Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančios?IV dalis

QUOTE(tigrik @ 2007 09 15, 15:28)
Skaniai gavosi, net gi labiau nei su darzovem rolleyes.gif  Dejau lazanijos lakstus ir tepiau ant virsaus bulviu kose, sumaisyta su pakepinta rukyta sonine bei svoguniukais, susluoksniavau, po to viska uzpyliau sultiniu ir kepiau, tik uzdengti reikia, nes virsutiniai lazanijos lakstai apdziusta 4u.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien buvo bulviniai blynai ir pomidorų, bazilikų, sūrio salotos.
Be to prispaudžiau 38 litus obuolių sulčių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 09 16, 03:56)
Be to prispaudžiau 38 litus obuolių sulčių  ax.gif

bigsmile.gif obuolių sultys yra gerai drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikutėt mamkos, o aš šiandien pusryčiams kepiau čirvynius blynus. vaikai pareikalavo thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šiandien kopūstų sriubytė su keliais kauliukais dėl skonio, perlinių kruopų ir daržovių troškinys, orkaitėje keptas stirnienos kepsnys (mėsą gavau iš uošvio, taigi - labai pigu thumbup.gif )
Atsakyti
QUOTE(SilRa @ 2007 09 16, 11:24)
Šiandien kopūstų sriubytė su keliais kauliukais dėl skonio, perlinių kruopų ir daržovių troškinys, orkaitėje keptas stirnienos kepsnys (mėsą gavau iš uošvio, taigi - labai pigu thumbup.gif )

ir koks stirnienos skonis?
vakar vakarienei avizine kose su avieciu uogiene, pusryciams arbatele su aviziniais sausainiais,pietums kepta sonine su kiausiniais 4u.gif
Atsakyti
Šiandienos pietūs: morkų salotos, grikių košė, keptas paštetas ir obuolių pyragas rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes ilindau kazkaip i sita temele tai db visada cia ilysiu biggrin.gif mano seimynele tai truputuka apsivalgeliai biggrin.gif bet nei ant vieno nesimato g.gif pusryciam grikiu kose su sviestuku, pietum bulviu kose su kotletukais ir morku kopustu salotom o db ka tik iskepiau bulviu-varskes pirsteliu o vakarienei jau nebesugalvoju gal darzoviu troskinuka kad kosmarai nuo mesos nesisapnuotu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mama liala: 16 rugsėjo 2007 - 13:28
QUOTE(Mama liala @ 2007 09 16, 14:27)
sveikutes ilindau kazkaip i sita temele tai db visada cia ilysiu biggrin.gif  mano seimynele tai truputuka apsivalgeliai biggrin.gif bet nei ant vieno nesimato  g.gif pusryciam grikiu kose su sviestuku, pietum bulviu kose su kotletukais ir morku kopustu salotom o db ka tik iskepiau bulviu-varskes pirsteliu o vakarienei jau nebesugalvoju gal darzoviu troskinuka kad kosmarai nuo mesos nesisapnuotu  thumbup.gif

Labai įdomu kas čia per bulviu-varskės piršteliai g.gif kaip tu juos gamini?
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 09 16, 14:47)
Labai įdomu kas čia per bulviu-varskės piršteliai  g.gif kaip tu juos gamini?

Man irgi idomu bigsmile.gif

Siandien virsiu pupeliu sriuba, o priedo dar yra kalakuto sparnas keptas, lazanijos su bulviu kose, tai reikia pribaigt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 09 16, 14:47)
Labai įdomu kas čia per bulviu-varskės piršteliai  g.gif kaip tu juos gamini?

virtas bulves sumali mesmale sudedi varske idedi sauksteli krakmolo 2 kiausinius ir miltu tiek kad tesla truputi liptu prie pirstu tada pabarstai lentele miltais ir suvolioji tokia ilga gyvatyte supjaustai norimo ilgoio pirstukais ir kepi jei keptuvej tai 3-4 min o jei orkaiteje tada 15 smile.gif ir labai greita ir labai skanu o valgom tai su grietines ir zalumynju padazu.nepaminejau kad prieskoniureikia tinka visokie kokius tik megsta seimyna o galima ir saldzius daryt tada mano seimyna su arbata kerta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama liala @ 2007 09 16, 15:47)
virtas bulves sumali mesmale sudedi varske idedi sauksteli krakmolo 2 kiausinius ir miltu tiek kad tesla truputi liptu prie pirstu tada pabarstai lentele miltais ir suvolioji tokia ilga gyvatyte supjaustai norimo ilgoio pirstukais ir kepi jei keptuvej tai 3-4 min o jei orkaiteje tada 15  smile.gif ir labai greita ir labai skanu o valgom tai su grietines ir zalumynju padazu.nepaminejau kad prieskoniureikia tinka visokie kokius tik megsta seimyna o galima ir saldzius daryt tada mano seimyna su arbata kerta biggrin.gif

Įdomus receptukas ačiū 4u.gif kad pasidalinai reiks pabandyti bigsmile.gif
gal net šiandien g.gif
Atsakyti