Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu išleisti knygą

gal teko skaityt jaunos rašytojos Teklės Kavtaradzės "nespalvota" ?šita tokia visai miela knyga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2007 08 27, 20:48)
gal teko skaityt jaunos rašytojos Teklės Kavtaradzės  "nespalvota" ?šita tokia visai miela knyga smile.gif

Nea, jaunų rašytoju tai tik NORIU NOBELIO skaičiau...
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 27, 20:49)
Nea, jaunų rašytoju tai tik NORIU NOBELIO skaičiau...

beje, labai neša pradžia šitos knygos į "noriu nobelio".
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2007 08 27, 20:53)
beje, labai neša pradžia šitos knygos į "noriu nobelio".

Reiks pasidomėt g.gif
Atsakyti
rudenėlis ateis, depresniakas apims, gal rašytojų padaugės g.gif
o pagal tai, kokia padėtis už lango...summer's gone... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lithium @ 2007 08 27, 21:02)
rudenėlis ateis, depresniakas apims, gal rašytojų padaugės  g.gif
o pagal tai, kokia padėtis už lango...summer's gone...  g.gif

Jooo, reik pradėt rašyt blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 08 27, 21:07)
Jooo, reik pradėt rašyt  blush2.gif  lotuliukas.gif

na tai reiks reiks mirksiukas.gif kas daugiau rašys, aš nuo rašymo atostogom pasitrauksiu įtariu lotuliukas.gif
Atsakyti
gailiusoi, kad šiek tiek nutolau nuo paauglių šiuolaikinės lektūros, mano žinios kokių 4 metų senumo
blogai
visos tos knygos, kurios vertos skaitymo, yra vertos būtent dėl stilistikos...
bet kai sugalvosiu ką nors rekomenduoti, tai parašysiu

man atrodo, temo kaip temos, jos iš tiesų nekinta, bet va tas savitas kalbėjimas, dėl kurio būtn tą autorių imsis leidykla spausdinti, tai va čia sudėtingiausia...
Atsakyti
Užėjau, maniau, rasiu įdomios ir naudingos info, o čia pasirodo puse postų reik pratrinti- pokalbiai kaip bendraminčiuose...be off topic`ų, prašom biggrin.gif

Išleisti knygą sena mano svajonė...aš jau nuo 7 metų pati rašau, iliustruoju, paskui iliustravimus mečiau, tik rašau...tik va...mano rašliava ne populistinė- daugiau filosofinė...manyčiau leidykloms neįdomu......Nes pastebėjau, kad šiais laikais įdomios visokios operos, burbulai...pvz nesuprantu tokių knygų kaip Vaitkevičiūtės, visokios ten moterys vyrai meluoja ir dar kažką daro lotuliukas.gif arba toji a la rašytoja...Jolita Seredaitė, šou Baro dalyvė....aš jokiu būdu nieko nemenkinu, tačiau...kartais net skaudu ne skaudu (sunku paaiškinti tą jausmą), kad svarbu daug sekso scenų, visokių keiksmažodžių, gyvenimiškų smurto temų ir jau tu topuose....

labai būt smagu pasikalbėti būtent knygos rašymo, leidimo klausimais, o ne šiaip rašinėti....
Atsakyti
Užėjau, maniau, rasiu įdomios ir naudingos info, o čia pasirodo puse postų reik pratrinti- pokalbiai kaip bendraminčiuose...be off topic`ų, prašom biggrin.gif

Mes sąžiningai tvardėmn save nuo offtopinimo, ale šneka visvien apie rašymą, kūrybą ėjo pioneers.gif

Išleisti knygą sena mano svajonė...aš jau nuo 7 metų pati rašau, iliustruoju, paskui iliustravimus mečiau, tik rašau...tik va...mano rašliava ne populistinė- daugiau filosofinė...manyčiau leidykloms neįdomu......

Matot, neįdomu, kol su pinigėliais rankose neateini. Pašiugždini popieriukus ir išleidžia knygą kaipmat irnesakyk.gif laugh.gif

labai būt smagu pasikalbėti būtent knygos rašymo, leidimo klausimais, o ne šiaip rašinėti....

Mes stengiamės apie tai ir šnekėti, tik niekas, išleidęs knygą, neatsiliepė cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2007 08 28, 19:22)
Išleisti knygą sena mano svajonė...

labai norint, svajonės pildosi mirksiukas.gif

Kaip išleisti knygą leidykloje „Tyto alba“
Pirmiausia – ją parašyti. Arba turėti aiškią koncepciją, jeigu tai ne romanas, ir leidykloje tikitės rasti bendraautorių. Tada siųsti rankraštį (arba projekto aprašymą) leidyklos adresu, pageidautina su paaiškinimais: keletas sakinių apie save, ar esate leidęs savo kūrybą, ar siūlėte šį veikalą kitoms leidykloms. Leidykla atsakys jums per 15 darbo dienų, jeigu rankraštis sudomino redaktorius. Tada būsite pakviesti detaliau aptarti projekto ir pasirašyti sutarties: sutarti dėl autorinio honoraro, knygos pristatymo, reklamos ir kitų dalykų.

daugiau apie juos čia

kiek žiūrėjau, čia lengviausiai išleidžia jaunų rašytojū kūrinius... g.gif
Atsakyti
tai niekas jau knygų nebeleidžia? o gal jau visi išleido? g.gif
Atsakyti