Įkraunama...
Įkraunama...

Santuoka su Musulmonu

tikrai ar daug užauga tikinčių krikščionių šeimose, kur tėvas musulmonas?
p.s. nežinau. nei apie tęsinius, nei apie g.gif ką? kad musulmonaites tekina už žydų ir krikščionių? bigsmile.gif vajė vajė kokie negeriečiai cry.gif žeidžia mylinčių širdžių vienybę, gi galėtų ištekinti, palaiminti meetėse,m tėvai neišsižadėti cray.gif jei pasižadėtų vaikus auginti krikščioniškai, net kunigai sutuoktų tik va cray.gif neteeeekina cry.gif cray.gif

o musulmonams leidžia. dviguba nauda platinant islamą - nepagimdys krikščionių ir būdama kažkelinta žmona pagausins musulmonų būrį smile.gif
Atsakyti
Na labai jau ironiški jūsų komentarai. Retorinėm diskusijomis neužsiimu. Pasisakiau, kur norėjau, o ši tema man neaktuali, tai nelabai ir yra kuom daugiau pasisakyti mirksiukas.gif .

Atsakyti
tai ar užauga tikintys krikščionys, kai tėvas mususlmonas? ar leidžia mususlmonaitėms tekėti už žydų ir krikščionių? be ironijos?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 02 04, 22:37)
tai  ar užauga tikintys krikščionys, kai tėvas mususlmonas? ar leidžia mususlmonaitėms tekėti už žydų ir krikščionių? be ironijos?

Nežinau, ar įmanoma atsakyti į šį klausimą, nes yra įvairių situacijų. Aš asmeniškai su tuo nesusidūriau, tai ir iš savo žinių atsakyti negaliu.

Religijos prasme, musulmonė gali tekėti tik už musulmono. Tačiau faktas, kad yra tekančių, tačiau tai vyksta, jau remiantis ne religija mirksiukas.gif .
Atsakyti
moteru krepsinio trenerio Paulausko zmona yra musulmone, o vaikai nezinau

O yra garantija, kad krikscioniu tevu vaikas nepakeis religijos???????????
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2011 02 04, 21:43)
Nežinau, ar įmanoma atsakyti į šį klausimą, nes yra įvairių situacijų. Aš asmeniškai su tuo nesusidūriau, tai ir iš savo žinių atsakyti negaliu.

Religijos prasme, musulmonė gali tekėti tik už musulmono. Tačiau faktas, kad yra tekančių, tačiau tai vyksta, jau remiantis ne religija  mirksiukas.gif  .

tai kodėl prašote, kad religija pasiremtų ex krikščionės, tekančios mečetėje?

O yra garantija, kad krikscioniu tevu vaikas nepakeis religijos???????????
nėra. bet veina iš santuokos prasmių ir ĮSIPAREIGOJIMŲ - vaikai. ir auklėti juos krikščioniškai. Ar galite tai pažadėti?

tai išeina, kad esate netikinčios, jei iš anksto žinote, kad musulmonai tėvai auklės vaikus musulmoniškai? tai kokiems biesams jūs norite cirko bažnyčioje? kiba dar su visa ... g.gif kaip vadinasi tos palapinės?
Atsakyti
man asmeniskai visai nereik, o yra kam svarbu g.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2011 02 05, 12:00)
man asmeniskai visai nereik, o yra kam svarbu g.gif

tada tos renkasi vyrą krikščionį g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 02 05, 10:12)
tai kodėl prašote, kad religija pasiremtų ex krikščionės, tekančios mečetėje?

Atsiprašau, nelabai supratau ko, jūsų nuomone, aš prašau?

Tiesiog buvo klausimas, į kurį atsakiau, kaip yra.
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2011 02 04, 21:46)
Nemanau, kad ką nors turėtų stebinti kunigų atsisakymas laiminti musulmonų ir krikščionių santuokas. Nes, krikščionybė nepripažįsta Islamo.
Ogi Islamas yra Judaizmo, Krikščionybės tęsinys, todėl mečetėse tuokia žydus, krikščionis su musulmonais.

Kunigai atsisako ne laiminti o suteikti sakrameną- tai toksai sinerginis Dievo ir žmogaus veiksmas- ko Islame nėra, jei vienas iš sutuoktinių kitos religijos tai tada gaunasi sakramento profonacija, ne dėl to kad kažko ten nepripažysta , pripažysta -kaip nepripažinsi jei tai yra?))

Islame santuoka tai toks socialinis aktas o ne sakramentas tai ir tuokia taip vadinamus "knygos žmones" -žydus, krikščionis. bet aš kažkaip nepamenu kad tuoktu vyrišką pusę kuri nepriėmusi Islamo, ar yra tokia praktika?

Islamas, visgi daugiau Judaizmo pakitusi forma,ar kaip čia pasakyti, o ne krikščionybės tesinys, kad būtų tesinys jis turėtų atnešti kažko kardinaliai naujo, o ne neigti.
Atsakyti
QUOTE(dekor @ 2011 02 05, 23:16)

bet aš kažkaip nepamenu kad tuoktu vyrišką pusę kuri nepriėmusi Islamo, ar yra tokia praktika?

Ne, tokios praktikos nėra. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(dekor @ 2011 02 05, 23:16)

ne dėl to kad kažko ten nepripažysta , pripažysta -kaip nepripažinsi jei tai yra?))

Turiu omenyje, ne tai, kad nepripažįsta pačios religijos egzistavimo fakto.
Atsakyti
QUOTE(Nox @ 2011 02 05, 23:47)
Ne, tokios praktikos nėra.  smile.gif

Na matai))- tai stebėtis kad Krikščionys netuokia nėra ko.

Turiu omenyje, ne tai, kad nepripažįsta pačios religijos egzistavimo fakto.

ir Islamas Krikščionybę tik tiek pripažysta. Jei pripažintu pvz kad pranašas Isa tai Kristus- Dievas. Tada jau nebūtų Islamas. O kad musulmonai gali imti žmonas krikščiones tai nelabai koks pripažinimas. europietiškose šalyse statistiškai 80 procentų vaikų pasirenka Tėvo tikėjimą , musulmoniškuose manau rodiklis gali siekti iki 100 procentų.
Kitas dalykas kad krikščione išlikti nelabai bus galimybės- Korane gi prakeikiami krikščionys) -tai konfliktai neišvengiami.
Atsakyti