Įkraunama...
Įkraunama...

Ką vakar-šiandien gamino taupančios?IV dalis

QUOTE(pupux @ 2007 08 23, 16:29)
Siandien turiu labai daug darbo, tai sakiau tik bulviniu blynu prikepsiu  su grietinele. Dar like vistienos kepsniuku su grikiu kose, saltienos. Nu, zodziu, ne badas essen.gif

nu su bulviniai blynais daug darbo doh.gif o tai tu grietinele i tesla pyli?
Atsakyti
vakarienei cukiniju blyneliai ir zele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 08 23, 16:49)
nu su bulviniai blynais daug darbo doh.gif o tai tu grietinele i tesla pyli?

bulviu jau buvau prisilipusi ryte, tai kol ikaito elekrine plytele, as spejau susitarkuoti ir paruosti kepimui tesla. Kartais pilu grietinele i tesla+miltai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2007 08 23, 20:41)
bulviu jau buvau prisilipusi ryte, tai kol ikaito elekrine plytele, as spejau susitarkuoti ir paruosti kepimui tesla. Kartais pilu grietinele i tesla+miltai. thumbup.gif

aisku
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
ką tik ppusryčiavom(atostogos visgi blush2.gif ),kas sausų pusryčių ,kas varškės....
pietų turbūt irgi kažko labai nedarysiu,išvirsiu bulvių ir paspirginsiu šviežių lašinukų,o kas jei norės dar blynų miltinių iškepsiu...nu,nesinori tokiam karštyje prie karštos keptuvės stovėti doh.gif
Atsakyti
Siandien kepsiu kotletus, bulves ir pagaminsiu morku salotu mirksiukas.gif Ryt turbut isvarom i kaima, tai kaip ir nereikes prie puodu stoveti mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien vakarienei gaminsiu didzkukulius...
Atsakyti
pietums pakepti makaronai su desryte ir morku salotos 4u.gif
Atsakyti
pietums blynai miltiniai su grietine ir braškių uogiene biggrin.gif
Atsakyti
pietums tai kas saldytuve yra, gal kokios desreles, yra lasinuku, pomidoriuku agurkiuku, tai bus gerai, nes nera noro daryti, vakarienei bus grikiai, kalakutienos desreles namines, bei burokeliai marinuoti, jau kelinta diena nieko neisleidziu pinigeliu svarinu po biski kamera, bet kad kameroje dar oi kiek visko gero,savaitei i prieki,tai tauposi pinigeliai, dar desertui zele jau padaryta ir austa cool.gif o man tai iskrovos diena cool.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2007 08 24, 11:57)
pietums tai kas saldytuve yra, gal kokios desreles, yra lasinuku, pomidoriuku agurkiuku, tai bus gerai, nes nera noro daryti, vakarienei bus grikiai, kalakutienos desreles namines, bei burokeliai marinuoti, jau kelinta diena nieko neisleidziu pinigeliu svarinu po biski kamera, bet kad kameroje dar oi kiek visko gero,savaitei i prieki,tai tauposi pinigeliai, dar desertui zele jau padaryta ir austa  cool.gif o man tai iskrovos diena  cool.gif

saunuole thumbup.gif
Atsakyti
5daryta cukinija su bulvėm smile.gif
Atsakyti