Sveikos mokyklinukų mamos
ar pasiruošusios mokyklai, kaip nuotaikos?

QUOTE(Miledi.N @ 2009 08 31, 09:17)
Pasiruošt tai pasiruošę, ale kai pagalvoji, kad vargai vargeliai prasideda, tai ir noras dingsta ten eiti

QUOTE(Daredi @ 2009 08 31, 15:03)
Pasiruošt tai pasiruošę, ale kai pagalvoji, kad vargai vargeliai prasideda, tai ir noras dingsta ten eiti 

Šiandien jei nepamiršiu, kai eisiu iš darbo žvilgtelsiu į mokyklos kiemą ar patvarkė ar švesim tarp pastolių ir statybinių medžiagų

P.S. paskambinau į siuvyklą išsiaiškinti kur gi pogalais mūsų uniformos kurias turėjo būti prieš savaitę

QUOTE(Jolė @ 2009 08 31, 17:28)
viskas sutvarkyta
gražu
o kada užsakinėjot uniformą?
mes liepos pradžioj užsisakėm ir rugpjūčio vidury gavom sms, kad pasiūta
iki ryt

o kada užsakinėjot uniformą?
mes liepos pradžioj užsisakėm ir rugpjūčio vidury gavom sms, kad pasiūta

iki ryt

liepos vidury.
O siuvykla ten pat liko kur ir pernai? Kažkaip galvoju gal pasiimti dar vieną švarkelį pakeitimui, nors anų metų dar neblogai atrodo
MilediN, švarkeliai tokie patys liko? kažką minėjote, kad tiekėjai pasikeitė, tai gal ir medžiaga kitokia?
Ryt mes rengiamės šventiškai

MilediN, švarkeliai tokie patys liko? kažką minėjote, kad tiekėjai pasikeitė, tai gal ir medžiaga kitokia?

QUOTE(Satide @ 2009 08 31, 19:42)
O siuvykla ten pat liko kur ir pernai? Kažkaip galvoju gal pasiimti dar vieną švarkelį pakeitimui, nors anų metų dar neblogai atrodo

Siuvykla ten pat

Lig ir švarkeliai tokie pat, o dėl medžiagos negaliu nieko pasakyti, kai išgirdau kad bloga kokybė tai nepirkau jų. Nešiojom mano mamos megztus megztnius tamsiai mėlynos spalvos su ženkliukais

o dabar kai vienas antrokas kitas ketvirtokas tai užsakiau

Galiu aprašyti mūsų šventę. Atėjom į mokyklos kiemą, surado vaikai savo klases, kiekvienas plepėjo su savo draugais, kas ten darėsi "scenoje" nieks nieko nematė tik girdėjom kaip foną, kad kažkas kažką kalbėjo, dainavo

Labas rytas,
na ir kaip sekasi mūsų mokinukams pirmas dienas?
Aš dar viena klausimą turiu, šiaip dėl smalsumo
Kiek šiais metais pailginta grupė kainuoja? Girdėjau pletką, kad 260 ltl
Mes jau bandom vienos eiti namučio, bet tiesiog smalsu- negi taip pabrango
P.s. visgi neužsisakėm naujo švarkelio, pažiūrėjau per rugsėjo 1 daug kas buvo su praeitų metų,. mūsiškis mums irgi geras, atrodo dar neblogai, jei bus poreikis tai gal vėliau užsisakysim

P.s. visgi neužsisakėm naujo švarkelio, pažiūrėjau per rugsėjo 1 daug kas buvo su praeitų metų,. mūsiškis mums irgi geras, atrodo dar neblogai, jei bus poreikis tai gal vėliau užsisakysim
QUOTE(Satide @ 2009 09 04, 08:20)
Labas rytas,
Kiek šiais metais pailginta grupė kainuoja? Girdėjau pletką, kad 260 ltl
Mes jau bandom vienos eiti namučio, bet tiesiog smalsu- negi taip pabrango

Kainos neklausiau, bet kažkaip abėjoju kad tiek pabrango

Mes irgi jau bandom eiti namo savarankiškai

QUOTE(Miledi.N @ 2009 09 04, 08:34)
Kainos neklausiau, bet kažkaip abėjoju kad tiek pabrango
nebent su maitinimu tiek
Vaikas labai prašė, kad jo nieks neimtų
bet kažkaip su mokytoja nesuderinau
, o ji nenorėjo jo vieno paleisti
tai tik dabar parašiau raštu sutikimą, kad mano vaikas savarankiškai eitų namo.

Maniškė irgi kategoriškai nenorėjo lankyti pailgintos šiemet ir pirmom dieno prašė nepasiimti...

Dėl kainos vienos klasiokės mama sakė, bet ji irgi iš kažko tai girdėjo, tai ir suintrigavo mane, negi tiek daug ...