Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vyras įvaikintas ir aš to nežinojau

QUOTE(Getter @ 2007 08 22, 16:37)
O kodėl gi neliečia? Dar ir kaip liečia...jei tarkim jos vyro brolis būtų ivaikintas jos asmeniškai neliestų...bet yra JOS vyras, JOS vaiko tėvas...taigi ją dar ir kaip liečia tiesiogiai...

OK, jei ji nuo ju pazinties pradzios butu zinojusi,kad jis ivaikintas, tai jis jau nebebutu jos vyras ir jos vaiko tevas?
ka siuo atveju faktu zinojimas keistu?
kokio velnio jai kapstyti po savo vyro praeiti ten kur jis pats nenori doh.gif
Atsakyti
o jei kalbėti apie genetiką - tai ten toks neįžengiamas miškas, kad jei į visu klausimus atsakytų geneologinis medis - būtų daugiau nei nuostabu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2007 08 22, 15:37)
getter,  4u.gif  žmogaus siela - nėra toks paprastas mechanizmas, kad pagal instrukcija ją būtų galima taisyti ri adaptuoti....  4u.gif

yra milijonas ir dar viena priežastis, kodėl jos vyras nenori (negali?) apie tai kalbėti... tikiuosi, kad tai labai laikina, ir temos autorė savo meile, supratingumu ir tolerancija - pralauš tą ledą... sieną... nes juk tą sieną žmogus statė 30? 35 metus? tai negali jis per savaitę imti ir persilaužti  4u.gif  reikia laiko... ir meilės... ir supratimo iš abiejų pusių...

Prašom atsiversti puslapį prieš tai ir paskaityti apie ką aš rašiau mirksiukas.gif Aš irgi tikiuosi, kad tai laikina ir kad ateis tas laikas kada jis pasijaus saugus ir t.t. Aš su tuom nesiginčyju schmoll.gif
Atsakyti
bet yra JOS vyras, JOS vaiko tėvas...taigi ją dar ir kaip liečia tiesiogiai...

Ir kaip gi ją tai liečia? Jei vyras pasakys tai, ką jis žino - kas nuo to pasikeis, išskyrus tai, kad vyras pasijus niekšu?
Atsakyti
bet yra JOS vyras, JOS vaiko tėvas...

Ir kas? Taigi ne jos vaikas. Jo niekas nesukeite.
Atsakyti
gettler, bet eklaisi puslapiais atgal temos autorė užsiminė, kad toks nepasitėjimas jai gimdo mintis apie skyrybas... aš į tai ir remiuosi, kad reikia laiko - ir linkiu autorei stiprybės ir tolerancijos, kad ji duotų savo šeimai to laiko
Atsakyti
O kodėl gi neliečia? Dar ir kaip liečia...jei tarkim jos vyro brolis būtų ivaikintas jos asmeniškai neliestų...bet yra JOS vyras, JOS vaiko tėvas...taigi ją dar ir kaip liečia tiesiogiai...

nu tai ji ir žino, kad vyras yra įvaikintas. Ką dar jai reikia žinoti? Faktą ji žino, o detalės tai jau yra kiekvieno pasakotojo reikalas - vieni pasakoja kilometrines istorijas, kiti - pora sakinių ir gana.
Visa šita "tragedija" - elementariai nenugalimo smalsumo, na gal dar ir kovos su anyta dėl įtakos zonų pasekmė.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 08 22, 15:38)
OK, jei ji nuo ju pazinties pradzios butu zinojusi,kad jis ivaikintas, tai jis jau nebebutu jos vyras ir jos vaiko tevas?
ka siuo atveju faktu zinojimas keistu?
kokio velnio jai kapstyti po savo vyro praeiti ten kur jis pats nenori  doh.gif

Bet ar jūs nesuprantat ar kaip? Ne faktas kad jis įvaikintas yra problema, o tai kad ji sužinojusi iš svetimų ir paklaususi vyro buvo užpulta ir iš dalies pažeminta...tai ir yra nepasitikėjimas ja....jei jie būtų normaliai pasakę kad " taip jis yra įvaikintas, tačiau dėl tam tikrų priežąščių mes negalime to komentuoti ir aiškinti"...manau jos reakcija būtų kitokia nei dabar...
Klausimas yra - atvirumas ir pasitikėjimas, o ne įvaikinimo faktas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(voruzele @ 2007 08 19, 10:04)
Anyta su vyru atsitvėrė tylos siena. Jie nieko nekalba. Aš, anot jų, neturiu teisės lįsti į JŲ gyvenimą.

