Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančios?IV dalis

QUOTE(joločka @ 2007 08 26, 18:55)
Sveikutės  4u.gif  4u.gif
Čia pas jus labai įdomu  bigsmile.gif  Man irgi aktualu pigiai ir skaniai pavalgyti  blush2.gif
Aš žemaičių blynus darau ne su mėsa, o su kepintų morkų ir svogūnų įdaru  mirksiukas.gif Man labai skanu, nes su mėsyte nemėgstu  blush2.gif
Labai įdomu būtų sužinoti kokius daržovių troškinius darote. Man skaniai skamba, o ką dėti nežinau  g.gif

Aš galiu visos sekančios savaitės valgiaraštį papasakoti, nes jį sudarau kartą per savaitę, o tada žiūriu ką reikia nusipirkti.
Pusryčiai - visada sumuštiniai (su dešra, paštetu ar sūriu) arba jei kas būna likę nuo vakarienės.
Pietums aš valgau jogurtus, o MB įsideda sumuštinius (nebent būnu padariusi kokios mišrainės), o pagrindinis valgymas pas mus vakarais  blush2.gif
Kitą savaitę valgysim:
1) Barščiai ir virti kauliukai
2) Manų košė (MB irgi mėgsta ją)
3) Keptos bulvės su kefyru ir morkų ar kopūstų salotomis (kaip sugalvosiu)
4) Marinuoti kalakutų sparneliai (dar nežinau su kuo)
5) Pica (pirkau Norfoje).

kaip fainai kad imetei valgiarasti,pasisemsim ideju.
o troskinau kopusta,morka,bulves,cukinijas ir desreles ir idejau sauksta sviesto ir grietines tai su tokiu padaziuku gavosi thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Marija5 @ 2007 08 26, 19:50)
Išviriau burokelių sriubą. Iš sriubos išemiau mėsą ir padariau makaronų apkepą.  thumbup.gif

kaip makaronu apkepa darei?
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 08 26, 21:40)
kaip makaronu apkepa darei?

Kadangi produktų nebuvo labai daug. Tai paemiau vištą iš sriubos, smulkiai supjausčiau. Išviriau makaronus, sumaišiau su suriu ir kiaušiniais, įdejau mėsos. Norėjau dar šaldytų žirnelių imesti bei kepintų svogunų, bet per skubėjimą užmiršau. doh.gif Įdejau įvairių prieskonių ir 15 min. į orkaitę.
Atsakyti
Gera temele atradau matau kaip jūs čia gražiai dalinatės savo patirtimi todėl nusprendžiau prisijungti ir aš biggrin.gif
Vakar viriau pupeliu sriuba su kiaulienos ragu. Kauliukus veliau išėmiau ir apkepiau su svogunėliais ir morkom o ant pačio galo dar grietinėlės užpyliau mmm labai skanu buvo biggrin.gif ir sriuba gavosi skani siandien net i darba pietums įsipyliau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
aš šiandien vaikams tik varškėtukų padarysiu,o rimčiau yra keli balandėliai nuo užvakar,o vakar kepiau lietinius su varške ir braškėmis,tai irgi dar liko sočiai.....vakarienei matysim dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2007 08 26, 20:43)
3, Miršrainė: išverdu 1 pokelį (laaabai didelis kiekis gaunasi, tai galima ir mažiau) makaronų, tinka belekokie išskyrus spageti ir vermišelius, ir dedu ką turiu šaldytuve: dešrą, mėsytę, ar kokią skarbą tuno, būtinai kiaušinių, agurkų (tinka ir rauginti ir žali), žirnelių (mano uošvis juos pats daro, tai problemų nėra, ir šiaip jie dabar nebrangūs) ir viską sumaišom su majonezu, aišku dar druskos ar prieskonių nepamirštam ir skaunaus.
Papildyta:

Reiks pabandyti šias salotas thumbup.gif
Aš darau panašias, bet man kaip tik patinka su vermišeliais ar supjaustytais spageti, dedu pomidoro, agurko, krabų lazdelių, galima paprikos, konservuotų kukurūzų, kiaušinio ir viską išmaišau su majonezu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2007 08 26, 22:10)
Kadangi produktų nebuvo labai daug. Tai paemiau vištą iš sriubos, smulkiai supjausčiau. Išviriau makaronus, sumaišiau su suriu ir kiaušiniais, įdejau mėsos. Norėjau dar šaldytų žirnelių imesti bei kepintų svogunų, bet per skubėjimą užmiršau.  doh.gif Įdejau įvairių prieskonių ir 15 min. į orkaitę.

aciu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(jufka @ 2007 08 27, 08:17)
Gera temele atradau matau kaip jūs čia gražiai dalinatės savo patirtimi todėl nusprendžiau prisijungti ir aš biggrin.gif
Vakar viriau pupeliu sriuba su kiaulienos ragu. Kauliukus veliau išėmiau ir apkepiau su svogunėliais ir morkom o ant pačio galo dar grietinėlės užpyliau mmm labai skanu buvo biggrin.gif ir sriuba gavosi skani siandien net i darba pietums įsipyliau biggrin.gif

sveika prisijungus 4u.gif dalinkis pigiais receptukais mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar buvo cepelinai. Darbo nemažai, bet atsiėjo pigiai, nes bulvės iš kaimo, o puskilogramis faršo nuo senų laikų kameroje gulėjo. Likusį faršą šiandien pakepinsiu su daržovėm ir su virtais makaronais sumaišysiu, tad ir šiandien apsieisiu be jokių papildomų išlaidų ax.gif
Atsakyti
Siandien darysiu makaronus su mesyte mirksiukas.gif
Atsakyti
Vakar nusprendziau isbandyti forumieciu receptu: idarytos farsu "barankes" (riestainiai), nes gatava farsa saldiklyje turejau - tai labai skaniai gavosi, uzkandziui labai tinka thumbup.gif
Siandien nieko negaminu - nes esu darbe, vyrui idejau pietums tu barankiu bei kotletu ir svieziu darzoviu, vaikas darzelyje. Vakarienei mano vyrai pavalgys, ka suras saldytuve - uzkasti tikrai yra is ko rinktis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalie @ 2007 08 27, 11:02)
Vakar nusprendziau isbandyti forumieciu receptu: idarytos farsu "barankes" (riestainiai), nes gatava farsa saldiklyje turejau - tai labai skaniai gavosi, uzkandziui labai tinka thumbup.gif
Siandien nieko negaminu - nes esu darbe, vyrui idejau pietums tu barankiu bei kotletu ir svieziu darzoviu, vaikas darzelyje. Vakarienei mano vyrai pavalgys, ka suras saldytuve - uzkasti tikrai yra is ko rinktis cool.gif

kaip smagu kad patiko 4u.gif as pietums pasisildysiu likusio darzoviu troskinio thumbup.gif
Atsakyti
pietums - makaronų-varškės apkepas.
vakarienei bus įdaryti kiaušiniai + daržovių salotos. dar reikia vel agurkų užsimarinuot ir pabandyt vieną kopūstą suraugint.
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2007 08 27, 13:42)
pietums - makaronų-varškės apkepas.
vakarienei bus įdaryti kiaušiniai + daržovių salotos. dar reikia vel agurkų užsimarinuot ir pabandyt vieną kopūstą suraugint.

Makaronų- varškės apkepa gamini kaip ir varškes apkepa su manais g.gif
Atsakyti