Įkraunama...
Įkraunama...

Santuoka su Musulmonu

QUOTE(MAH @ 2011 11 05, 20:33)
hahaha oooo kokia apklausa - kaip pas tardytoja  lotuliukas.gif 
cia gal is saugumo tarnybos busit  ??? lotuliukas.gif

o kodel jums taip parupo????

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as mieliau pabendrauciau ,nei gincyciausi cia.pasirodysiu kokie mes uzaugom jau smile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(SimonaV @ 2012 02 19, 21:38)
as mieliau pabendrauciau ,nei gincyciausi cia.pasirodysiu kokie mes uzaugom jau smile.gif
user posted image

Mes susituokem Kataliku baznycioje Vokietijoje ,gavom leidima is Dresden.Abu pasilikom savo Tikejimus,o vaika pakrikstijau taip pat Kataliku baznycioje.Kunigas pasiruoses buvo viskam,ta prasme skaite,kad tiktu abiems Tikejimams.Labai graziai pasitiko su vargonais.Is to dziaugsmo net apsiverkiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SimonaV @ 2012 02 19, 20:42)
user posted image
Papildyta:

labai grazi mama ir leliukas 4u.gif

tik noreciau patarti visoms ikeliancioms savo ir vaiku foto i tokius atvirus forumus - internete pasiteiko visokiu blogybiu, tai siulyciau atvirai nedeti savo ir vaiku nuotrauku, nebent uzdaruose saituose, kur gali matyti tik pazistami asmenys....
Atsakyti
QUOTE(MAH @ 2012 02 19, 23:29)
labai grazi mama ir leliukas  4u.gif

tik noreciau patarti visoms ikeliancioms savo ir vaiku foto i tokius atvirus forumus - internete pasiteiko visokiu blogybiu, tai siulyciau atvirai nedeti savo ir vaiku nuotrauku, nebent uzdaruose saituose, kur gali matyti tik pazistami asmenys....

o kas cia tokio,tegul paziuri,juk cia tokios pat irgi kelia nuotraukas kituose forumuose apsilankykit dar ne tiek pamatysit biggrin.gif niekas nesuvalgys per interneta nuotrauku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SimonaV: 20 vasario 2012 - 02:04
QUOTE(SimonaV @ 2012 02 20, 02:02)
o kas cia tokio,tegul paziuri,juk cia tokios pat irgi kelia nuotraukas kituose forumuose apsilankykit dar ne tiek pamatysit  biggrin.gif niekas nesuvalgys per interneta nuotrauku

musulmonai tiki nužiūrėjimu, nežinojai?
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2012 02 20, 09:48)
musulmonai tiki nužiūrėjimu, nežinojai?

as turiu vyra musulmona ,net nebijau,kad kitas paziures. biggrin.gif
mano vyras zino apie sita portala,nes as jam papasakoju,bet tokiom nesamonem,kad kitas nuziures netikiu,nes,tai neimanoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SimonaV: 20 vasario 2012 - 14:34
QUOTE(SimonaV @ 2012 02 20, 15:30)
mano vyras zino apie sita portala,nes as jam papasakoju,bet tokiom nesamonem,kad kitas nuziures netikiu,nes,tai neimanoma.

ne del nuziurejimo musulmonai siaip bijo,man vyras paaiskino taip,kad jei adresas buna idetas,tai bijo pavoju,kad ka priesai nepadarytu blogo,nes ne vien tarp lietuviu yra priesu,bet ir pas juos ju yra ir jie kersija vieni kitiems.Bet cia lietuvaites gi renkasi aptarineja gyvenimus,santuokas su musulmonais.
Atsakyti
QUOTE(SimonaV @ 2012 02 20, 14:30)

naaaaa panos pavaret lotuliukas.gif lotuliukas.gif
as apskritai norejau pasakyt ne apie kokius nuziurejimus musulmonu ar kitokiu !!!!! doh.gif

jusu laime, jei tik ziuri, bet nedaro nesamoniu internete is nuotrauku ar dar kazko neprasigalvoja....... cia gal ne prie ko i sita tema, bet kazkaip pamaciau grazia ir didele nuotrauka ir prisiminiau siek tiek nesamoniu is savo internetines patirties....

o kad ir kitos taip pat kelia visur savo asmenines ar seimos nuotraukas, tai manot, kad labai protingai daro????

Atsakyti
QUOTE(MAH @ 2012 02 20, 19:22)
naaaaa panos pavaret  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
as apskritai norejau pasakyt ne apie kokius nuziurejimus musulmonu ar kitokiu !!!!!  doh.gif

jusu laime, jei tik ziuri, bet nedaro nesamoniu internete is nuotrauku ar dar kazko neprasigalvoja....... cia gal ne prie ko i sita tema, bet kazkaip pamaciau grazia ir didele nuotrauka ir prisiminiau siek tiek nesamoniu is savo internetines patirties....

o kad ir kitos taip pat kelia visur savo asmenines ar seimos nuotraukas, tai manot, kad labai protingai daro????

O tamsta galvoji esi protiongiausia cia? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif man zvengas ima is taves ,jei yra ka parodyt,tai tegul visos rodo,man idomu paziureti.
matyt baisi esi,kad save bijai parodyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SimonaV: 20 vasario 2012 - 18:48
QUOTE(SimonaV @ 2012 02 20, 18:45)
O tamsta galvoji esi protiongiausia cia?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif man zvengas ima is taves
matyt baisi esi,kad save bijai parodyti

siaip siuo patarimu nesistengiau nieko izeisti, o jei megstat "kandziotis" - tai pirmyn gun_rifle.gif

man cia visiskai neidomu bereikalingais pykciais uzsiiminet .... ateeeee smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(MAH @ 2012 02 20, 19:56)
siaip siuo patarimu nesistengiau nieko izeisti, o jei megstat "kandziotis" - tai pirmyn  gun_rifle.gif

man cia visiskai neidomu bereikalingais pykciais uzsiiminet .... ateeeee    smoke.gif

tamsta pati pradejai,o as turejau atsikirst kazkaip. ateeeee
dar 4 puslapiai ir tema uzsidarys biggrin.gif galesit nauja atidaryt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SimonaV: 20 vasario 2012 - 19:26
Labas vakaras smile.gif, esu lietuve ir istekejusi uz lietuvio ax.gif bet ne apie save noriu sneketi....
Siandien, mano sese, kuri jau apie metus dirba ir gyvena Anglijoje, Kembridze, pasake, jog jau pasipirso....musulmonas....25 metu vaikinas...jai 27 bus rugpjuti.... as zinojau, kad jie dirba tam paciam darbe, na bet tokios staigmenos nesitikejau...
Kiek is anksciau zinau, teko truputi per skype susirasyti su juo, tai atrode gan padorus, bet kai siandien man jinai pasake, kad nezino ka daryti, ar teketi uz jo ar ne, ir klausia mano patarimo, tai as jai nieko negalejau atsakyti....
Nesu is tu zmoniu, kurie yra pries kitatauciu santuokas, bet man baisiausia tai, kadangi as jo nepazistu, jog gali jis iskaudinti mano sese, atsiradus vaikams juos isvezti ir ji ju nebematys....
Kaip jus patartumete tokiose situacijose elgtis? Gal galite is savo patirties pasakyti ar buna ryskus skirtumai tarp katalikes ir musulmono?

doh.gif unsure.gif
Atsakyti