QUOTE(KristinaL @ 2006 09 13, 08:17)
Hmmm....

O nuo kelių metukų pas Pelėdžiukus galima patekti?
Pelėdžiukų grupėj trimečiai. Manau, kad priima kaip mokykloj, kam iki naujų sueina trys, tas ir keliauja pas Pelėdžiukus, tai jums dar būtų ankstoka

.
Maniškiui 2,4 m. Šįryt pirmą kartą neverkė, nors labai graudinosi

Ir mano rytai ašaroti būna, jis toks mamyčiukas.. Kai rinkomės šį darželį, tai supermamų atsiliepimus perkskaičiau skersai išilgai - atrodė viskas neblogai, o kai teko susidurt pačiai, tai taip gerai nebeatrodo

Aišku, gal ir todėl, kad pirmos dienos.
Net nežinau, ar kabinėjuosi, bet atrandu šiokių tokių kabliukų - man trūksta info apie vaiko dieną. Kai paklausiu, tai atsakymas vienas - jis labai šaunus ir protingas vaikas, viskas gerai, bet man rūpi viskas - ir kaip valgė, ir kaip miegojo ir t.t.
Na, jei viskas gerai, tai matyt ir pavalgo, ir pailsi. Klausk konkrečiau, nes šita auklėtoja ne iš tų, kurios pačios viską pribėgę išpasakoja, jos reikia klausti

.
O vakar pasiėmiau su įdrėkstu veidu, tai atsakymas auklėtojos buvo toks - "matyt kažkur lauke, jų gi visų nesužiūrėsi." Bet man taip nelabai tinka - juk ir yra jų toks darbas - sužiūrėti ir pasirūpinti!
Lauke apie 10-15 vaikučių prižiūri dažniausiai viena auklėtoja, geriausiu atveju dviese. Na tu pati pagalvok... Kai pati vaiką prižiūri, ir tai visko pasitaiko. Aš irgi iš tokių trizniojančių kaip tu (nepyk už pavadinimą

), bet į visokius įdrėskimus, sumušimus (proto ribose), nelabai kreipdavau dėmesio. Be to s0nus dažniausiai pats pasisakydavo, kur griuvo, kur užkliuvo, kur zuikis pasimaišė

.
Aišku, gal kiek per jautriai reaguoju, bet.... Net nežinau kaip išsireikšt, bet kažkas man ten nelimpa....

Nors direktorė, kai nuėjom prašytis i darželį, tai būtent, kaip lopšelį, rekomendavo Meškučius.
Man irgi pradžioj nelipo, net labai nelipo, vis atrodė, kad auklėtoja kažką nutyli, kažko nepasako, kad saugoja mane, kad nesinervuočiau, oi kiek aš visko prigalvodavau

. Paskui kažkaip apsipratau, nurimau. Tik kas man nepatiko, kad labai daug draudimų vaikams, kartais ir visai be pagrindo. Aš pati girdėjau. Aišku, jie dar mažiukai, bet... Ir sūnus vis skųsdavosi, kad to neleido, ano neleidžia. Na nepasakyčiau, kad jam namie būtų viskas galima, kad jis nepratęs prie draudimų

. Matyt dėl to jis ir jausdavosi suvaržytas, dėl ko jis taip nemėgo darželio.
Ir jos anūkas, man atrodo ten ėjo

Taip. Labai gražus ir meilus berniukas

.