Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

QUOTE(Limcamca @ 2007 10 19, 13:10)
O gali būti taip, kad ta Avira niekada nerodo, pagauna ji ką ar nepagauna  g.gif
Kasperskis jei ką pagaudavo, tai tuoj rėkdavo, o šita tyli ir tyli, tyli ir tyli. Upsideitina ten pati, aš kartais pajunginėju, pažiūrinėju ir toliau tylim  biggrin.gif  g.gif

Nu pas mane tai supypsi, kai trojančiką randa.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 19, 11:39)
yra labai geras apsaugos derinys: Avira Antivir + Comodo Personal Firewall 

Papasakok smulkiau ax.gif parsisiunti tas programas, o paskui jas reikia kazkaip tarpusavy suderint, kad veiktu, ar tiesiog parsisiunti viena ir kita, o jos automatiskai veikia taip, kaip ir turi veikt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nelle @ 2007 10 19, 15:04)
... ar tiesiog parsisiunti viena ir kita, o jos automatiskai veikia taip, kaip ir turi veikt rolleyes.gif

Taip. Na aš tai viename kompe prieš tai dar windows'ų ugniasienę(rėtį) atjungiau.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 19, 12:39)
biggrin.gif  aš viską apie tave žinau(joke), pingvinas rodo tavo IP, interneto tiekėją, OS ir naršyklę.  rolleyes.gif , neišsigąsk, nes tai žino tik pingvinas, aš tų dalykų nematau.  lotuliukas.gif
Būtent tai mane ir šokiravo blink.gif .
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 19, 12:39)
yra labai geras apsaugos derinys: Avira Antivir + Comodo Personal Firewall  thumbup.gif .

Tai siūlytum geriau parsisiųst tą Comodo Personal Firewall vietoj Windows ugniasienės? ax.gif

QUOTE(Limcamca @ 2007 10 19, 13:10)
O gali būti taip, kad ta Avira niekada nerodo, pagauna ji ką ar nepagauna  g.gif

Supypsi ir išmeta langą su pranešimu. Ji pas mane kiekvieną kartą pagauną tai ko aš trint nenoriu, tai tiesiog paspaudžiu ignore biggrin.gif

QUOTE(klopedija @ 2007 10 19, 17:30)
Būtent tai mane ir šokiravo  blink.gif .

Protingas pingvinas didis.gif
Atsakyti
Sveiki , klausykit gal pas mane AVira Antivir "nesusukalbejo" su Zone Alarm g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Owly @ 2007 10 19, 21:58)
Tai siūlytum geriau parsisiųst tą Comodo Personal Firewall vietoj Windows ugniasienės?  ax.gif

Taip.
Atsakyti
Kažin ar gera programa šnipų gaudymo programa Spyware Terminator g.gif
Atsakyti
QUOTE(Baronė @ 2007 10 22, 11:37)
Kažin ar gera programa šnipų gaudymo programa Spyware Terminator g.gif

Nesinaudoju, nes turiu pakankamai gerai dirbantį Spybot'ą, o šita man atrodo yra viena iš tų, kur parsisiuntus ir praskenavus suranda 1 000 000 šnipų ir rekomenduoja nusipirkti kokią nors professional edition. cool.gif
Atsakyti
DĖMESIO, ATTENTION, UWAGA ...

Būkit labai atsargūs internete su yahoo,hotmail, AOL ir pan. Šita informacija buvo atsiųsta širyt is Microsoft. Persiųskit visiems kurie naudojasi internetu. Jei gausit e-maila pavadinimu Life is beautiful (gyvenimas yra gražus), su powerpointo prezentacija, GRIEŽTAI NEATIDARYKIT iš viso to emailo ir iškart ištrinkit. Jei atidarysit, ant jūsų ekrano angliškai pasirodys užrašas - "It is too late now, your life is no longer beautiful." (per vėlu, gyvenimas, jau nebe gražus). Išsitrins visi jūsų kompo duomenys ir žmogus, kuris ji atsiunte, turės jūsų asmeninius duomenis, vardą emailą ir slaptažodį. Čia naujas virusas, kuris prasidejo šeštadienį po pietų. AOL patvirtino kad jis labai pavojingas ir niekas dar nepajėgus jo sustabdyti. Virusą sukurė žmogus, pasivadinęs "life owner" - gyvenimo valdytojas.

Persiųskite šitą pranešimą visiems žmonems iš savo Contacts, netgi tiems, kurie dabar offline, kad jie nepriimtų į kontaktus "Tronox (292-222-820)" todėl, kad tai yra VIRUSAS. Jo vardas Dennis Sieg, ir jis naikina kietąjį diską! Ir jeigu net kažkas iš tavo draugų jį priims į kontaktus, TAVO kompiuteris irgi bus užkrėstas!

Taigi, prašau nukopijuok ir persiųsk visiems draugams ir ne tik!

Gavau šiandien e-mail'u g.gif . Nežinau kiek tai rimta, bet būkime budrūs.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 24, 14:08)
DĖMESIO, ATTENTION, UWAGA ...

[

Persiusk prasau sita pranesima visiems zmonems is savo Contacts, netgi tiems kurie dabar offline,kad jie nepriimtu i kontaktus "kaciu1997" (292-222-820) todel kad tai VIRUSAS Jo vardas (Neringa Litavičiūtė) ir jis naikina kietaji diska. Ir jei net kazkas is tavo draugu ji priims i kontaktus tavo kompiuteris irgi bus uzkrestas.Taigi nukopijuok ir persiusk visiems draugams !!

o as va toki skypu siandien gavau.irgi nezinau kiek rimta, bet susipazinti su tekstu nepamaisys. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika/puika @ 2007 10 24, 17:49)
Persiusk prasau sita pranesima visiems zmonems is savo Contacts, netgi tiems kurie dabar offline,kad jie nepriimtu i kontaktus "kaciu1997" (292-222-820) todel kad tai VIRUSAS Jo vardas (Neringa Litavičiūtė) ir jis naikina kietaji diska. Ir jei net kazkas is tavo draugu ji priims i kontaktus tavo kompiuteris irgi bus uzkrestas.Taigi nukopijuok ir persiusk visiems draugams !!

o as va toki skypu siandien gavau.irgi nezinau kiek rimta, bet susipazinti su tekstu nepamaisys. mirksiukas.gif

angliškai tai vadinasi "hoax"

A hoax is an attempt to trick an audience into believing that something false is real.
Atsakyti