Hmmm....
O nuo kelių metukų pas Pelėdžiukus galima patekti? Maniškiui 2,4 m. Šįryt pirmą kartą neverkė, nors labai graudinosi
Ir mano rytai ašaroti būna, jis toks mamyčiukas.. Kai rinkomės šį darželį, tai supermamų atsiliepimus perkskaičiau skersai išilgai - atrodė viskas neblogai, o kai teko susidurt pačiai, tai taip gerai nebeatrodo
Aišku, gal ir todėl, kad pirmos dienos. Net nežinau, ar kabinėjuosi, bet atrandu šiokių tokių kabliukų - man trūksta info apie vaiko dieną. Kai paklausiu, tai atsakymas vienas - jis labai šaunus ir protingas vaikas, viskas gerai, bet man rūpi viskas - ir kaip valgė, ir kaip miegojo ir t.t. O vakar pasiėmiau su įdrėkstu veidu, tai atsakymas auklėtojos buvo toks - "matyt kažkur lauke, jų gi visų nesužiūrėsi." Bet man taip nelabai tinka - juk ir yra jų toks darbas - sužiūrėti ir pasirūpinti! Aišku, gal kiek per jautriai reaguoju, bet.... Net nežinau kaip išsireikšt, bet kažkas man ten nelimpa....
Nors direktorė, kai nuėjom prašytis i darželį, tai būtent, kaip lopšelį, rekomendavo Meškučius. Ir jos anūkas, man atrodo ten ėjo
QUOTE(Smilte @ 2006 09 13, 07:52)
O Cole,tai musu mazei kaip ir grupiokai
vaduojanti aukletoja nepatiko,maniske net isteriskai klykdavo ja pamaciusi..Pasirodo ji is Visciuku buvo,megstanti taurele dar..maciau pati kaip vaikui parode liezuvi ir durnium pavadino
tai kai pamate mane nezinojo kur akis det,gerai kad jau jos nera grupeje...
Sveikutė
QUOTE(akvilyte @ 2006 09 13, 08:05)
mes i gelytes einam
palikau siandien verkianti
labiausia seimininkute man patinka is tos grupes
o matet rugsejo 26 bus fotosesija
kaip ten kas? ar reikia pasipuost? 
o matet rugsejo 26 bus fotosesija
Man rodos gerose rankose tavo sūnelis
O dėl fotosesijos dar neko nežinau
Ačiū Cole labai už visą info:) Man auklytė irgi labai faina pasirodė
QUOTE(manilla @ 2006 01 25, 13:55)
Labas Manilla:)
Sužinojau, kad Tavo mažasis eina i Meškučių grupe antrus metus:) Kaip Jums ten sekasi? Domiuosi, nes mes šiemet naujokai Meškučiuose
QUOTE(KristinaL @ 2006 09 13, 08:17)
Hmmm....
O nuo kelių metukų pas Pelėdžiukus galima patekti?
Pelėdžiukų grupėj trimečiai. Manau, kad priima kaip mokykloj, kam iki naujų sueina trys, tas ir keliauja pas Pelėdžiukus, tai jums dar būtų ankstoka
Maniškiui 2,4 m. Šįryt pirmą kartą neverkė, nors labai graudinosi
Ir mano rytai ašaroti būna, jis toks mamyčiukas.. Kai rinkomės šį darželį, tai supermamų atsiliepimus perkskaičiau skersai išilgai - atrodė viskas neblogai, o kai teko susidurt pačiai, tai taip gerai nebeatrodo
Aišku, gal ir todėl, kad pirmos dienos.
Net nežinau, ar kabinėjuosi, bet atrandu šiokių tokių kabliukų - man trūksta info apie vaiko dieną. Kai paklausiu, tai atsakymas vienas - jis labai šaunus ir protingas vaikas, viskas gerai, bet man rūpi viskas - ir kaip valgė, ir kaip miegojo ir t.t.
Na, jei viskas gerai, tai matyt ir pavalgo, ir pailsi. Klausk konkrečiau, nes šita auklėtoja ne iš tų, kurios pačios viską pribėgę išpasakoja, jos reikia klausti
O vakar pasiėmiau su įdrėkstu veidu, tai atsakymas auklėtojos buvo toks - "matyt kažkur lauke, jų gi visų nesužiūrėsi." Bet man taip nelabai tinka - juk ir yra jų toks darbas - sužiūrėti ir pasirūpinti!
