Įkraunama...
Įkraunama...

Vienuolio gimnazija pradinukams

Sveikos mokyklinukų mamos biggrin.gif ar pasiruošusios mokyklai, kaip nuotaikos?
Atsakyti
žarnai dreba topsecret.gif topsecret.gif laugh.gif ph34r.gif
Atsakyti
Sveikos , mokyklai daugmaž jau pasiruošusios,tik va uniformos dar neturim,atidėjom paskutinei savaitei,tai va ir likom be aprėdo.Sakė atvažiuot po rugsėjo 1-osios užsakyti.Teks kurį laiką pabūti be uniformos .gal mokytoja nebars ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 08 31, 09:17)
Sveikos mokyklinukų mamos  biggrin.gif  ar pasiruošusios mokyklai, kaip nuotaikos?

Pasiruošt tai pasiruošę, ale kai pagalvoji, kad vargai vargeliai prasideda, tai ir noras dingsta ten eiti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2009 08 31, 15:03)
Pasiruošt tai pasiruošę, ale kai pagalvoji, kad vargai vargeliai prasideda, tai ir noras dingsta ten eiti doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Šiandien jei nepamiršiu, kai eisiu iš darbo žvilgtelsiu į mokyklos kiemą ar patvarkė ar švesim tarp pastolių ir statybinių medžiagų ax.gif

P.S. paskambinau į siuvyklą išsiaiškinti kur gi pogalais mūsų uniformos kurias turėjo būti prieš savaitę g.gif tai nesurado mano užsakymo doh.gif
Atsakyti
viskas sutvarkyta smile.gif gražu smile.gif

o kada užsakinėjot uniformą?
mes liepos pradžioj užsisakėm ir rugpjūčio vidury gavom sms, kad pasiūta cool.gif

iki ryt 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2009 08 31, 17:28)
viskas sutvarkyta  smile.gif  gražu  smile.gif

o kada užsakinėjot uniformą?
mes liepos pradžioj užsisakėm  ir rugpjūčio vidury gavom sms, kad pasiūta  cool.gif
iki ryt  4u.gif

liepos vidury.
Atsakyti
O siuvykla ten pat liko kur ir pernai? Kažkaip galvoju gal pasiimti dar vieną švarkelį pakeitimui, nors anų metų dar neblogai atrodo g.gif

MilediN, švarkeliai tokie patys liko? kažką minėjote, kad tiekėjai pasikeitė, tai gal ir medžiaga kitokia?

Ryt mes rengiamės šventiškai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 08 31, 19:42)
O siuvykla ten pat liko kur ir pernai? Kažkaip galvoju gal pasiimti dar vieną švarkelį pakeitimui, nors anų metų dar neblogai atrodo  g.gif 

MilediN, švarkeliai tokie patys liko? kažką minėjote, kad tiekėjai pasikeitė, tai gal ir medžiaga kitokia?

Ryt mes rengiamės šventiškai  biggrin.gif

Siuvykla ten pat 4u.gif

Lig ir švarkeliai tokie pat, o dėl medžiagos negaliu nieko pasakyti, kai išgirdau kad bloga kokybė tai nepirkau jų. Nešiojom mano mamos megztus megztnius tamsiai mėlynos spalvos su ženkliukais biggrin.gif
o dabar kai vienas antrokas kitas ketvirtokas tai užsakiau biggrin.gif

Galiu aprašyti mūsų šventę. Atėjom į mokyklos kiemą, surado vaikai savo klases, kiekvienas plepėjo su savo draugais, kas ten darėsi "scenoje" nieks nieko nematė tik girdėjom kaip foną, kad kažkas kažką kalbėjo, dainavo lotuliukas.gif manau kad šventė svarbesnė pirmokams, nes bent jau maniškiai nei nežiūrėjo į "scenos" pusę lotuliukas.gif Tarp kit ko, jų klasės stovėjo kiek toliau, tai net jei norėtų ką pamatyt vistiek nepamatytų doh.gif

Atsakyti
Labas rytas,
na ir kaip sekasi mūsų mokinukams pirmas dienas? bigsmile.gif

Aš dar viena klausimą turiu, šiaip dėl smalsumo ax.gif Kiek šiais metais pailginta grupė kainuoja? Girdėjau pletką, kad 260 ltl g.gif Mes jau bandom vienos eiti namučio, bet tiesiog smalsu- negi taip pabrango blink.gif

P.s. visgi neužsisakėm naujo švarkelio, pažiūrėjau per rugsėjo 1 daug kas buvo su praeitų metų,. mūsiškis mums irgi geras, atrodo dar neblogai, jei bus poreikis tai gal vėliau užsisakysim
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2009 09 04, 08:20)
Labas rytas,
na ir kaip sekasi mūsų mokinukams pirmas dienas?  bigsmile.gif

Aš dar viena klausimą turiu, šiaip dėl smalsumo  ax.gif  Kiek šiais metais pailginta grupė kainuoja? Girdėjau pletką, kad 260 ltl  g.gif Mes jau bandom vienos eiti namučio, bet tiesiog smalsu- negi taip pabrango  blink.gif

Kainos neklausiau, bet kažkaip abėjoju kad tiek pabrango g.gif nebent su maitinimu tiek g.gif

Mes irgi jau bandom eiti namo savarankiškai ax.gif Vaikas labai prašė, kad jo nieks neimtų rolleyes.gif bet kažkaip su mokytoja nesuderinau doh.gif, o ji nenorėjo jo vieno paleisti doh.gif tai tik dabar parašiau raštu sutikimą, kad mano vaikas savarankiškai eitų namo.
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2009 09 04, 08:34)
Kainos neklausiau, bet kažkaip abėjoju kad tiek pabrango  g.gif nebent su maitinimu tiek  g.gif

Mes irgi jau bandom eiti namo savarankiškai  ax.gif Vaikas labai prašė, kad jo nieks neimtų rolleyes.gif bet kažkaip su mokytoja nesuderinau  doh.gif, o ji nenorėjo jo vieno paleisti  doh.gif  tai tik dabar parašiau raštu sutikimą,  kad mano vaikas savarankiškai eitų namo.

Maniškė irgi kategoriškai nenorėjo lankyti pailgintos šiemet ir pirmom dieno prašė nepasiimti... doh.gif jau 2 kartus grįžo su klasiokais namo, turi raktus, berods visks normaliai smile.gif Prašymą rašiau rugsėjo 1
Dėl kainos vienos klasiokės mama sakė, bet ji irgi iš kažko tai girdėjo, tai ir suintrigavo mane, negi tiek daug ...
Atsakyti