Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Kregždutė"

Hmmm.... g.gif O nuo kelių metukų pas Pelėdžiukus galima patekti? Maniškiui 2,4 m. Šįryt pirmą kartą neverkė, nors labai graudinosi verysad.gif Ir mano rytai ašaroti būna, jis toks mamyčiukas.. Kai rinkomės šį darželį, tai supermamų atsiliepimus perkskaičiau skersai išilgai - atrodė viskas neblogai, o kai teko susidurt pačiai, tai taip gerai nebeatrodo verysad.gif Aišku, gal ir todėl, kad pirmos dienos. Net nežinau, ar kabinėjuosi, bet atrandu šiokių tokių kabliukų - man trūksta info apie vaiko dieną. Kai paklausiu, tai atsakymas vienas - jis labai šaunus ir protingas vaikas, viskas gerai, bet man rūpi viskas - ir kaip valgė, ir kaip miegojo ir t.t. O vakar pasiėmiau su įdrėkstu veidu, tai atsakymas auklėtojos buvo toks - "matyt kažkur lauke, jų gi visų nesužiūrėsi." Bet man taip nelabai tinka - juk ir yra jų toks darbas - sužiūrėti ir pasirūpinti! Aišku, gal kiek per jautriai reaguoju, bet.... Net nežinau kaip išsireikšt, bet kažkas man ten nelimpa.... verysad.gif Nors direktorė, kai nuėjom prašytis i darželį, tai būtent, kaip lopšelį, rekomendavo Meškučius. Ir jos anūkas, man atrodo ten ėjo g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2006 09 13, 07:52)
O Cole,tai musu mazei kaip ir grupiokai ax.gif vaduojanti aukletoja nepatiko,maniske net isteriskai klykdavo ja pamaciusi..Pasirodo ji is Visciuku buvo,megstanti taurele dar..maciau pati kaip vaikui parode liezuvi ir durnium pavadino doh.gif tai kai pamate mane nezinojo kur akis det,gerai kad jau jos nera grupeje...

Sveikutė 4u.gif bigsmile.gif . Viskas tik į gera drinks_cheers.gif thumbup.gif . Kažin ką susirinkime sužinosim, įdomu, beje, nė karto dar nebuvau doh.gif blush2.gif .

QUOTE(akvilyte @ 2006 09 13, 08:05)
mes i gelytes einam ax.gif  palikau siandien verkianti sad.gif labiausia seimininkute man patinka is tos grupes lotuliukas.gif  wub.gif

o matet rugsejo 26 bus fotosesija  g.gif  kaip ten kas? ar reikia pasipuost?  bigsmile.gif

Man rodos gerose rankose tavo sūnelis mirksiukas.gif , nes mačiau kaip viena mergaitė iš jų grupės namo eit nenorėjo, verkė, matyt gerai daržely. O tavo aukselis kartais ne su tūtuku? Mačiau keliskart lauke.
O dėl fotosesijos dar neko nežinau g.gif mirksiukas.gif .
Atsakyti
Ačiū Cole labai už visą info:) Man auklytė irgi labai faina pasirodėsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(manilla @ 2006 01 25, 13:55)
labas 4u.gif mes lankom meškiukų grupęax.gif ir kolkas esam laaaabai patenkinti thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image

Labas Manilla:)
Sužinojau, kad Tavo mažasis eina i Meškučių grupe antrus metus:) Kaip Jums ten sekasi? Domiuosi, nes mes šiemet naujokai Meškučiuose smile.gif Oi, koks liūdesys kas rytą verysad.gif Parašyk pora žodelių apie auklėtojas, auklytę, bendrą tvarką smile.gif Labai nerimauju dėl savo mažojo unsure.gif Kažkas man ten kolkas nelimpa... verysad.gif Gal laikina viskas ir susitvarkys, bet... Parašyk savo nuomonę 4u.gif Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2006 09 13, 08:17)
Hmmm.... g.gif O nuo kelių metukų pas Pelėdžiukus galima patekti?

