Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančios?IV dalis

Sİandien jau pagaminau patiekala is turku virtuves. Balandeliai su vynuogiu lapais! Cia labai gerai, nes mesos tai labai labai mazai, o pagrindas ryziai!!! Skanumelis!
Atsakyti
Vakar vakare kepiau keksa. Siandien darzoviu sriuba, troskintos kepeneles+bulviu kose+agurkai 4u.gif
Atsakyti
vakar pietums makaronai su suriu, vakarienei garu puode isvirtos blauzdeles su ryziais,siandien pusryciams man-avizine kose,vyrui karsti sumustinukai.o pietums valgem krabu lazdeles tesloje.
Atsakyti
paveluoti pietus.........Verda svieziu kopustu sriuba su sonkauliukais ir kepsniai kepa,kuriuos valgysim su bulvemis fri ir pomidoru misraine
Atsakyti
Šiandien vakarienei daržovių sriubytė, o naktipiečiams - daržovių mišrainė smile.gif

o čia parašyti patiekaliukai su šparaginėmis pupelėmis labai man pravers, kaip tik daug jų turiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 06 rugsėjo 2007 - 16:39
kadangi nusipirkom garu puoda tai vis bandom naujus produktus jame, tai vakarienei bulviu kose ir garuose virta zuvis.
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 06, 20:08)
kadangi nusipirkom garu puoda tai vis bandom naujus produktus jame, tai vakarienei bulviu kose ir garuose virta zuvis.

aš ,kai nusipirkau,tai irgi dažniausiai žuvį gaminau jame...o dabar tik porą kart per metus ištraukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
kadangi turejau 5 keptas vistas,tai padariau is ju kotletus,lazanija irtroskinuka ax.gif
Atsakyti
Siandien mano vyrai namie vieni - tai patys sau gaminasi thumbup.gif Vakarienei vyras patroskino mesos kukulius su bulvemis. Tai bus jam dar rytoj i darba ir man grizus is darbo bus pietums thumbup.gif
Labai uzsinorejau isbandyti makaronus su tunu rolleyes.gif Gal rytoj vakarienei pagaminsiu. Tikrai sriubos reikes isvirti vyrams savaitgaliui.
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 09 06, 20:08)

Oho, su tokia maza lelia mamyte dar ir naujoves turi kada isbandyt thumbup.gif
O koki jus nusipirkot? Zepter ar elektrini? Seniai apie tai galvoju, bet neprisiruosiu niekaip ax.gif
Papildyta:
QUOTE(bjaurybe @ 2007 09 06, 20:10)
aš ,kai nusipirkau,tai irgi dažniausiai žuvį gaminau jame...o dabar tik porą kart per metus ištraukiu lotuliukas.gif

O gal visai jo ir nereikia? g.gif
Atsakyti
vakarienei blynai miltiniai su jogurtu.saldytuve pele pasikorus,ryt algos bigsmile.gif
Atsakyti
vakar: žirnių sriuba, kotletai orkaitėj, salotos, bulvių košė, voveraičių padažas, obuolių pyragas.
Atsakyti