Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančios?IV dalis

Pietums tas pats kas vakar vakarienei, o šiandienos vakarienė - troškinta menkė su bulvių koše.
Atsakyti
dariau valgi is vaikystes-pjaustytas desreles troskintos sviesto ir grietines padaze su virtom bulvem ir pomidorais su grietine(del situ paciuoze dabar su savuoju esam, kiekviena diena pomidorus kertam)
Atsakyti
šiandien pietums bulvės virtos su šaltiena thumbup.gif kaip buvau jos pasiilgus skanumėlis.
Atsakyti
Jau zinau ka siandienai gaminsiu: burokine sriuba, patroskinsiu mesos kukulius su darzovemis: cukinija+morkos+svogunai. Garnyrui bulves bus. Turetu 2 dienoms maziausiai uztekti. O sestadieni jau vyras ka sugalvos, nes as darbe busiu smile.gif
Atsakyti
Mano vyras jau siandien uzsisake kolduniukus su grybu padazu! Skanumelis! ax.gif
Atsakyti
mano vakar buvo išeiginė,tai lakstėm su reikalais ir kaip visada valgyt nebuvo kada daryt doh.gif Pietums suvalgėm užsilikusius kelis lietinius,kas lašinių...o vakare gryžus padariau kalafiorą prie virtų bulvių,dar nakčiai pyragą iškepiau,kurio jau nebėra blush2.gif
šiandien išsiviriau ryte bulves,gryžus sumalsiu ir padarysiu cepelinus su varške ax.gif ,dar kalafiorų sriubą išvirsiu 4u.gif
Atsakyti
Šiandien bus kopūstų sriuba mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien kaip ir kitos dienos tinginiavimo smile.gif nes vis dar sergam blink.gif tai nera sveikatos ka ir bedaryti blink.gif , tai ryte buterbroduku buvo, pietums vyras negrys tai man kose kokia nors, o vakarienei jei sveikata pageres tai darysimes makaronu su farsu mirksiukas.gif
Atsakyti
vakare kepsiu bulvinius blynus arba paprastai bulves sutarkuotas per burokinę tarką ( be tarkuotų bulvių negaliu nei dienos lotuliukas.gif ), pietums likę vakarykščiai makaronai su dešrelių, svogūno ir sūrio priedais.
Atsakyti
Uzvakar kepiau ceburekus-pirma karta dariau,gavosi nuostabus thumbup.gif Vakar troskinau kopustus su morkom,bulvem ir jautienos farso kukuliukais.O siandien dar vis mastau,ka gaminsiu-gal spagecius... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lorespa @ 2007 09 13, 12:47)
Uzvakar kepiau ceburekus-pirma karta dariau,gavosi nuostabus  thumbup.gif  Vakar troskinau kopustus su morkom,bulvem ir jautienos farso kukuliukais.O siandien dar vis mastau,ka gaminsiu-gal spagecius...  g.gif

kaip čeburekus gaminai? ax.gif
Atsakyti
Vakar koldūnai, o šiandien kam pica, o kam kiaušinienė ax.gif
Atsakyti