Pelėdžiukų grupėj trimečiai. Manau, kad priima kaip mokykloj, kam iki naujų sueina trys, tas ir keliauja pas Pelėdžiukus, tai jums dar būtų ankstoka g.gif .

Maniškiui 2,4 m. Šįryt pirmą kartą neverkė, nors labai graudinosi  verysad.gif  Ir mano rytai ašaroti būna, jis toks mamyčiukas.. Kai rinkomės šį darželį, tai supermamų atsiliepimus perkskaičiau skersai išilgai - atrodė viskas neblogai, o kai teko susidurt pačiai, tai taip gerai nebeatrodo  verysad.gif  Aišku, gal ir todėl, kad pirmos dienos.

console.gif

Net nežinau, ar kabinėjuosi, bet atrandu šiokių tokių kabliukų - man trūksta info apie vaiko dieną. Kai paklausiu, tai atsakymas vienas - jis labai šaunus ir protingas vaikas, viskas gerai, bet man rūpi viskas - ir kaip valgė, ir kaip miegojo ir t.t.

Na, jei viskas gerai, tai matyt ir pavalgo, ir pailsi. Klausk konkrečiau, nes šita auklėtoja ne iš tų, kurios pačios viską pribėgę išpasakoja, jos reikia klausti mirksiukas.gif.

O vakar pasiėmiau su įdrėkstu veidu, tai atsakymas auklėtojos buvo toks - "matyt kažkur lauke, jų gi visų nesužiūrėsi." Bet man taip nelabai tinka - juk ir yra jų toks darbas - sužiūrėti ir pasirūpinti!

Lauke apie 10-15 vaikučių prižiūri dažniausiai viena auklėtoja, geriausiu atveju dviese. Na tu pati pagalvok... Kai pati vaiką prižiūri, ir tai visko pasitaiko. Aš irgi iš tokių trizniojančių kaip tu (nepyk už pavadinimą 4u.gif ), bet į visokius įdrėskimus, sumušimus (proto ribose), nelabai kreipdavau dėmesio. Be to s0nus dažniausiai pats pasisakydavo, kur griuvo, kur užkliuvo, kur zuikis pasimaišė tongue.gif .

Aišku, gal kiek per jautriai reaguoju, bet.... Net nežinau kaip išsireikšt, bet kažkas man ten nelimpa.... verysad.gif  Nors direktorė, kai nuėjom prašytis i darželį, tai būtent, kaip lopšelį, rekomendavo Meškučius.

Man irgi pradžioj nelipo, net labai nelipo, vis atrodė, kad auklėtoja kažką nutyli, kažko nepasako, kad saugoja mane, kad nesinervuočiau, oi kiek aš visko prigalvodavau doh.gif biggrin.gif . Paskui kažkaip apsipratau, nurimau. Tik kas man nepatiko, kad labai daug draudimų vaikams, kartais ir visai be pagrindo. Aš pati girdėjau. Aišku, jie dar mažiukai, bet... Ir sūnus vis skųsdavosi, kad to neleido, ano neleidžia. Na nepasakyčiau, kad jam namie būtų viskas galima, kad jis nepratęs prie draudimų g.gif . Matyt dėl to jis ir jausdavosi suvaržytas, dėl ko jis taip nemėgo darželio.

Ir jos anūkas, man atrodo ten ėjo  g.gif  smile.gif

Taip. Labai gražus ir meilus berniukas ax.gif.
Atsakyti
Cole,o kada susirinkimas?Islekiau i darba net negirdejau...

Beja,jei neklystu direktores anukas dabar i Peledziukus eina..nu bent zadejo kad eis...
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2006 09 13, 10:21)
Cole,o kada susirinkimas?Islekiau i darba net negirdejau...

Beja,jei neklystu direktores anukas dabar i Peledziukus eina..nu bent zadejo kad eis...

