Gal kas gali patarti tokį dalyką
Naujuosius švesim kruiziniame laive. Ar prireiks vakarinės aprangos?
Žinom tik tiek, kad bus "iškilminga vakarienė"
QUOTE(dontstop @ 2007 11 29, 16:32)
Gal kas gali patarti tokį dalyką
Naujuosius švesim kruiziniame laive. Ar prireiks vakarinės aprangos?
Žinom tik tiek, kad bus "iškilminga vakarienė" 
O koks kruizas, gal Egipte? Aš taip pat Naujuosius sutiksiu kruiziniame laive, tai man sakė, kad turėti gražesnių rūbų, vakarinės suknelės ir smokingo tikrai nereikia, bet su džinsais ir maikute gal ir nelabai. Aš vyrui imsiu kelnes(ne džinsus) ir baltinukus, o sau kelnes arba sijoną ir bliuskytę( ne maikutę), turiu gražų šalį, jei šalta būtų.
QUOTE(33dance @ 2007 11 30, 10:15)
O koks kruizas, gal Egipte? Aš taip pat Naujuosius sutiksiu kruiziniame laive, tai man sakė, kad turėti gražesnių rūbų, vakarinės suknelės ir smokingo tikrai nereikia, bet su džinsais ir maikute gal ir nelabai. Aš vyrui imsiu kelnes(ne džinsus) ir baltinukus, o sau kelnes arba sijoną ir bliuskytę( ne maikutę), turiu gražų šalį, jei šalta būtų.
Kruizas į Stokholmą
mes irgi šiuos naujuosius sutiksim Prahoje, važiuojam su novaturu.esu labai patenkinta nes neskauda galvos ką rengtis, kur šukuosena darytis, kur švęsti ir t.t. jokių rūpsčių. lieka tik susikrauti pilna lagaminą šitų rųbų ir pasimti gerą nuotaiką.
QUOTE(vikiukstis @ 2007 12 04, 16:32)
mes irgi šiuos naujuosius sutiksim Prahoje, važiuojam su novaturu.esu labai patenkinta nes neskauda galvos ką rengtis, kur šukuosena darytis, kur švęsti ir t.t. jokių rūpsčių. lieka tik susikrauti pilna lagaminą šitų rųbų ir pasimti gerą nuotaiką. 
Gal kartais žinote, kur ten naujuosius galima sutikti, na, kad ne kaboke ar viešbučio kambary, gal kokia aikštė ar pan.?
QUOTE(pradingau @ 2007 12 10, 21:43)
Mes tai siandien nusipirkome kelione Praha-Paryzius-Amsterdamas. Gal yra vaziuojanciu? Tikiuosi bus smagu. Smagus miestai.Nors ne pirma karta ten lankysiuos, taciau vistiek labai noriu. Luvras. Van Gogo muziejus. Ir Amsterdamas. Reiks i coffe shop'a uzsukti...Labai smalsu;]]
Mes irgi su mama važiuojam su grūda (nors buvom užsisakę kelionę per judėk.lt kitą agentūrą) į Paryžių, bet atrodo mes į kitą kelionę.... Nes vokietija-prancuzija-olandija... Labai laukiu kelionės ... Įpač shopingo
gal kuri važiuojat su grūda?
Amsterdame į coffe shopą būtian užsukti
QUOTE(borooze @ 2007 12 11, 23:04)
Mes irgi su mama važiuojam su grūda (nors buvom užsisakę kelionę per judėk.lt kitą agentūrą) į Paryžių, bet atrodo mes į kitą kelionę.... Nes vokietija-prancuzija-olandija... Labai laukiu kelionės ... Įpač shopingo
nebūtinai rūkyti, bet ten arbatų kai kur skanių duoda... Ir šeip Olandija man labai artima,,,, dėl to dar labiau džiaugiuosi šia kelione 
Grūdoj dirba mano brangiojo sesuo
QUOTE(dontstop @ 2007 11 30, 10:20)
Mes taip pat plauksim į Stokholmą
Grūda nebeorganizuoja kelionės tai gerai Novature buvo vietos važiuosim su juo ...
Itka - kiek plaukiau su laivais tai ziema su maikute...saltoka... Na nebent klube pats tas sokant... O megztuko tai reikia... Na nebent alkoholis pasildys
Ir kad tik nebanguotu
Itka - kiek plaukiau su laivais tai ziema su maikute...saltoka... Na nebent klube pats tas sokant... O megztuko tai reikia... Na nebent alkoholis pasildys
Plaukiau ir per audra ir ramia jura... Na tai per audra net nenoriu prisimint... O kai rami Jura man asmeniskai bloga nebuvo ir labai labai patiko plaukti
Laikysiu kumscius kad nebutu bangu ir audros
as ant nauju metu busiu slovakijoj,slidinesiu