Įkraunama...
Įkraunama...

Vienuolio gimnazija pradinukams

QUOTE(BonaDona @ 2012 11 18, 20:39)
Gitana Ulevičiūtė(mano vaikio mokytoja  wub.gif ),Nijolė Kisielienė,Vidmanta Rušėnienė, o ketvirtos tai nežinau.

Mes labai buvome patenkinti mokytoja Vidmanta Rušėniene. Puikius pagrindus gavo vaikai. smile.gif
Atsakyti
renku savo mergytei mokykla
vienas is variantu - Vienuolio pagrindine.

sakykit, kaip pirmokeliai grizta namo, jeigu prailginta grupe dirba iki 16.00. autobusais namo? bet 16 ziema jau tamsu, o rajonas vistiek prie stoties. net nezinau, nepatinka man.

Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2013 01 06, 20:47)
renku savo mergytei mokykla
vienas is variantu - Vienuolio pagrindine.

sakykit, kaip pirmokeliai grizta namo, jeigu prailginta grupe dirba iki 16.00. autobusais namo? bet 16 ziema jau tamsu, o rajonas vistiek prie stoties. net nezinau, nepatinka man.

Bent jau siemet pailgintos dienos grupe dirba iki 18 val., tai gal spesit pasiimti po darbo. g.gif
O ir kam buti pailgintoje iki 16 val.? Uztenktu iki 14 val. ir vaziuos namo, kai dar sviesu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonaDona: 06 sausio 2013 - 20:51
ju puslapyje parasyta, kad iki 16, todel ir paklausiau, jeigu iki 18, tada gerai, spesim. as dar taip nepasitikiu vaiku, kad leisciau vienai buti iki velumos namie ax.gif isvis man kazkoks stresas ta mokykla
Papildyta:
o kiek kainuoja prailginta ir pietus?

kokia atmosfera, kai tokia didele mokykla?
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2012 11 18, 20:39)
Gitana Ulevičiūtė(mano vaikio mokytoja  wub.gif ),Nijolė Kisielienė,Vidmanta Rušėnienė, o ketvirtos tai nežinau.

cia 2012 ar 2013 pirmoku aukletojos?
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2013 01 06, 22:25)
*jeigu iki 18, tada gerai, spesim.
**as dar taip nepasitikiu vaiku, kad leisciau vienai buti iki velumos namie  ax.gif isvis man kazkoks stresas ta mokykla
***o kiek kainuoja prailginta ir pietus?
****kokia atmosfera, kai tokia didele mokykla?

* Taip, dirba iki 18 val. Mano vaikas lanko.
** Nepergyvenkit, viskas bus gerai. As irgi stresavau, kai maniskis pradejo eiti. Adaptacija ir vaikui ir mamai reikalinga. biggrin.gif
*** 1.70 Lt/ val.
**** Atmosfera tikrai gera, bet maniskis mokosi rusu mokyklos patalpose, tai apie pagrindine nieko negaliu pasakyti.

QUOTE(Gegas @ 2013 01 06, 23:07)
cia 2012 ar 2013 pirmoku aukletojos?

Cia bus siu metu, t.y. 2013, mokytojos smile.gif
Atsakyti
prailginta jau trečius metus dirba iki 18 val g.gif
Atsakyti
viskas, ryt per pietus leksiu uzrasysiu pas Gitana Ulevičiūte
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2010 04 07, 12:48)
bet i pagrindine vaikai tikrai neis  schmoll.gif  Kur negerbiamas mokytojas, ten negerbiamas ir mokinys  4u.gif

o kur panasioje vietoje vesti i pagrindine?

nu va karsta.gif atkrito didziulis darbas
prasymas priimtas ir, sake, greiciausiai pateksim. mokykla diiidele, net pasiklydau blush2.gif bet tokia tikra mokykla, sutvarkyta, mokytojai bei sutiktas personalas labai mandagus. zodziu pirmas zvilgsnis tikrai neblogas.
Atsakyti
QUOTE(Gegas @ 2013 01 08, 14:57)
o kur panasioje vietoje vesti i pagrindine?

Tame ir reikalas, kad nelabai yra kur, teks vezioti. Bandysim i Jezuitus stoti, nors sansu mazai.
Atsakyti
kaip suprantu reikia vietoje ruosti stojamiesiems doh.gif
kitaip sansu labai mazai

kiek domejausi, prasta situacija su 5+ klasem, koks kitu mamu poziuris? nes man dar kitas vaikiukas eileleje i mokykla, tai norisi surasti viena, kad tiktu tiek pradine, tiek pagrindine.
Atsakyti
QUOTE(BonaDona @ 2013 01 09, 22:48)
Tame ir reikalas, kad nelabai yra kur, teks vezioti. Bandysim i Jezuitus stoti, nors sansu mazai.

O jūs neliksite Vienuolio mokykloje 5 klasėj?

QUOTE(Gegas @ 2013 01 14, 01:01)
kaip suprantu reikia vietoje ruosti stojamiesiems  doh.gif
kitaip sansu labai mazai

kiek domejausi, prasta situacija su 5+ klasem, koks kitu mamu poziuris? nes man dar kitas vaikiukas eileleje i mokykla, tai norisi surasti viena, kad tiktu tiek pradine, tiek pagrindine.

O kodėl prasta situacija 5+ klasėse?
Atsakyti