Skaitančioms rusiškai: nusipirkau tokią labai patikusią knygą "Figura pod zakaz". Gal yra ir daugiau kur, bet aš pirkau Laisvės pr. 82, kur yra Norfa, o ten rūsyje knygynas. Na dar vienas orientyras - šalia kavinės "Nykštukų pasaulis"
Dabar apie knygą kuo ji man patiko: ten visi pratimai pateikti grupėmis atskiroms kūno dalims, tipo šlaunims ir sėdmenims (aš šituos pratimus įsisavinau pirmiausiai

), krūtinei, pilvo presui ir t.t. Labai patiko, kad yra piešinukai, aprašyta kaip teisingai atlikti, kaip kvėpuoti ir kokias raumenų grupes kuri pratimas kaip veikia

Ir viskas labai lakoniškai, konkrečiai, be didelių išvedžiojimų.
Paklausit kokie rezultatai? Pradėjau sausio pabaigoje, mankštelę tokią lengvą maždaug 5 - 10 min. prisiverčiu daryti kas rytą, na gal išskyrus savaitgalius, kai leidžiu sau pasivolioti lovoj ilgėliau...

Šiandien sveriu 5 kg mažiau
Ir labiausiai man patiko vyro įvertinimas kai ištraukiau seną dviejų dalių maudymosi kostiumėlį ir jį apsirengiau tai jis pareiškė, kad tų ištisinių maišų nedrįsčiau rengtis, nes taip liuks atrodau su atskiru
Paprašytas įvardyti ko labiausiai reikia pasauliui, atsakyčiau nedvejodamas išmintingų motinų ir... pavyzdingų tėvų. DAVID O.MaKay