Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: l/d "Kregždutė"

kaip sekasi vaikuciams naujoje grupeje perejus is gelyciu grupes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uzingrid @ 2011 09 15, 10:17)
kaip sekasi vaikuciams naujoje grupeje perejus is gelyciu grupes?  smile.gif

o apie kurią grupę jūs klausiate? smile.gif
Atsakyti
Mamytes pasidalinkite vaiku ispudziais is darzelio, kuo uzsiima grupeje, lauke?
Atsakyti
apie nykstukuss smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos!
Savo vaika kuri laika vedziau i Kregzdute, gelyciu grupe. Dabar einam pagal gyvenamaja vieta.
Na ir , aisku, atsiranda toks lyginimo periodas, kas kur geriau. Tai man aukletoja Jolita, auklyte Irena, ir Ausra, dabar atrodo kaip stebuklas! Su vaikais uzsiima, pamokeles ivairios, atidzios, svelnios, na tiesiog zmones puikiai atlieka savo darba. Ir teveliai gauna nemazai patarimu, kaip elgtis, ir del mokejimu ir del sveikateliu. Jolita VISADA skambina jei kas negerai, visada pasiteraus jei neateini, ar veluoji, ziurek, jau siuncia sms-tiesiog visada palaikomas rysys. Oi nekalbu, kad prifotkina vaikus, iraso i kompaktus ar i kitas laikmenas, padaro nuotraukas...o kur dar ivairios dovaneles mamytems, darbeliai renkami i papkes, viskas tvarkingai surasoma, sudedama-patys geriausi prisiminimai!
Dar daug grazaus galeciau pasakoti, o kas nepatinka, kad Kregzduteje, sulaukei triju, ir eini pas kita aukletoja....
Mano vaikas man sako-vaziuojam i darzeli:)))o tai reiskia, kad i Kregdute!
Pas Jolita, Ausra, ir Irena. Linkejimai!
Atsakyti
QUOTE(uzingrid @ 2011 09 16, 09:17)
apie nykstukuss  smile.gif

Mes lankome šią grupę nuo rusėjo mėnesio smile.gif Nors esame mažiukai, teturime metukus ir 11 menesiu, bet labai džiaugiamės. Auklėtojos tikrai puikios, prižiūri ir užima vaikus. Mano išdykėlis jų klauso, o tai jau daug reiskia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miracle_mira @ 2011 09 26, 09:58)
Mes lankome šią grupę nuo rusėjo mėnesio smile.gif Nors esame mažiukai, teturime metukus ir 11 menesiu, bet labai džiaugiamės. Auklėtojos tikrai puikios, prižiūri ir užima vaikus. Mano išdykėlis jų klauso, o tai jau daug reiskia  biggrin.gif

Ar tikrai Nykstukus? Nykstukuose vaikuciai lygtais panasiai nuo 3 metuku.
Atsakyti
QUOTE(birgiolita @ 2011 09 26, 10:32)
Ar tikrai Nykstukus?  Nykstukuose vaikuciai lygtais panasiai nuo 3 metuku.

Tikrai Nykštukus smile.gif na, kiek klausiau tai yra ir virš 2 metukų vaikų...
Atsakyti
QUOTE(Miracle_mira @ 2011 09 26, 12:53)
Tikrai Nykštukus smile.gif na, kiek klausiau tai yra ir virš 2 metukų vaikų...

mano merginai siuo metu 2metukai ir 7 mėn. ir tai auklėtoja pasistebėjo kad ne 2008 gimimo rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas atkreipete demesi kiek grupese laipsniu silumos, nykstukuose 17-18 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(birgiolita @ 2011 12 02, 16:16)
gal kas atkreipete demesi kiek grupese laipsniu silumos, nykstukuose 17-18  unsure.gif

Taip grupeje vesu, bet as nieko pries, nes mano vyrukui amzinai karsta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(birgiolita @ 2011 12 02, 15:16)
gal kas atkreipete demesi kiek grupese laipsniu silumos, nykstukuose 17-18  unsure.gif

blink.gif mažoka. Netgi labai mažoka - netvarka schmoll.gif. Jei vaikai didesni - daug juda, laksto, judrius žaidimus žaidžia, greitai apsirengia , nusirengia - tada nesušąla, o kaip patys mažiausieji? doh.gif Vat ir sergam verysad.gif . Žiauriai sergam verysad.gif.
Kai grįšim pasveikę, reiks atkreipti dėmesį. O gal padėtis jau bus pasitaisiusi... optimistė...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cole: 06 gruodžio 2011 - 17:33