Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Telsiuose

Gimdziau Telsiuose, esu labai patenkinta thumbup.gif na isskyrus aplinka vis delto remontai... moketi reikia visur ir visiems tokie jau laikai. Tik viena sesute nepatiko su dideliu tarpu tarp dantu biggrin.gif nelabai maloni buvo o visas kitas personalas tai liuks
Atsakyti
QUOTE(auruciukasss @ 2009 08 12, 17:34)
tai jei tik tiek tai dar ne taip baisu,na bet jei problemos? unsure.gif Vilniuj apie tokius dalykus net negirdejau,kadangi kad ir ankstoka dar dabar sprendziu kur gimdyt ar sostinej,ar Telsiuose,nes turiu galimybe rinktis,tai pliusu si naujiena tikrai neprideda g.gif

Vilniuj visuose gimdymo namuose už epidūrinį rinkinį irgi reikia susimokėti (arba atsivežti su savim jau į gimdymą, arba atpirkti vėliau, jeigu jis bus panaudotas gimdymo metu).
Atsakyti
QUOTE(Šponka @ 2009 09 11, 09:45)
Vilniuj visuose gimdymo namuose už epidūrinį rinkinį irgi reikia susimokėti (arba atsivežti su savim jau į gimdymą, arba atpirkti vėliau, jeigu jis bus panaudotas gimdymo metu).

na epiduras kaip papildoma paslauga,galima sakyt,tai nieko nuostabaus kad kainuoja.Bet jei pvz neplanuotas cezaris,kas tada? g.gif ir gal kas apsviestu epidurinio nuskausminimo kaina kokia?aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(auruciukasss @ 2009 09 13, 10:35)
na epiduras kaip papildoma paslauga,galima sakyt,tai nieko nuostabaus kad kainuoja.Bet jei pvz neplanuotas cezaris,kas tada? g.gif  ir gal kas apsviestu epidurinio nuskausminimo kaina kokia?aciu 4u.gif

manau, kad neplanuotas cezaris tikrai nemokamas, as tuo isitikinusi, nes juk kitaip ir buti negali, jei mamai ir leliukui gresia kokie negerumai, ir jei mamyte neturi pinigu, tai tipo leistu numirti, nu sunkiai isivaizduojama situacija. O kadangi epiduro pati norejau, tai ta klausima buvau issinagrinejusi smile.gif Telsiuose oficialaus epiduro niekas nedaro, taciau yra gydytoja anesteziologe su kuria reikia asmeniskai tartis, kad reikalui esant ji dalyvautu gimdyme, sumos taip pat neivardino, taciau neoficialus saltiniai teigia, kad apie 200lt., bent as tiek buvau pasiruosusi duoti, kadangi mano gimdymas vyko labai greitai, tai nespejau pasinaudoti, anesteziologes paslaugomis ax.gif Jei reikes telefono gydytojos - anesteziologes Sankauskienes prasom i a.z
Atsakyti
Sveikutės, gal gali pasakyt pas koki gydytoją gimdei, is ankso tareis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksaliasx @ 2009 09 16, 08:33)
Sveikutės, gal gali pasakyt pas koki gydytoją gimdei, is ankso tareis smile.gif

as tai pas gyd. M.Girciene, biski tariausi is anksto, bet tik esant kai kurioms aplankybems jai buciau skambinusi, zodziu ilgai pasakot doh.gif bet as per jos budejimo pamaina gimdziau, tai be problemu ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes. nezinau ar tai teisybe,bet neseniai isgirdau,kad telsiuose nebeliks gimdymo skyriaus ir reiks gimdyti kituose miestuose. gal kas apie tai zino daugiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_swaja_ @ 2009 10 06, 11:44)
sveikos mamytes. nezinau ar tai teisybe,bet neseniai isgirdau,kad telsiuose nebeliks gimdymo skyriaus ir reiks gimdyti kituose miestuose. gal kas apie tai zino daugiau?  g.gif

nemanau, kad tai tiesa, ne gimdymo skyrius yra remontuojamas. kam reiktu ji renovuot, jei butu planuojama ji panaikinti?
Atsakyti
tai gal del remonto ir zada uzdaryt? o kol baigs remontuot,reiks gimdyt kituose miestuose doh.gif
Atsakyti
kai as gimdziau mano gydytoja pati kalbejo, kad lesu stygiaus menesiui zada uzdaryti liepos menesi, bet neuzdare, gal cia vel tokios pat kalbos. Plungeje tai uzdare gimdymo skyriu, plungiskes gimdyti vaziuoja arba i Telsius, arba i Klaipeda
Atsakyti
nu reik tiketis,kad neuzdarys,gal spesiu dar as pagimdyt ax.gif
Atsakyti
Na, šios dienos laikrašty ligoninės direktorė p.Vitkienė sako, kad iki metų galo planuojama atidaryti akušerinį skyrių naujai suremontuotose patalpose, tai nemanau, kad bus visiškai uždaromas gimdymo skyrius.. schmoll.gif
Atsakyti