QUOTE(Elena @ 2010 10 13, 09:32)
Ule...jau patiekaliukai tavo
aciu, o man tavo
QUOTE(moonlight @ 2010 10 13, 10:38)
Niu bet tikrai super, ir kada visko tiek speji prigaminti
kad as turiu daug laiko
QUOTE(grange @ 2010 10 13, 11:12)
Pienas ir grietinė, kelių proc riebumo buvo gal pameni?
"Leisti nuvarvėti apie 20 min. Ir jau sūris bus įgavęs formą. Tuomet dėti jį ant lentelės ir prislėgti lentele iš viršaus su 1 kg. svoriu."
tai tu jau varvini visai tai į mažą formą, nu kad maždaug kaip sūrio būtų ar kaip? į kokį indą? nes kai taip varva jei į kokį didesnį dubenį sakykim, tai kaip ta forma gaunas nesuprantu

jau nieko nebereikia paskiau daryt su rankom, jis sukietėja tiek, kad galėtum perkelt ant lentelės?
o vat su merle tai man čia gali būt problemų

kaži ar rasčiau, bet turbūt reiks prašyt mamos kad atsiųstų nes niekuo kituo nepakeisiu juk
pienas 2.5% kazkaip isiminiau nes laukiau tokio klausimo
grange,viska matysi kaip darysi bus tikrai paprasta,man ir panasiu klausimu kilo
zodziu pasiemiau kiaurasamti i ji itiesiau marle, kiaurasamti i bliuda ir ispyliau mase,bliudas privarvejo to skyscio,nupyliau ir toliau varva ir tajp apie 20 min. kol visai nusivarvejo,o paskui uz marles krastu istraukiau,o ta visa mase jau sustandejus ir igavus kiaurasamcio ovalia forma,na jau kaip zele mazdaug pradeda stengt

,tada marle uzklojau virsutine surio dali ir uzspaudziau tarp lenteliu.
jo uz marles krasteliu nuimi nuo kiaurasamcio ir padedi ant lenteles,forma puikiai laikos
hmmm... tap greit ne nesugalvoju kuo ta marle pakeist,o taj pas jus vaistinese nebuna?
QUOTE(Kettim @ 2010 10 13, 11:44)
ule bandysiu

jei marle gausiu.
vaistinej tikrai gausi
QUOTE(angi @ 2010 10 13, 11:55)
matyt pokvailis klausimas, bet ar tiktu idet ruputi cukraus?
teta kaime daro toki siek tiek salstelejusi:)
tajp tiktu ideti ir cukraus
man jo reikejo salotom del to as dariau suresni
Papildyta:
QUOTE(pienia @ 2010 10 13, 16:00)
As irgi prie visu prisidedu sveikinimu Ulei uz jos nuostabu suri

.O mano klausimas toks: koks surio svoris iseina?
aciu,kaip smagu
pasveriau kaip tik

700gr.