Įkraunama...
Įkraunama...

Vienuolio gimnazija pradinukams

QUOTE(Novely @ 2010 04 07, 08:47)
sveikutės  4u.gif
mano barbė pirmokė  smile.gif
labai baisu jei taip keičiasi mokytojai, bet dirbu su mokyklom jau 4 metai, nežinau ar nuraminsiu , bet kaita ir judėjimas visose yra pastaruoju laikotarpiu  4u.gif

dėl pradinių. esu labai labai patenkinta mokytoja Nijole. pažįstu ir kitas - visos tikrai puikios  cool.gif
dėl patalpų ir kt sąlygų - jau žinojom ir matėm juk kas ir kaip - reikėjo galvoti ankščiau  ax.gif aš taip bijojau tų stovimų toletų, o kai pamačiau klozetą purviną juodą - liepiau eiti dukrytei į tą stovimą  doh.gif

o dėl vaikų lygio klasėse aš pikta iš kitos pozicijos.
atėjom iš tikrai stiprios grupės ir griežtos auklėtojos. ir per pirmą trimestrą atsipalaidavom nerealiai  verysad.gif o kaip kitaip, jei vini skaito ir diktantus iš sakinių rašo, o kiti vaikučiai dar tik raideles mokosi...viską suprantu  4u.gif  bet tikrai būčiau už klasių išlyginimą pagal lygius  blush2.gif

Maniskis irgi pirmokas smile.gif Savo mokytoja esame labai patenkinti thumbup.gif Po keletos metu ir mazoji jau eis i mokykla. Visas salygas (WC, klases) mes zinojome), bet ejome tikrai del puikios mokytojos, bet i pagrindine vaikai tikrai neis schmoll.gif Kur negerbiamas mokytojas, ten negerbiamas ir mokinys 4u.gif
O apie klasiu islyginima pagal lygius belieka tiik pasvajoti ir....tai gana gincytinas reikalas. g.gif
Atsakyti
Maniškė antrokė, o mūsų mokytoja šiais mokslo metais tapo direktorės pavaduotoja ugdymui ax.gif Aš esu ja labai patenkinta, tiesą sakant pačios su dukra ir išsirinkome ją...Nepasakyčiau, kad per šiuos nepilnus 2 metus jutau kažkokią netvarką pradinėse klasėse o ir mokytojos tai visos tos pačios dirba g.gif
Tikiuosi ir toliau nusiskundimų jokių neturėsiu, bent jau 4 klases baigsime ramiai, na o toliau- stebėsiu situaciją mokykloje ir galvosime ką daryti su 5 klase, dar daug laiko...
Tiesa, kitąmet žada mus kelti į pagrindinį pastatą, tai šiek tiek nedrąsu- kaip ten jiems seksis su dičkiais ..
Atsakyti
Sveiki,

Gal zinot kokia ten sutuacija dėl priemimo i pirmas klases?Mums nepriklauso pagal gyvenama vieta,idomu ar priimtu? Gal turit kas tokios patirties?
Ir kurioj vietoj pirmokeliai dabar mokosi, nes kaip supratau per kelias vietas?
Atsakyti
QUOTE(Šokoladinė @ 2010 04 16, 11:33)
Sveiki,

Gal zinot kokia ten sutuacija dėl priemimo i pirmas klases?Mums nepriklauso pagal gyvenama vieta,idomu ar priimtu? Gal turit kas tokios patirties?
Ir kurioj vietoj pirmokeliai dabar mokosi, nes kaip supratau per kelias vietas?

Nunešk prašymą jau dabar, jei bus vietų priims, o kai atidavinėsi prašymą gali paklausinėt 4u.gif
Atsakyti
sveiki
norejau paklausti del siu metu 3-ciu klasiu mokytoju
kuri mokytoja pati wub.gif ?
po metu vaikas eis i mokykla tai jau pats laikas pasidomet mokytojais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2010 05 27, 09:47)
sveiki
norejau paklausti del siu metu 3-ciu klasiu mokytoju
kuri mokytoja pati  wub.gif  ?
po  metu vaikas eis i mokykla tai jau pats laikas pasidomet mokytojais  4u.gif

Man labai patinka musu mokytoja, tikrai labai gera thumbup.gif Dabar baigem 2 klase, eisim i 3 bigsmile.gif
Kai as domejausi, man pasake kad labai geros sio laidos mokytojos yra Ausrele ir Audrone. As isrinkau Audrone, kita forumiete isrinko Ausrele, kiek zinau ji labai patenkinta thumbup.gif o as patenkinta savo pasirinkimu. Mano vaikas pas Ausrele lanke prailginta, sake jam Audrone geresne. Bet kaip supranti tai labai priklauso ir nuo vaiko ax.gif Kiekvienam savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš supratau, kad klausimas buvo apie dabartinius trečiokus, o mes tik būsimi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2010 05 27, 19:13)
Aš supratau, kad klausimas buvo apie dabartinius trečiokus, o mes tik būsimi  ax.gif

4u.gif drinks_cheers.gif taip, apie dabartinius treciokus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*rutuliukas* @ 2010 05 27, 20:20)
4u.gif  drinks_cheers.gif taip, apie dabartinius treciokus 4u.gif

upsss blush2.gif
Atsakyti
Vakar važiavom šalia mokyklos (Daukšos g.), tai mokykla apsupta pastolių- keičia langus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Satide @ 2010 06 23, 09:28)
Vakar važiavom šalia mokyklos (Daukšos g.), tai mokykla apsupta pastolių- keičia langus  thumbup.gif

ne tik pakeitė langus bet ir apšiltina. Mokykla žymiai gražiau atrodys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miledi.N @ 2010 06 23, 11:18)
ne tik pakeitė langus bet ir apšiltina. Mokykla žymiai gražiau atrodys  thumbup.gif

O, svarbiausia, kad bus šilta ir nebebus skersvėjų klasėje thumbup.gif
Atsakyti