QUOTE(joločka @ 2007 08 26, 18:55)
Sveikutės
Čia pas jus labai įdomu
Man irgi aktualu pigiai ir skaniai pavalgyti
Aš žemaičių blynus darau ne su mėsa, o su kepintų morkų ir svogūnų įdaru
Man labai skanu, nes su mėsyte nemėgstu
Labai įdomu būtų sužinoti kokius daržovių troškinius darote. Man skaniai skamba, o ką dėti nežinau
Aš galiu visos sekančios savaitės valgiaraštį papasakoti, nes jį sudarau kartą per savaitę, o tada žiūriu ką reikia nusipirkti.
Pusryčiai - visada sumuštiniai (su dešra, paštetu ar sūriu) arba jei kas būna likę nuo vakarienės.
Pietums aš valgau jogurtus, o MB įsideda sumuštinius (nebent būnu padariusi kokios mišrainės), o pagrindinis valgymas pas mus vakarais
Kitą savaitę valgysim:
1) Barščiai ir virti kauliukai
2) Manų košė (MB irgi mėgsta ją)
3) Keptos bulvės su kefyru ir morkų ar kopūstų salotomis (kaip sugalvosiu)
4) Marinuoti kalakutų sparneliai (dar nežinau su kuo)
5) Pica (pirkau Norfoje).

Čia pas jus labai įdomu

Aš žemaičių blynus darau ne su mėsa, o su kepintų morkų ir svogūnų įdaru

Labai įdomu būtų sužinoti kokius daržovių troškinius darote. Man skaniai skamba, o ką dėti nežinau

Aš galiu visos sekančios savaitės valgiaraštį papasakoti, nes jį sudarau kartą per savaitę, o tada žiūriu ką reikia nusipirkti.
Pusryčiai - visada sumuštiniai (su dešra, paštetu ar sūriu) arba jei kas būna likę nuo vakarienės.
Pietums aš valgau jogurtus, o MB įsideda sumuštinius (nebent būnu padariusi kokios mišrainės), o pagrindinis valgymas pas mus vakarais

Kitą savaitę valgysim:
1) Barščiai ir virti kauliukai
2) Manų košė (MB irgi mėgsta ją)
3) Keptos bulvės su kefyru ir morkų ar kopūstų salotomis (kaip sugalvosiu)
4) Marinuoti kalakutų sparneliai (dar nežinau su kuo)
5) Pica (pirkau Norfoje).
kaip fainai kad imetei valgiarasti,pasisemsim ideju.
o troskinau kopusta,morka,bulves,cukinijas ir desreles ir idejau sauksta sviesto ir grietines tai su tokiu padaziuku gavosi

Papildyta:
QUOTE(Marija5 @ 2007 08 26, 19:50)
kaip makaronu apkepa darei?