Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančios?IV dalis

QUOTE(joločka @ 2007 09 04, 15:38)
O kaip jie gaminami?  g.gif
Kaip išėjo šilkinė košė?

oi skanumėlis gavosi bigsmile.gif bigsmile.gif viskas pavyko, tik biškį pienas prisvilo, gal kitą kartą reiks piena užvirinti pamaišant su vandeniu g.gif , bet jau skanumas drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
šiandine tai vakarienei virsiu burokėlių sriuba, o ką dar nesugalvojau g.gif g.gif , pietums dar liko šilkinės košės, vyras pietums darbe nusinešė dešrelių su makaronais ir nurokėlių salotom, o mes su dukra pietausim namie.
Papildyta:
QUOTE(Agnytea @ 2007 09 04, 20:20)
o va vakarienei gaminome tarkine pica  thumbup.gif nera brangu ir labai skanu  thumbup.gif

ooooo geras variantas, ypač kai mėgstu bulvinius patiekalus, tai galiu valgyt ir valgyt, reiks pabandyt kada mirksiukas.gif
tai pirmiausia iškepi blyną, atksirai patroškini ką randi šaldytuve ir tik uždedi prieš patiekiant ant viršaus ir vsio? g.gif
Atsakyti
Vakar gaminau idarytas bulves mmm labai skaniai gavosi. Liko ir siandienai pitums.
Paskaiciusi Agnytea recepteli prisiminiau viena greita užkandi kuris man labai patinka ir tinka pusryciams kadangi greit pasiruosia. Keptuvėje ant sviesto apskrudinu batona supjaustyta riekelemis kai apverciu ji tada ant jau apskrudusios puses gerit pabarstau prieskoniu (man geriausiai tinka SantaMarijos mesos prieskoniai ir picos prieskoniu) ir uzdedu plonai pjaustyto surio gabaleli ant kiekvieno batoniuko tada pusei minutes uzdengiu dangčiu keptuve kad issilydytu sūris ir viskas galima valgyti. O kai noriu ko nors saldaus. Batona mirkau piene ir kepu ant sviesto veliau pabarstau cukru mmm vaikyste primena rolleyes.gif
Atsakyti
Papusryciai: sumustiniai su suriu+arbata, pietums sau isvirsiu pieniskos sriubos, nes mano vyru tuo metu nebus. O vakarienei varskes apkepa thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
pusryčiams grikių košė,pietums kryžminės guliašas,jau apkepiau miltukuose,ir pridėjau morkų kepintų su svogūnu,prieš sugryžtant vaikams tik patušinsiu ir bulvių košę padarysiu,papjaustysiu pomidorų.Vakarienę vėl patys žvejos ax.gif Jetau,kaip man patinka popietinė pamaina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 09 05, 08:58)
Paskaiciusi Agnytea recepteli prisiminiau viena greita užkandi kuris man labai patinka ir tinka pusryciams kadangi greit pasiruosia. Keptuvėje ant sviesto apskrudinu batona supjaustyta riekelemis kai apverciu ji tada ant jau apskrudusios puses gerit pabarstau prieskoniu (man geriausiai tinka SantaMarijos mesos prieskoniai ir picos prieskoniu) ir uzdedu plonai pjaustyto surio gabaleli ant kiekvieno batoniuko tada pusei minutes uzdengiu dangčiu keptuve kad issilydytu sūris ir viskas galima valgyti. O kai noriu ko nors saldaus. Batona mirkau piene ir kepu ant sviesto veliau pabarstau cukru mmm vaikyste primena  rolleyes.gif

prisiminiau ir aš vieną skanumyną: supjaustau dešrelę smulkiai arba bile ką randi šaldytyve, imušu kiaušinį ir sutarkuoju lydytą sūrį, galima dėti ir prieskonių ir svogūnų ir t.t., svarbiausia kiaušas ir sūris, kad susikabintų, tada viską išmaišyti ir užtepti ant batono riekės, tada ant įkaitintos keptuvės dėti batoną su įdaru žemyn, jis greitai susikabina, tada atversti ant viršaus kad apskurstų batono apačia, viskas labai gražiai susikabina ir lengvai atsiverčia. Skanaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artita: 05 rugsėjo 2007 - 09:16
QUOTE(artita @ 2007 09 05, 10:15)
prisiminiau ir aš vieną skanumyną: supjaustau dešrelę smulkiai arba bile ką randi šaldytyve, imušu kiaušinį ir sutarkuoju lydytą sūrį, galima dėti ir prieskonių ir svogūnų ir t.t., svarbiausia kiaušas ir sūris, kad susikabintų, tada viską išmaišyti ir užtepti ant batono riekės, tada ant įkaitintos keptuvės dėti batoną su įdaru žemyn, jis greitai susikabina, tada atversti ant viršaus kad apskurstų batono apačia, viskas labai gražiai susikabina ir lengvai atsiverčia. Skanaus

Reikes bandyti skamba tai labai skaniai biggrin.gif essen.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 09 05, 10:55)
Reikes bandyti skamba tai labai skaniai biggrin.gif essen.gif

drinks_cheers.gif as gal siandien pabandysiu.Namie kaip tik siu produktu yra
Atsakyti
Vakar vakare kepiau bulviu ir desrytes apkepa, siandien dar siek tiek liko, reikia dar uzbaigti kopustu sriuba, dar yra pora kalakutienos keptu sparnu, taip kad nebent vakare ka nors sumastysiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Koruklu @ 2007 09 04, 18:19)
As kai taupau laika arba pinigus, tai darau darzoviu troskini. Cia jau ka randu saldytuve! Plus dar idedu pomidoru padazo ir cesnako arba svoguno (pagal nuotaika) Man skaniausiai taip gamintoa cukinija arba baklazanas arba sparagines pupeles. Dar pridedu visokiausiu prieskoniu, druskos, uzpilu pomidoru padazo, patroskinu ir dar veliau jei norisi astrumo ar rugstumo idedu siek tiek acto ir cukraus! İr pabaigai cesnakas! Labai tinka ir su bulvem ir su ryziais! Skanu!!!

galima vietoj pomidoru padazo daaaug svieziu nuluptu pomidoru pridet - tai ir skaniau simta kartu ir sveikiau good.gif as tai pdarau, tik nepilu nei acto, nei cukraus ir ilgai troskinu iki beveik vientisos mases - tada jei yra raikalas ir kaip pomidoru padaza galima naudot ir kaip troskini ant bulviu/makaru/ ryziu, ir prie zuvytes ir prie mesytes.. o kadangi ruduo, kas turi glaimybe viska is darzo pasiimt - tai labai pigiai gaunas dar be visa ko smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2007 09 05, 10:15)

va neseniai isbandziau.Skanu,tik man perdaug koloringa.O jei orkaitej juos pakepti g.gif Kazkaip isigere riebaliuku
Atsakyti
Šiandien: bulvių, morkų, cukinijų, dešrelių la troškinys biggrin.gif ir varškėtukai su grietine.
Atsakyti
Cukinijos troškinys ir silkė su karštom bulvėm smile.gif .
Atsakyti