sveikos merginos
Esu dariusi Ules suri. Skanus
keleta kartu eksperimentavau su a la mozzarella, nes neturiu to sliuzo fermento. Vasara dariausi pabandymui is varskes, tai rezultatas nustebino, tik aisku buvo ne ta tikroji mozzarella. Paemiau pakeli varskes, truputi uzpyliau karstu vandeniu ir perkosiau per dursleka. Idejau druskos ir minkiau, minkiau minkiau. Kai atveso varske, dejau i mikrobange, pasildziau 40 sekundziu ir vel minkiau, tik lb atsargiai, nes karsta buvo. Nzn kiek kartu sildziau, jau galvojau, kad nesigaus, bet ji pradejo tysti ir panaseti i mozzarella. Padariau kamuoliuka. Skonis neblogas, bet ne tobulas.
Siandien vel eksperimentavau.

Tik si karta, puse litro pieno pavirinau iki karstumo idejau truputi rugsteles, kad sutrauktu, perkosiau, padruskinau ir vel minkiau. Pradzioj ejosi puikiai, mase maloni buvo minkymui, paskui pora kartu dejau i mikrobange (aisku rezultatas - nusideginau delna

), minkiau minkiau, sildziau, sildziau ir gavosi snipstas. Patamsejo mase ir kazkokia kieta pasidare, teko sustabdyti procesa gamybos

Va imetu nuoroda kaip galima pasidaryti mozzarella is varskes. Bet jus man pasakykit, cia dagiau pan panasu i varskes suri, bet ne i varske, ar as "nedazlibinu"?
mozzarella