Įkraunama...
Įkraunama...

Vienuolio gimnazija pradinukams

QUOTE(ADITELKA @ 2010 01 26, 08:25)
Sveikutės, vakar pamokėlių nebuvo, o šiandien ar buvo užsiėmimai? Ar daug klasėse vaikučių buvo?

Aš saviškį prie mokyklos paleidau, tai nežinau kiek vaikų, bet jei grįžtų namo, paskambintų 4u.gif

rytojaus orai doh.gif
http://www.orai.lt/lt
Trečiadienį be žymesnio sniego. Žemiausia oro temperatūra naktį bus 22-27, vietomis iki 32 laipsnių šalčio. Aukščiausia temperatūra dieną bus 14-19, pajūryje 10-12 laipsnių šalčio.
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2010 01 26, 12:24)
Aš saviškį prie mokyklos paleidau, tai nežinau kiek vaikų, bet jei grįžtų namo, paskambintų  4u.gif

rytojaus orai  doh.gif
http://www.orai.lt/lt
Trečiadienį be žymesnio sniego. Žemiausia oro temperatūra naktį bus 22-27, vietomis iki 32 laipsnių šalčio. Aukščiausia temperatūra dieną bus 14-19, pajūryje 10-12 laipsnių šalčio.

Tai ko gero, rytoj vel nereikia leisti i mokykla pradinuku? g.gif
Atsakyti
As saviskio neleidau ir siandien, ar yra dar tokiu, ar cia tik mes salciu bijom? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ADITELKA @ 2010 01 27, 11:09)
As saviskio neleidau ir siandien, ar yra dar tokiu, ar cia tik mes salciu bijom? blush2.gif

Aš kartu su vaikais namie tongue.gif
Manau kad ir ryt neleisiu į mokyklą ax.gif
Atsakyti
Maniškė 3 dieną namuose. Vakar kaip ir galėjo eiti, bet aš pati vakar ilsėjausi, beto turėjom važiuoti pas stomatologą tai ir jos neleidau ..
Gal kas žinote ar turės mūsiškiai šiemet vasarį papildomas atostogas? kažkaip mūsų klasėje apie tai niekas nekalba ir jokios info nėra...kitose mokyklose antrą vasario savaitę vaikučiai ilsėsis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2010 01 27, 15:08)
Maniškė 3 dieną namuose. Vakar kaip ir galėjo eiti, bet aš pati vakar ilsėjausi, beto turėjom važiuoti pas stomatologą tai ir jos neleidau ..
Gal kas žinote ar turės mūsiškiai šiemet vasarį papildomas atostogas? kažkaip mūsų klasėje apie tai niekas nekalba ir jokios info nėra...kitose mokyklose antrą vasario savaitę vaikučiai ilsėsis  g.gif

Jus be pazymos namuose, mes tai be pazymos sedim ar nebus poto problemu?
Atsakyti
QUOTE(ADITELKA @ 2010 01 27, 13:12)
Jus be pazymos namuose, mes tai be pazymos sedim ar nebus poto problemu?

Iki 3 dienų galima be pažymos, beto kas man ją išrašys kai vaikas neserga schmoll.gif Beto pirmadienį nebuvo pamokų pas mus, atėjusius vaikučius mokytoja išleido atgal namo, nežinau kaip šiandien, bet kažin ar buvo pamokos.. tai neskaitau šių dienų tokių pačių kaip kad ji būtų šiaip sau neejusi į mokyklą..
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2010 01 27, 14:17)
Iki 3 dienų galima be pažymos, beto kas man ją išrašys kai vaikas neserga  schmoll.gif Beto pirmadienį nebuvo pamokų pas mus, atėjusius vaikučius mokytoja išleido atgal namo, nežinau kaip šiandien, bet kažin ar buvo pamokos.. tai neskaitau šių dienų tokių pačių kaip kad ji būtų šiaip sau neejusi į mokyklą..

Zinau, kad uz pirmadieni ir uz siandiena nereikes jokiu pateisinumu papildomu rasyti.
Atsakyti
mes irgi namie sėdim 3-ia diena, šiand lyg ir galvojom eit,bet kur gi kai taip šalta,net neįsivaizduoju kiek gi dar dėl tų šalčių teks praleist pamokas. Bet gi sveikata svarbiau,ar ne? O nemanau kad reikia kazkokios pažymos,gi ne dėl ligos praleidziam,o del extremalių sąlygų smile.gif, užteks mamos raštelio tongue.gif . Įtariu ir rytoj namie sėdėsim rolleyes.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau Šulijos prognozę, tai naktį -18 -20, dieną tik -9 -11, aišku ryt bus matyti, bet greičiausiai jau ryt iškeliausim į mokyklą
Atsakyti
Mes jau rytoj keliausim i mokykla. Mokytoja sake, kad uz pirmadieni ir treciadieni rasteliu nereikia, o jeigu kas nebuvo antradieni, tai jau reikia kazka parasyti, nes temperatura nebuvo zemiau 20.
Atsakyti
2010 m. PIRMOKAMS
Atsakyti