Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Kregždutė"

Ka galite pasakyti?Mazas,jaukus,viename pastate su "Pastoge".
Atsakyti
Nieko blogo pasakyti negaleciau. Vedu sunu nuo 3 metu. Vaikas patenkintas, noriai eina. Sitas darzelis atrodo etnografines pakraipos Tai pastoviai ruosiami kokie nors vaidinimai, vakarones, sventes. Vaikams patinka.
Ir dukra zadu ten pat vesti mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif
Kaip gyvenome tame rajone, tai lankeme si darzeli ir aukletojos ten saunios, mes net pasilikom iki mokyklos viena aukletoja ir grupee suremontavome. Tevai labai draugiski, na as lyginu su tais darzeliais, kuriuos lanko dabar..
Galvoju,kad ir dabar ten geri darbuotojai ir thumbup.gif tvarka
Atsakyti


Lopsyje "Kregzduteje " pilnos grupes.Vaikai tikrai gerai priziurimi,geros aukletojos.
Atsakyti
Mano dukra irgi lanko šį darželį. Tvarkingas, prižiūrėtas, auklėtojos geros. Dukra tiesiog laukia, kada į darželį reiks eiti, taip ir skaičiuoja dienas nuo penktadienio vakaro, kiek liko iki pirmadienio.. biggrin.gif
IDA, matau, kad tavo sūnelis panašaus amžiaus kaip maniškė, bet tikriausiai vyresnių grupėj. Maniškė - viščiukuose.. biggrin.gif
Atsakyti
Aš, tiesa sakant, net neketinau į šį darželį vest, nes jis kartu su "Pastoge". O štai girdžiu tokius gerus atsiliepimus g.gif O kokio dydžio ten grupės? Kur vaikai miega? Šiandien užėjau į "Šermukšnėlį", tai man ten nepatiko iš sienos atlenkiamos lovos.
Atsakyti

Musu darzelis net nesueina su Pastoges vaikais,visur yra tvoros atitvertos.O lovos seno tipo darzeliuose visur yra is spintu isverciamos,tik lopselis turi patalpas miegui ir visciuku grupe,bet ten tevai labai pasistenge.
Atsakyti
Na, užrašiau savo pupą į šį darželį. Gal bandysiu vest nuo rudens. Tik grupės didokos paisrodė... Mėginsim bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(Vika- @ 2005 05 05, 12:41)
Musu darzelis net nesueina su Pastoges vaikais,visur yra tvoros atitvertos.O lovos seno tipo darzeliuose visur yra is spintu isverciamos,tik lopselis turi  patalpas miegui ir visciuku grupe,bet ten tevai labai pasistenge.


Vadinasi mano dukrai nuskilo.. ax.gif nes ji į viščiukus eina.. thumbup.gif tikrai, auklėtoja ir auklytė labai fainos.. wub.gif
Atsakyti
O Viščiukų grupėje mažiukai vaikiukai ar nuo 3 m? Nors mano rudenį dar nebus trijų - mėginsiu leisti į vyresniųjų grupę.
Atsakyti

Visciuku grupeje vaikai yra 4-5m.,i darzelio grupes priima tik nuo 3m.juk ten jau ir puoduku nera, tik klozetai.Maziukams yra Meskuciu grupe su miegamuoju.Aukletojos geros ir vaikai priziureti.
Atsakyti
aciu uz nuomones-pabandysiu ir as ssavo Mazyli chia uzrasyti thumbup.gif:
Atsakyti