QUOTE(Getter @ 2007 08 22, 16:43)
Bet ar jūs nesuprantat ar kaip? Ne faktas kad jis įvaikintas yra problema, o tai kad ji sužinojusi iš svetimų ir paklaususi vyro buvo užpulta ir iš dalies pažeminta...tai ir yra nepasitikėjimas ja....

Iš kurios maldaknygės perskaitėte, kad temos autorė buvo užpulta ir pažeminta? Jai pasakyta - tai yra paslaptis, kurios niekam negalima atskleisti. viskas.
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 08 22, 16:43)
Klausimas yra - atvirumas ir pasitikėjimas, o ne įvaikinimo faktas  unsure.gif

Taigi cia paslaptis buvo. Naturalu, kad jis sumises ir pasimetes, gal net supykes. O ji vis lenda ir lenda prie jo.
Atsakyti
O kodėl gi neliečia? Dar ir kaip liečia...

Aš irgi taip manau... Dabar šeima yra ne vyras+jo motina, bet vyras+Voruzele...
Ir vistik, labai keista, kad taip slepiamas tas įvaikinimo faktas...tiksliau jo detalės g.gif Juk, manau, Voruzele ir nesitiki, kad vyro biologiniai tėvai buvo pasakų princai, stiklo bokšte uždaryti... Puikiai supranta ir pripažysta, kad jie galėjo būti tokie ir anokie... Galų gale buvo taip kaip buvo, bet kam tą taip slėpti?... Voruzele skaudina tas faktas, kad motina ir sūnus yra vienoj barikadų pusėj, o Voruzele - kitoj... Toks savotiškas jos "vietos" šeimoj parodymas... "Mes va žinom, o tu - nesužinosi, nes nekeli mums pasitikėjimo..." schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urartu: 22 rugpjūčio 2007 - 15:49
QUOTE(voruzele @ 2007 08 22, 13:34)
Tikrai iš dalies sutinku su tavimi, kad jau ir aš darausi pernelyg valdinga. Aš irgi jaučiu, kad tarp manęs ir anytos vyksta psichologinis karas. Ji nori mane nugalėti, sumenkinti, suniekinti, nes aš sužinojau, ko neturėjau sužinoti. Man reikėtų tiek nedaug - palaikymo ir pasitikėjimo iš vyro pusės. Ir jis žino, kad aš nesiruošiu nei teisti, nei smerkti. Bet tas jo nusigręžimas nuo manęs, nuo vaiko, mane labai skaudina. Anyta net nežinodama kaip man įkąsti, drėbė, kad aš pernelyg greit pastojau (1.5 m. po vedybų  doh.gif  ), ir kas ten žino ar dar jis yra biologinis tėvas blink.gif  blink.gif  blink.gif . Vyras žino, kas, kaip ir kodėl, kad jis manęs maldavo pagimdyti, "kad turėtų kažką savo". Bet prie motinos tyli kaip avinas ir pritaria tam ką ji sako.
O tie biologiniai tėvai man nereikalingi. Noriu tik atvirumo, noriu tiesos, nes JUK TAI JAU IŠKILO Į PAVIRŠIŲ, to nebepaslėpsi.

QUOTE(Medinis @ 2007 08 22, 15:45)
Iš kurios maldaknygės perskaitėte, kad temos autorė buvo užpulta ir pažeminta? Jai pasakyta - tai yra paslaptis, kurios niekam negalima atskleisti. viskas.

Medini gal atidžiau skaitykite?????
Atsakyti