Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Kregždutė"

QUOTE(Vika- @ 2005 06 14, 22:17)
Visciuku grupeje vaikai yra 4-5m.,i darzelio grupes priima tik nuo 3m.juk ten jau ir puoduku nera, tik klozetai.Maziukams yra Meskuciu grupe su miegamuoju.Aukletojos  geros ir vaikai priziureti.

Kokio amžiaus vaikučiai Meškiukų grupėje? Nuo kada darželį uždaro vasarai? Vika, gal dirbi ten, kad viską žinai? ax.gif
Atsakyti

Meskuciu gr-lopsys,nuo1.5-3m.
Atsakyti
cry.gif Tai mes nebepapulsim ten... O gal žinai, Vikute, kuri geresnė grupė ir auklėtojos nuo 3 m vaikiukų?
Atsakyti

3-meciai bus pas aukletojas Danute ir Valyte,yra tik viena sio amziaus grupe,taigi tokio .kaip ir pasirinkimo nera.Aukletojos padorios,jeigu reiks ir priglaus ir pabars.Joms po 50 su trupuciu metu,bet,tai ne trukumas.
Atsakyti
Vikute, o sis darzelis vasarai neuzsidaro?
Atsakyti
Kiek žinau užsidaro. Vaikiukai keliauja į Šermukšnėlį.
Atsakyti

Uzdaro tik liepos menesiui,rugpjuti vel dirbs.
Atsakyti
QUOTE(Vika- @ 2005 07 04, 21:11)
3-meciai bus pas aukletojas Danute ir Valyte,yra tik viena sio amziaus grupe,taigi tokio .kaip ir pasirinkimo nera.Aukletojos padorios,jeigu reiks ir priglaus ir pabars.Joms po 50 su trupuciu metu,bet,tai ne trukumas.

o į "Pelėdžiukų" grupę šiais metais 3mečių vaikų nepriiminės ?
Atsakyti
Mes užsirašėm i šį lopšelį.Eisim nuo rugsėjo vidurio.
Labai jau bijau ,kaip mano lepunėlis pripras prie naujos aplinkos.Mamyčiūkas jis pas mane
Atsakyti
Vidulka, Airidas - tavo mažasis? Nes mes irgi i šį lopšelį lapkritį keliausim, o sūnaus vardas Arvydas smile.gif . Kai pašauks kurį - atsisuks abu smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Deimante_A @ 2005 08 18, 18:20)
o į "Pelėdžiukų" grupę šiais metais 3mečių vaikų nepriiminės ?

Peledziuku grupeje bus tikriausiai vel priesmokykline.Linkejimai Augustei.Geru jai nauju mokslo metu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidulka @ 2005 08 19, 15:10)
Mes užsirašėm i šį lopšelį.Eisim nuo rugsėjo vidurio.
Labai jau bijau ,kaip mano lepunėlis pripras prie naujos aplinkos.Mamyčiūkas jis pas mane

Visi jie aukseliai,pripras,aukletojos tikrai puikios.Sveikinu jusu Eivida su gimtadieniu,mano sunutis irgi Eividas,ir gimes tais paciais metais ,tik spalio 2 d.,maniau ,kad tik as ta varda sugalvojau,matau,kad klydau. 4u.gif
Atsakyti