Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip daiktus pakeisti kitais (mūsų išradimai)

QUOTE(ritperliukas @ 2008 06 06, 15:58)
man reikes savasias taip nutepti (turiu dvi)eny nes jos jau ikistos truputy i zeme, visgi pavasariui reike zeme pakeisti gelytem. aisku geriausia nutepti pinotexsu ane  o gal zina ikeik jis kainuoja  ax.gif ?

Būtinai nutepk tuo antiseptiku ir patariu pinotexu na man iš praktikos jis labiau patikonei tie pigūs (prieštai ja nuvalyk ar nuplauk tegu išdžiūna poto pašveisk ir vel nuvalyk visas dulkes o tada jau tepliok į sveikatą) . Aš pirkau prieš du metus tada kainavo 1 litras apie 20 su trupučiu tiksliai nepamenu . Bet man jo užteko tai bačkai ir vaikų smėlio dėžei su dankčiu (kurią aš beja padariau pati blush2.gif )
Atsakyti
imesk foto paziureti as vaikams ciuozykla ir supynes, ciuozykla kartu su sese ir broliu ir vyru darem. user posted image
user posted image
user posted image
tai va ten nutepta tik laku bet jauciu lakas nuskilines po ziemos tai tepsiu ir ta ciuozykla ir supynes. nes jos medines. nesinori kad greitai suputu o ir vaikams nebeliks malonumo.
Atsakyti
Mano šio savaitgalio išradimas.

user posted image

Dabar puošia lauko stalą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaizele: 08 birželio 2008 - 16:52
nu bet kaip nerialiai atrodo!!!! blink.gif biggrin.gif thumbup.gif saunuole Vaizele thumbup.gif atrodo parastas daylykas bet ispudi tikria padaro
Atsakyti
QUOTE(Vaizele @ 2008 06 08, 18:49)
Mano šio savaitgalio išradimas.

Dabar puošia lauko stalą.

Labai čiki thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik gėlytė galėtu būti ne tokia aukšta bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukučiai: 09 birželio 2008 - 11:20
Arbatinuko dugnelis gal su skylutėmis, nes ar nesikaups vanduo? Aš buvau į keramikinį pasodinus, tai buvo perdaug drėgmės.
Atsakyti
QUOTE(Irvel @ 2008 06 09, 14:22)
Arbatinuko dugnelis gal su skylutėmis, nes ar nesikaups vanduo? Aš buvau į keramikinį pasodinus, tai buvo perdaug drėgmės.

Va geras pastebėjimas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labas

O mes su vyru neradę to ko mums reikia - pasidarėme patys...
Elektros jungikliai, rozetė.... ir t.t.
Gerumai
Atsakyti
QUOTE(relija @ 2008 06 09, 15:51)
Labas

O mes su vyru neradę to ko mums reikia - pasidarėme patys...
Elektros jungikliai, rozetė.... ir t.t.
Gerumai

vo cia tai nerealiai thumbup.gif thumbup.gif
jeigu nieko pries as paviesinsiu
Jungtukai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 09 birželio 2008 - 14:04
Kad nesikauptų drėgmė, būtų galima į dugną įberti granulių, kokios beriamos į katinukų WC. Jos sugertų drėgmėsw perteklių
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2008 06 09, 16:44)
Kad nesikauptų drėgmė, būtų galima į dugną įberti granulių, kokios beriamos į katinukų WC. Jos sugertų drėgmėsw perteklių

Tikrai, ne tik katinukų, bet yra specialiai tam skirtų. Ir drėgmę suderia, ir išdžiūvus padrėkina. Čia išeitis. thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras smile.gif

QUOTE(Irvel @ 2008 06 09, 12:22)

Gal ir nesimato, bet pati gėlė yra pasodinta į vazonėlį, o jis tik įstatytas į arbatinį. Tai kadangi stovi lauke ir saulės pusėj, tai manau peršlapimas negresia, netgi ir gerai, jei šiek tiek vandens užsistovės.

O kai namie, ypač žiemai, arba toms gėlėms, kurių šaknys nemėgsta nuolat būti drėgnai, aš darau taip - į dugną pridedu vaikų nebereikalingų žaisliukų plastmasinių. Ypač tinka kaladėlės, tada vazoną statau ant jų. Tai perteklius pasišalina per vazonėlio skylutes, bet vazonėlis vistiek lieka aukščiau vandens pertekliaus ir šaknys nepūna mirksiukas.gif

Atsakyti