Įkraunama...
Įkraunama...

Echinantas

Pagaliau sulaukiau žiedų thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 08 18, 18:24)
Pagaliau sulaukiau žiedų  thumbup.gif

user posted image

Labai gražu. viena man gražiausių gėlyčių, kai žydi, tik gaila savo senuką išmečiau lauk, tai iš atdžalėlių kažin ar šiemet sulauksiu žiedelių ax.gif
Atsakyti
[quote=jediara,2013 08 18, 19:24]
Pagaliau sulaukiau žiedų thumbup.gif

wub.gif thumbup.gif
žydi ir mano wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čikibari: 19 rugpjūčio 2013 - 14:18
gražūs jų žiedeliai,maniškis taip pat žydi... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2013 08 19, 16:03)

žydi ir mano  wub.gif

Na juk motininis augalas ir "privalo" gausiau žydėti thumbup.gif wub.gif Ačiū Jums dar kartą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(erika_daug @ 2013 08 19, 11:43)
Labai gražu. viena man gražiausių gėlyčių, kai žydi, tik gaila savo senuką išmečiau lauk, tai iš atdžalėlių kažin ar šiemet sulauksiu žiedelių ax.gif

Šiemet jei nežydės, bet kitais metais tai tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=jediara,2013 08 19, 20:22]
Na juk motininis augalas ir "privalo" gausiau žydėti thumbup.gif wub.gif Ačiū Jums dar kartą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:

jai jau kokie 5metai . Vis ruošiuos jau išmesti lauk, nes stiebai jau sumedėję nelabai gražūs, bet vis noriu pažiūrėti kiek žiedų sukraus kitais metais , tai taip ir gyvena vis dar biggrin.gif biggrin.gif žydi tai liepos - rugpjūčio mėnesiais . Bet tikriausiai ir rugsėjo sulauks thumbup.gif
Atsakyti
Sodinkite naujus auginukus ir vėl turėsite jauną augalą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 08 19, 10:43)

manau kad tikrai turėtumėt sulaukti žiedelių, nes mano šiemet nukirptos ir pamerktos šakelės kad išleistų šakneles sužydėjo vandeny net nepasodintos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2012 06 05, 13:17)
Štai mano gražuolis kaip mane pradžiugino,pamažu skleidžia savo žiedus,o jų bus apie 200,bandžiau vakar skaičiuot wub.gif
user posted image
user posted image

Sveikutes, noriu tokio augaliuko, gal kuri suteiktu info kur isigyti, o gal yra turinciu atliekamu ax.gif nupirkciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2013 08 18, 19:24)
Pagaliau sulaukiau žiedų  thumbup.gif

user posted image

Sveikos, mamytės,

Gal kuri nors turite parduoti daigelį šios nuostabios gėlės, echinanto, kuris žydi oranžine spalva? Norėčiau ir aš tokią auginti smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ar kolumnėjos priskiriamos prie echinantu? blush2.gif
neradau kitos temos, todėl paklausiu čia: bijau netekti savo kolumnėjos verysad.gif tik palietus lapukus ar sujudinus vazoną, krenta... nors atrodo sveiki, žali. Perlaistyt tikrai negalėjau, gal nedalaisčiau? nuo skersvėjo gali kristi lapai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialkaa: 27 lapkričio 2013 - 16:10
Kolumnėja, kaip ir echinantas ar aiškenis priklauso gesnerinių augalų šeimai. Man irgi nesiseka ją auginti, labai krenta lapeliai ir pumpurai verysad.gif Echinantą žymiai lengviau auginti ir lapai nekrenta ir žydi kelis kartus per metus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 27 lapkričio 2013 - 17:05