Susirinkimas rytoj (ketvirtadienį) 17 val. salėje (1a.). Kai ateisi dukrytės pasiimti, tai žvilgtelk į sieną virš spintučių, ten skelbimų lenta yra mirksiukas.gif . Aš jau įpratau į ją pasižiūrėti biggrin.gif .

Eina eina mirksiukas.gif .
Atsakyti
[quote=Cole,2006 09 13, 10:35]
Pelėdžiukų grupėj trimečiai. Manau, kad priima kaip mokykloj, kam iki naujų sueina trys, tas ir keliauja pas Pelėdžiukus, tai jums dar būtų ankstoka g.gif .
console.gif
O jau kai vaikutis išeina iš lopšelio į darželio grupę, tai tos pačios auklėtojos būna iki mokyklos ar dar kokia kitokia sistema? g.gif

Papildyta:
Aš irgi iš tokių trizniojančių kaip tu (nepyk už pavadinimą 4u.gif ), bet į visokius įdrėskimus, sumušimus (proto ribose), nelabai kreipdavau dėmesio.

Kas dėl tryzniojimų, tai aš ne iš tų mamelių, žinau, kad visko būna, bet, sakau, gal man trūksta bendros info, o gal tiesiog dar neapsipratau su tvarka ir sistema... blink.gif Maniškis, tai šiaip kalba viską ir labai gerai, tai jis pasakoja ką veikė, kas vyko ir ką valgė smile.gif Tiesa, sakė ir ko neleido, bandė paaiškinti kodėl, bet sunkoka buvo biggrin.gif Jau net antrą rytą neverkė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2006 09 14, 07:57)
O jau kai vaikutis išeina iš lopšelio į darželio grupę, tai tos pačios auklėtojos būna iki mokyklos ar dar kokia kitokia sistema?  g.gif

Paskutiniais duomenimis ta pati auklėtoja bus iki mokyklos smile.gif .

Kas dėl tryzniojimų, tai aš ne iš tų mamelių, žinau, kad visko būna

Šiaip tai aš irgi savęs tokia nelaikau ax.gif biggrin.gif , tiesiog retsykiais supanikuoju doh.gif biggrin.gif .

Maniškis, tai šiaip kalba viską ir labai gerai, tai jis pasakoja ką veikė, kas vyko ir ką valgė  smile.gif  Tiesa, sakė ir ko neleido, bandė paaiškinti kodėl, bet sunkoka buvo  biggrin.gif Jau net antrą rytą neverkė thumbup.gif

thumbup.gif clap.gif Sėkmės 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Smilte @ 2006 09 13, 07:52)
O Cole,tai musu mazei kaip ir grupiokai ax.gif vaduojanti aukletoja nepatiko,maniske net isteriskai klykdavo ja pamaciusi..Pasirodo ji is Visciuku buvo,megstanti taurele dar..maciau pati kaip vaikui parode liezuvi ir durnium pavadino doh.gif tai kai pamate mane nezinojo kur akis det,gerai kad jau jos nera grupeje...

blink.gif ar tikrai iš Viščiukų.. Negali būti... blink.gif koks vardas auklėtojos? ar bent jau kaip atrodo... unsure.gif
manu, kad sumaišėt kažką.. unsure.gif
Atsakyti

Tikrai ne iš Viščiukų ,ten normalios aukletojos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smaližė @ 2006 09 16, 20:48)
blink.gif ar tikrai iš Viščiukų.. Negali būti...  blink.gif koks vardas auklėtojos? ar bent jau kaip atrodo...  unsure.gif
manu, kad sumaišėt kažką..  unsure.gif

Nu man taip sake..ji is savaitines grupes yra..vardo nepamenu..juodais plaukais,kai pas mus grupeje dirbo buvo apsirengus sviesias kelnias ir nerta sviesia palaidine tongue.gif Ryskiai daytos putlios lupos bigsmile.gif varda suzinosiu idomumui,paklausiu musu aukletojos siandiena..
Atsakyti