Lauke apie 10-15 vaikučių prižiūri dažniausiai viena auklėtoja, geriausiu atveju dviese. Na tu pati pagalvok... Kai pati vaiką prižiūri, ir tai visko pasitaiko. Aš irgi iš tokių trizniojančių kaip tu (nepyk už pavadinimą
Aišku, gal kiek per jautriai reaguoju, bet.... Net nežinau kaip išsireikšt, bet kažkas man ten nelimpa....
Nors direktorė, kai nuėjom prašytis i darželį, tai būtent, kaip lopšelį, rekomendavo Meškučius.
Man irgi pradžioj nelipo, net labai nelipo, vis atrodė, kad auklėtoja kažką nutyli, kažko nepasako, kad saugoja mane, kad nesinervuočiau, oi kiek aš visko prigalvodavau
Ir jos anūkas, man atrodo ten ėjo

Taip. Labai gražus ir meilus berniukas
Cole,o kada susirinkimas?Islekiau i darba net negirdejau...
Beja,jei neklystu direktores anukas dabar i Peledziukus eina..nu bent zadejo kad eis...
Beja,jei neklystu direktores anukas dabar i Peledziukus eina..nu bent zadejo kad eis...
QUOTE(Smilte @ 2006 09 13, 10:21)
Cole,o kada susirinkimas?Islekiau i darba net negirdejau...
Susirinkimas rytoj (ketvirtadienį) 17 val. salėje (1a.). Kai ateisi dukrytės pasiimti, tai žvilgtelk į sieną virš spintučių, ten skelbimų lenta yra
Eina eina
[quote=Cole,2006 09 13, 10:35]
Pelėdžiukų grupėj trimečiai. Manau, kad priima kaip mokykloj, kam iki naujų sueina trys, tas ir keliauja pas Pelėdžiukus, tai jums dar būtų ankstoka
.
O jau kai vaikutis išeina iš lopšelio į darželio grupę, tai tos pačios auklėtojos būna iki mokyklos ar dar kokia kitokia sistema?
Papildyta:
Aš irgi iš tokių trizniojančių kaip tu (nepyk už pavadinimą
), bet į visokius įdrėskimus, sumušimus (proto ribose), nelabai kreipdavau dėmesio.
Kas dėl tryzniojimų, tai aš ne iš tų mamelių, žinau, kad visko būna, bet, sakau, gal man trūksta bendros info, o gal tiesiog dar neapsipratau su tvarka ir sistema...
Maniškis, tai šiaip kalba viską ir labai gerai, tai jis pasakoja ką veikė, kas vyko ir ką valgė
Tiesa, sakė ir ko neleido, bandė paaiškinti kodėl, bet sunkoka buvo
Jau net antrą rytą neverkė
O jau kai vaikutis išeina iš lopšelio į darželio grupę, tai tos pačios auklėtojos būna iki mokyklos ar dar kokia kitokia sistema?
Papildyta:
Aš irgi iš tokių trizniojančių kaip tu (nepyk už pavadinimą
Kas dėl tryzniojimų, tai aš ne iš tų mamelių, žinau, kad visko būna, bet, sakau, gal man trūksta bendros info, o gal tiesiog dar neapsipratau su tvarka ir sistema...
QUOTE(KristinaL @ 2006 09 14, 07:57)
Paskutiniais duomenimis ta pati auklėtoja bus iki mokyklos
Kas dėl tryzniojimų, tai aš ne iš tų mamelių, žinau, kad visko būna
Šiaip tai aš irgi savęs tokia nelaikau
Maniškis, tai šiaip kalba viską ir labai gerai, tai jis pasakoja ką veikė, kas vyko ir ką valgė
Tiesa, sakė ir ko neleido, bandė paaiškinti kodėl, bet sunkoka buvo
Jau net antrą rytą neverkė 
QUOTE(Smilte @ 2006 09 13, 07:52)
O Cole,tai musu mazei kaip ir grupiokai
vaduojanti aukletoja nepatiko,maniske net isteriskai klykdavo ja pamaciusi..Pasirodo ji is Visciuku buvo,megstanti taurele dar..maciau pati kaip vaikui parode liezuvi ir durnium pavadino
tai kai pamate mane nezinojo kur akis det,gerai kad jau jos nera grupeje...
manu, kad sumaišėt kažką..
QUOTE(Smaližė @ 2006 09 16, 20:48)
manu, kad sumaišėt kažką..
Nu man taip sake..ji is savaitines grupes yra..vardo nepamenu..juodais plaukais,kai pas mus grupeje dirbo buvo apsirengus sviesias kelnias ir nerta sviesia palaidine