Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietija

Niekas nevaziuojate i Vokietija, kad tema pamirsta? biggrin.gif Mes planuojam i Oktoberfest. Gal kas buvo ir kokiu komentaru turit? bigsmile.gif Verta, neverta? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2012 06 05, 12:57)
Niekas nevaziuojate i Vokietija, kad tema pamirsta?  biggrin.gif  Mes planuojam i Oktoberfest. Gal kas buvo ir kokiu komentaru turit?  bigsmile.gif  Verta, neverta?  bigsmile.gif

Didziausia alaus svente, o ar verta eiti, kiekvienas sprendzia pats mirksiukas.gif Man vien del viesbucio kainu nelabai verta butu (nuo 140€ dviem suaugusiems). Geriau eiti darbo dienomis iki pietu, nes kitaip perpildyta - eiles prie karuseliu, o i palapines is viso galite nepatekti.
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 06 05, 16:07)
Didziausia alaus svente, o ar verta eiti, kiekvienas sprendzia pats mirksiukas.gif Man vien del viesbucio kainu nelabai verta butu (nuo 140€ dviem suaugusiems). Geriau eiti darbo dienomis iki pietu, nes kitaip perpildyta - eiles prie karuseliu, o i palapines is viso galite nepatekti.

aisku unsure.gif mes kaip tik savaitgali norejom... reikia perkalbeti MB rudeniop kitur skristi ax.gif Aciu labai uz atsakyma. Skaiciau, kad alaus palapinese vieta reikia rezervuotis is anksto, bet kad isvis nepatekti... hmm.. reikes rimtai apgalvoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2012 06 05, 20:03)
aisku  unsure.gif  mes kaip tik savaitgali norejom... reikia perkalbeti MB rudeniop kitur skristi  ax.gif  Aciu labai uz atsakyma. Skaiciau, kad alaus palapinese vieta reikia rezervuotis is anksto, bet kad isvis nepatekti... hmm.. reikes rimtai apgalvoti  4u.gif

Nieko nuostabaus, kad galima nepatekti - 6 milijonai lankytoju per 2 savaites doh.gif
Per iseigines reikia rezervuoti arba ateiti iki 12 valandos mazdaug (zmones nuo 8 valandos ryto renkasi..). Mes darbo diena 4 valanda po pietu vietu nebegavome, nes buvo geras oras ir daug zmoniu. Prie iejimo stovi apsauginiai ir nebeileidzia, jei palapine perpildyta. Penktadieni ir sestadieni sunkiausia gauti vietas, sekmadieni lengviau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sm2002 @ 2012 06 06, 11:22)
Nieko nuostabaus, kad galima nepatekti - 6 milijonai lankytoju per 2 savaites  doh.gif

aciu 4u.gif tai vat, as ir skaitinejau ta oficialu psl sventes, kad reikia rezervuotis prie palapines is vakaro, arba ileidzia be ju iki mazdaug 11 val... ieskosiu bilietu i mylima Praha turbut ax.gif Tuo labiau, kad bent man (MB aisku kitaip biggrin.gif ) alaus plempimas is pacio ryto nera zavus uzsiemimas. Telieka antraja puse prikalbeti alaus gerimui Prahoje. Pasiilgau sio miesto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2012 06 06, 12:32)
aciu  4u.gif  tai vat, as ir skaitinejau ta oficialu psl sventes, kad reikia rezervuotis prie palapines is vakaro, arba ileidzia be ju iki mazdaug 11 val... ieskosiu bilietu i mylima Praha turbut  ax.gif Tuo labiau, kad bent man (MB aisku kitaip  biggrin.gif  ) alaus plempimas is pacio ryto nera zavus uzsiemimas. Telieka antraja puse prikalbeti alaus gerimui Prahoje. Pasiilgau sio miesto  ax.gif

Ar Prahos g.gif O man Vokietijos miestai labiau patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebijoklė @ 2012 06 07, 09:11)
Ar Prahos g.gif O man Vokietijos miestai labiau patinka smile.gif

Vokietija patiko, pernai keliavom po Bavarija, bet Prahai jauciu nostalgija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CESARIA @ 2012 04 26, 16:27)
O, dvi savaitės tai tikrai nemažai, nuodugniai ištyrinėsit šias vietoves. Aš galvoju, mes gal savaitę čia pabūsim, vieną dieną dar iki Liuksemburgo nulėksim - 100 km.
Kokį mėnesį jūs važiuosit?

O jus kada planuojate? Labai butu idomu apie patirti Liuxenburge. 4u.gif
Atsakyti
Jeigu tik pavyks, tai vaziuosime rugpjuti....
Atsakyti
Maniau truputi anksciau, tai jeigu man viskas iseis, papasakosiu savo patirti. 4u.gif Graziu atostogu visom. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti