 30, 31 vaikas.
QUOTE(aulika @ 2008 07 31, 14:52)
manyčiau, kad tik pradinėse 24
vyresnėse klasėse berods 28 ar 30 (šie du skaičiai man sukasi galvoje)
QUOTE(aulika @ 2008 07 31, 15:52)
QUOTE(SATIDE @ 2008 08 01, 09:41)
manyčiau, kad tik pradinėse 24
Ne visos mokyklos gali užtikrinti tokio dydžio klases, kokios turi būti. Mano vyresnysis baigė 7 klasę, tai buvo 32 vaikai
Papildyta:
QUOTE(SATIDE @ 2008 07 25, 16:14)
1.prieš geras 3 savaites užsisakėme uniforminį megztuką, tai sakė gal iki rugsėjo 1 ir spės pasiūti
Papildyta:
2.šitas dalykas tikrai manau nenormalus
tikiuosi iki to laiko kai mums reikės eiti į mokyklą į antrą pamainą pradės vykdyti reformos dalį, kuri numato antros pamainos panaikinimą
1.Mes užsisakėm uniformą birželio pradžioje, dar nėra
2. Ir aš labai tikiuosi
QUOTE(BonaDona @ 2008 07 22, 15:08)
Tik tiek moterytė džiaugiasi, kad jos vaikas pateko pas mokytoją J.Šimkienę į klasę.Gera mokytoja 
Jus turbut juokaujate???
QUOTE(virtue @ 2008 08 09, 03:07)
Jus turbut juokaujate???
Galėtum pagrist savo nuomonę
QUOTE(SATIDE @ 2008 06 06, 20:14)
kita savaite jiems skambtelsiu ir bandysiu issiaiskinti kas priklauso musu mokyklos uniformai
Gal galėtum duoti telefoną, man reikia užsakyti emblemą