Įkraunama...
Įkraunama...

Antivirusinės programos ir problemos su virusais

Išmečiau g-data. Nepatiko ji man. Funkcijų daug, tačiau jos darbas ... Tiesa bandžiau visą paketą, o vien antivirusinė gal geriau veikia.
Atsakyti
Aš tai dar nagrinėju G-Data...
Šitam forume šypsenėles tik kelias matau...ir keletas avaratų nesimato...pvz.: rūkančio bernioko nebematau...

Ot, velnias.Ir mano paršo nerodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rim@: 03 sausio 2008 - 00:20
Sveiki!!! 4u.gif
Man kaip ir daugumai atsirado problemele su virusais. Kazkoks Trojanas uzsiveisi.Turiu Avast 4.7 antivirusine. Kai tik ji aptinka virusa visada ji tuoj pat istrinu, taciau pastebejau kad jis randamas kai ijungiu kompa ir bandau uzkrauti Internet exploreri..... g.gif , blush2.gif ar tai normalu??????? blink.gif . Ka man daryti?
Si virusa trinu kasdien jau kokios 4 dienos, kai paleidziu avasta, lig ir nieko nera o po kurio laiko vel ismeta kad yra.....

KA DARYTI?????>?
Atsakyti
QUOTE(irvi @ 2008 01 03, 07:55)
Sveiki!!! 4u.gif
Man kaip ir daugumai atsirado problemele su virusais. Kazkoks Trojanas uzsiveisi.Turiu Avast 4.7 antivirusine. Kai tik ji aptinka virusa visada ji tuoj pat istrinu, taciau pastebejau kad jis randamas kai ijungiu kompa ir bandau uzkrauti Internet exploreri..... g.gifblush2.gif  ar tai normalu??????? blink.gif . Ka man daryti?
Si virusa  trinu kasdien jau kokios 4 dienos, kai paleidziu avasta, lig ir nieko nera o po kurio laiko vel ismeta kad yra.....

KA DARYTI?????>?

1. Nesinaudok IE.
2. Instaliuok į savo kompą Spybot'ą ir su juo išsivalyk visus negerumus, kurių pririnko IE.
3. Vietoj Avast'o instaliuok Avira AntiVir'ą.
Papildyta:
QUOTE(Baronė @ 2008 01 02, 22:34)
... Man visai patiko nemokama Avira Antivir tik nervindavo pastoviai atsirandantys langai su pasiūlymais pirkti doh.gif

Jo, gera antivirusinė. Dėl reklamos, tai nieko nepadarysi, tam ir nemokama, bet juk linksmų paveiksliukų ten būna biggrin.gif , spaudi OK ir psio.
Atsakyti
Ir as isidejau pabandyt G Data, bet suniokojo man Firefoxa, nerodo flash paveiksleliu ir labai kompa stabdo schmoll.gif , bet uztat rado tris trojanus, kuriuos praziurejo pries tai buvusi Avira Antivir g.gif . Jei kas jau isbandet G Data geriau, patarkit, kaip susigrazint paveikslelius ir aplamai ar verta ja pasilikt? Gal dar kokia kita antivirusine parekomenduosit kas, a? nes Avira nors ir nebloga, bet apsikiaulino. Mokamu nesiulykit, tik nemokamas arba "irgi nemokamas" lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexa: 03 sausio 2008 - 23:50
Lexa, ten G-Datoje, kur Webfilter išjungi visokius block banners; Block animated graphics ir panašiai ir atsiranda tie paveisklėliai.
Atsakyti
Norejau ir as tuo paciu paklausti:

Turiu as pagal cia rastas rekomendacijas instaliavus Avira Antivir.ir dar neseniai kompa praskanavau su Bitdefenderio on-line skaneriu.Nieko blogo nerado.Ar dabar jau galiu but tikra, kad pas mane kompe tikrai jokio "brudo" nera. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika/puika: 04 sausio 2008 - 13:14
QUOTE(zuika/puika @ 2008 01 04, 14:11)

Turiu as pagal cia rastas rekomendacijas instaliavus Avira Antivir.ir dar neseniai kompa praskanavau su Bitdefenderio on-line skaneriu.Nieko blogo nerado.Ar dabar jau galiu but tikra, kad pas mane kompe tikrai jokio "brudo" nera. g.gif

Nu dar su Spybot'u gali prasiskenuoti, tai tikrai galėsi ramiai miegoti biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Salomeja @ 2008 01 04, 09:41)
Lexa, ten G-Datoje, kur Webfilter išjungi visokius block banners; Block animated graphics ir panašiai ir atsiranda tie paveisklėliai.

Tai kad as ta WebFilter is pat pradziu visai isjungiau, o paveiksleliu kaip ner taip ner, cia kazkas kita g.gif
Papildyta:
QUOTE(zuika/puika @ 2008 01 04, 13:11)

Gal Avira ir labai nebloga, bet G-Data po jos rado tris trojanus, tai dabar nebe kaip ziuriu i sia antivirusine schmoll.gif ieskosiu kitos g.gif
Atsakyti
Dar vienas gal ir durnas blink.gif klausimas, bet seniai norejau pasitikslinti, kai parsisiunti programa, kur ja reik savinti????Paprastai savinu i Lockal disk i Program files ax.gif ,o poto isten instaliuoju, nu tipo padarau RUN .... Ar gerai darau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(irvi @ 2008 01 04, 15:15)
Dar vienas gal ir durnas  blink.gif klausimas, bet seniai norejau pasitikslinti, kai parsisiunti programa, kur ja reik savinti????Paprastai savinu i Lockal disk i Program files  ax.gif ,o poto isten instaliuoju, nu tipo padarau RUN .... Ar gerai darau  blush2.gif

As tai pasidedu i savo dokumentus, (lengviau atrast, kur padejau, gal nereiketu Program Files apkrauti instaliavimo failais, nes kai noresi istrint, paskui gali nebezinoti, ka galima trint o ko ne blush2.gif) po to butinai praskanuoju su antivirusine, o jau po to idiegiu ax.gif
Atsakyti
Kadangi kompuose nesigaudau, o ir kalbų nemoku tai su G - Data visą parą bandžiau susišnekėti blush2.gif Rado 4 virusus, bet aš be antivirusinės SM palandžiojau, gal ir parsinešiau g.gif Kad paveiksliukus rodytų pati susiradau. Kartais užplaukia ir neto neatidarinėja, tai restart ir viskas susitvarko. Kol kas tik toks nepatogumas smile.gif
Atsakyti